America (160)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
Felicitari Sinzi, ma bucur ca toate sint bune! Sarcina usoara si bebe sanatos. Deci simptomele abia urmeaza sa apara.
Lai, tinem pumnii sa vina bebe! Sorry ca nu ma pricep sa dau sfaturi cu actele, la noi a fost complet diferit.
Pupici pentru scumpetea de Andra, tare mi-e draga!
Andreea, ce rau imi pare ca Philip e bolnavior. Sanatate multa, sper sa nu fie nimic mai grav. La antibiotic noi am dat mereu probiotic sau Maalox.
Anamaria, sanatate multa mamei tale si sa fie cuminte in perioada de recuperare. Am mai prins si eu curaj daca zici ca-i bine. Stiu ca intr-o zi asta ma asteapta, doar ca amin cit pot.
Scuze daca am uitat ceva, am avut mult de recuperat, apoi sint batrina si uituca.
sinzi_ana spune:
Ramona, mersic...
BTW, stii ca rosiile mele si-au revenit, dragele de ele?? Sunt asa incantata!!!!
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
ocebine spune:
Sinzi, felicitari...sa stii ca asa e...inima se face mai mare cu al doilea (a doua, dupa caz).
Lai, tin pumnii!
Ramona, mama mi-a zis ca fata de durerile dinainte, asta e parfum...frica ei a fost mai mult pentru anestezie si nerv (sa nu-i atinga ceva). Curaj, gaina, ca te tai!
Am niste draci acum...Nick trebie sa fac un proiect (mama lor de proiecte) despre Jamaica...care sa includa si mincare (pentru International Food Festival)..deci poster cu titlu, religie, fauna, steag etc (plus masa aranjata in culorile traditionale).
Chestia e ca trebuie sa il faca cu inca un copil iar parintii respectivi (mamica) nu sint de parere ca munca trebuie facuta de catre copii (ca cica sa ia nota mare)...ea vrea sa faca partea copilului ei si vrea sa fie sigura ca munca lui Nick se ridica la standardul ei...cit am incercat eu sa-i explic ca nu ma ofer decit sa gatesc (cu cea mai mare placere) si ca restul trebuie facut de minutele lui Nick (sigur cu putina ghidarea din partea mea) ea o tinea una si buna ca trebuie sa fac EU si restul...Mama lor de proiecte...cum naiba????
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Wow, zi-mi ce le-ai facut sa aplic si eu in caz de...
Toate plantele mele din gradina de legume arata ca naiba. Mai ca-mi vine sa le scot si sa start fresh. Am tot avut vreme buna dar dupa ce m-am hotarit eu sa plantez au venit valuri de frig, vint... Asa e primavara aici, e greu spre imposibil sa ai o cultura ca lumea. Pe cind trec nenorocirile astea se fac 40 de grade, de nici buruienile nu mai vor sa creasca. Nici pamintul nu mi-a iesit cum trebuie anul asta, asta e...
Spune-ne mai bine cum te simti si ce parere are David despre evenimente.
corinadana spune:
Andreea multa sanatate lui Philip! dragutul de el de cand trage.
Sanzi felicitari inca o data! simptomele nu i obligatoriu sa apara , in afara de ceva kilute s ar putea sa nici nu stii ca esti graviduta.
David ce zice?
Ocebine sanatate mamei! Anamaria propune i tu lu' mamica aia sa faca amandoua partile si gata ca sa fie si mai sigura de nota mare daca i asa de perfectionista si nu pricepe ca proiectul se face de copii.
Ne am hotarat si noi la nume, tati s a hotarat - Francesca. Nu i romanesc dar asta este, randul meu a fost o data.
Ah! loboda ce bunuta este si nu am gasit niciodata de cumparat aici...
Andrada
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
multam, fetelor.
ramona, nu stiu daca malox e ok, scrie pe sticluta de antibiotic ca nu se da cu antacid. poate ne lamureste ioana.
sanzi, felicitari, imi cer scuze ca n-am zis nimic in primul mesaj. si sarcina usoara. imi pare si mie rau ca n-am tinut subiectul, poate deschizi tu altul...
acu cu sangele si dr a zis ca are amigdalele f mari si inflamate si ca sangele ar putea proveni si de acolo. eu m-am blocat insa cand l-am vazut tusind sange, am inceput sa plang, sa ma agit, ce mai, m-am pierdut si nu eram buna de nimic. m-am si certat cu sotul, asta taman de ziua lui, macar il scosesem la restaurant inainte...
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Multa sanatate puiutilor bolnavi!
Anamaria recuperare usoara mamei tale. e bine ca nu mai are dureri.
Percocet mi-au dat si mie dupa cezariana, dar nu am luat prea multe pastele, parca eram drogata dupa o pastiluta din aceea.
Stie cineva dc a nascut Liris? Nu a mai dat nici un semn de viata in ultimile saptamani.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
andreea- sanatate lui Philip!si eu intru in panica rapid asa suntem noi mamele , barbati sunt mai relax din pacate
la multi ani sotului!
corina- imi place numele Francesca, pt fetita mica,sora de Raluca
Anamaria- sanatate mamei!
corinadana spune:
Ah Pumba, o dulce ca intotdeauna !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca