America (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea(AB), no worries, sunt atatea chestii despre Military, eu stiu numai o mica parte.
Aici e superba vremea, o sa fac niste poze de primavara ca a inflorit tot, meri, ciresi, narcise sunt peste tot, corcodusi, arata superb.
Sper sa iesiti cat mai repede din iarna.

Am cerut din nou ordine, 2 in Hawaii, Rota(Spania), Virginia Beach si Guam.Mereu sunt 5 optiuni puse in ordinea preferintelor.
Sa vedem daca avem noroc de ceva de data asta, ala ce imparte ordinele e imputit tare, de fapt toti sunt, mereu are lumea probleme cu ei, seful sotului trebuie sa il sune sa ii zica sa ii dea ceva odata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, n-am avut shower si cred ca nici nu am pt ca gagicile mele au vrut sa faca ceva aici la munca si s-au hotarat cucoanele de la hr ca nu mai accepta chestii de-astea aici ca la ultimul shower organizat s-a lasat cu suparari. prietenele mele de la munca vor sa-mi faca off site dar eu zau ca n-am nevoie, mi-am cumparat singura ce mai aveam nevoie si nu cred ca-mi place atentia aia oferita de acest gen de eveniment.
ioana, pup si tie, merci de incurajari.
adriana, bafta cu ordinele.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, HELP!!!

Baga reteta aia de friptura de miel "the easy way"!!! Nu stiu unde am pus-o si sint "scumpa" la timp sa tot rasfoiesc DCu' (stiu, sint cu fitze, dar ma ierti).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, am scapat...fuse mai greu decat ma asteptam, a durat vreo doua ore si jumate, mai trebuie sa modific ceva la teza, dar ideea e ca a fost acceptata de comisie si maine pot sa fac first submission, apoi corecturile si in trei saptamani sa termin cu totul. Sper sa ma incadrez in termen. Oricum ce a fost mai greu, azi a trecut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

felicitari, irina si bafta in continuare.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea (Philip), esti o graviduta tare chic. Imi place mult ca te imbraci si in rochite.
Serviciul tau cum mai merge? Ce vei face cand nasti? Cat timp iti poti lua concediu? Vine cineva sa te ajute? Mama soacra? Imi cer scuze daca ai mai scris.
Irina, ce facusi la lucrare? Asteptam sa ne spui cum a decurs.
Avusei si eu azi examenul. Astept din clipa in clipa rezultatele. Iesii penultima din clasa . Si acum imi bubuie capul de groaza. Prinsei niste Skittles in bucatarie la munca si dau cu dulce sa ma linistesc.
De dimineata facui CPR training ca imi trebuie pentru scoala ... si nu numai. E bine ca toata lumea sa stie sa-l aplice.
De-abia astept sa ma duc saptamana asta la sala ca de vreo doua saptamani am tras chiulul. Ma simt tare anchilozata, mai ales in ultimele zile cand am stat in casa: invatat si mancat. Nu mai spun ca ma dor coatele ca eu invat pe burta .
Slaba activitate pe subiectul nostru. Bag de seama ca lumea se pregateste de Paste.
Ioana, eu nu ma strofoc prea tare de data asta cu pregatirile. Suntem invitati la niste prieteni duminica sa sarbatorim impreuna cu comunitatea (atatia cati incap intr-o casa mai mare). Apoi marti e ziua Evei si ma zbat sa ii fac un tort . Sper sa imi adun mintile/puterile sa incropesc si eu ceva gustos si aratos ca sa il duc la gradinita. Ea ne tot innebuneste la cap sa ii facem ziua la Chucke Cheese. Nah, acum eu nu sunt mare fan al locului asta. aici, la noi in oras, mi se pare cam murdarel localul. Toate masinariile sunt unsuroase ca pun copiii mainile pe ele, neavand grija sa se stearga pe maini cand se dau jos de la masa. Nu stiu, nu vreau sa ma justific, nu-mi place si atat. Dar ea ne aminteste de vreo 6 luni ca acolo isi va face ea ziua.
Apoi pe 26 ma sarbatoresc si pe mine si planuim atunci o petrecere.
Ah, sotul vrea sa imi cumpere un Ipod touch de la Apple. Are cineva asa ceva? Merita sa arunc cateva sute pe el sau mai bine imi iau gandul de la el? Pe mine m-ar tenta un aparat bun de filmat, dar nu prea e momentul acum de dat multi bani pe asa ceva. pana la urma ar fi un moft de-al meu.
Mi-am facut, in sfarsit, timp sa pun poze cu Luca din Romania: http://family.webshots.com/album/571087273QhbTXI

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

ciufule, normal am dreptul la cele 12 saptamani de concediu fara plata, fmla, dar nu ma mai intorc aici. nici nu-s f incantata, salariul mic, basca n-as putea reveni la munca dupa numai 3 luni. de venit, vine soacra, asta daca-i dau astia drumul pe aeroport. Doamne ajuta. am sa-l tin si pe Philip acasa pana in august cand incepe kinder. apoi, e posibil sa-mi vina prietena din ro cu sotul si fetita, vor sa-l boteze pe cel mic.
ai dreptate ca ii prieste lui luca in ro, ma bucur. v-am vazut si pe voi, fetele, chiar ca frumoasa ta e ca o papusa de portelan. felicitari si tie pt examen.
apropos de rochite, aici ninge azi, si cica si maine dupa care vom avea 68 in week-end.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, si la noi a nins duminica. Luni nu mai era pic de zapada. Vreme de tricou.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ciuf, pentru ziua Evei de ce nu incerci la Gymboree? Noi i-am facut fetei acolo si a fost supeer. I-a placut ff tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bv fetele ca ati scapat de examene!
Ciuf ce fain au facut in centru! tre sa ii spum si olteanului meu sa mai traga un ochi pe camerele live.. el se mai uita din cand in cand..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput