M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Buna SoriLea,
Eu am avut ca tema de scris doua scrisori, una catre mama naturala a copilului meu si una in care eu ca mama naturala sunt nevoita sa-mi dau copilul spre adoptie catre mama adoptiva .
Asa cum au scris si fetele mai sus este bine sa scrii ceea ce simti tu pentru ca este foarte important pentru psiholog in vederea stabilirii profilului tau.
Cred ca este foarte important sa scrii ceea ce simti indiferent daca poti sau nu sa scrii acele scrisori (eu de ex nu am scris nici una din cele doua scrisori, in schimb am scris o scrisoare prin care am explicat punctul meu de vedere); de la bun inceput am exclus varianta de a scrie beletristica si am mizat pe MINE ca unica persoana (pentru ca fiecare suntem unici in felul nostru)
Asa ca draga mea te rog bazeaza-te pe tine si nu ai sa dai gres, spun asta ca in mod sigur dna psiholog ti-a adresat deja cateva intrebari indirecte cu referitoare la aceasta tema si sigur iti va mai adresa altele si numai tu vei sti sa raspunzi la fel la toate.

pentru micutul ingeras EMMA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cons ai dreptate, de asta n-am putut eu sa scriu scrisoarea.Mamele biologice nu sunt niste victime, ele abandoneaza copilul de buna voie de cele mai multe ori, nu din nevoie.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

MULTUMESC MULT DE TOT FETELOR, pt fiecare in parte.

Aveti dreptate in tot ceea ce ati spus, asa gandesc si eu, am sa ma asez frumusel si am sa scriu ceea ce simt eu, dar nu ma voi pune in pielea celei care abandoneaza, nu pot face asta. Mi se pare absurd ca eu sa-i spun cum sa creasca, sa iubeasca si sa educe copilul meu, atata timp cat eu il dau. Daca m-ar interesa catusi de putin viitorul acelui copilas, care nu are nici o vina ca a venit pe lume, nu ar trebui sa-l dau alteia. Si cu atat mai putin sa-i mai dau si sfaturi cum sa-l creasca si cat sa-l iubeasca.....

Saru-mana pt ajutor.

...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris dar suntem deja in mijlocul vizitelor si deja simt ca unele intrebari sunt foarte stresante.( si inca nu a venit psiholoaga )
Cat despre temele mai sus mentionate mi se par ilogice.
Pai cum sa scriem noi aceasta scrisoare si sa fim puse in postura ca ne-am abandona micutul???
Cand noi vrem un copilas cu tot sufletul nostru ,cum sa pot gandi asa ceva si mai ales sa si scriu.Aberant!
Da, sa scriu eu o scrisoare mamei care si-a abandonat copilasul mai zic dar invers??
Eu nu o sa fac asa ceva indiferent cat de bine ar da la dosar desi nu vad cu ce ar putea sa ma ridice asa ceva.
Sper sa nu insiste ca daca va fii "musai" sa o fac se va alege cu o scrisoare de 2 randuri.O sa le spun ca mintea mea refuza sa gandeasca in privinta asta si nu am ce scrie.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna Seara,

In primul rand sipentru ingerasul EMMA care ne-a parasit prea devreme, un suflet nevinovat pe care DD l-a vrut mai devreme la el," Dumnezeu sa o odihneasca ".

In al doilea rand doresc sa urez tuturor FLORIILOR un sincer , si celor care sarbatoresc pasteleUN PASTE FERICIT!!! :
Un inger bland din cer coboara,
Se roaga-n taina,apoi zboara
De-acolo sus el ne trimite:
Un zambet bland, o raza calda
Si trei cuvinte:
Hristos a inviat !

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE TUTUROR FLORIILOR !

SI UN FERICIT CELOR CE AZI SARBATORESC INVIEREA DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS !

NUMAI BINE TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

Buna

AM PRIMIT ATESTATUL SUNTEM FOARTE FERICITI, ASA CA DUPA PASTI O SA AM O RUGAMINTE LA VOI SA-MI SPUNETI UNDE GASESC O LISTA COMPLETA CU ADRESELE DIRECTIILOR DE PROTECTIE A COPILULUI
VA PUP

LA MULTI ANI PENTRU TOTI CE -SI SARBATORESC ZIUA
PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

FELICITARI dpluhovici !!!!!!!Sa fie intr-un ceas bun si sa va gasiti repede repede copilasul.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

dpluhovici, felicitari si un copilas in casa voastra cat mai repede.Nu vreau sa va intristez, dar mi-e sufletul amar de plecarea Emmei, de suferinta Aidei. Ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere acelei femei. LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbezeaza astazi ziua si sarbatori fericite celor care sarbatoresc sfintele Pasti. Editez: Sorilea noi nu am primit astfel de teme, dar eu le-as fi spus ca nu pot gandi ca o mama care abandoneaza, eu gandesc ca o mama care iubeste, creste si chiar se sacrifica pentru copilul ei. Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Sorilea , ai scris scrisoarea?

Daca nu, iti povestesc cum am scris-o eu, dar abia maine pentru ca acum mi se inchid ochii ...

Mergi la inceput