M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea SALUTARE Maria ce mai faci, ti-au fost prezentati copilasi pana acum? Mi-a povestit as.de o viitoare mamica, ca iar fi fost prezentata o fetita de 9 anisori, dar fetita nu a placut-o pe mamica.Atunci gandul mi-a fugit la tine si ma intrebam "oare sa fie vb de maria?" Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea |
Hello !
Nu SoriLea, nu sunt eu.
Anca Wish spune:
Fetelor, noi am trecut la un --next level--. Dana mea mi-a declarat aseara ca s-a indragostit si ca se topeste cand baiatul (mai mare decat ea cu 4 ani) se uita la ea. S-o vedeti ce fitze are cand e domnisorul prin preajma. Mie mi se pare cam devreme pentru toate astea, dar taica-sau se distreaza copios.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
claudia72 spune:
Dragele mele ,
Astazi printesa noastra Bianca a fost declarata adoptabila. Suntem cei mai fericiti.
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
maria_t1971 spune:
citat din mesajul lui claudia72 Dragele mele , Astazi printesa noastra Bianca a fost declarata adoptabila. Suntem cei mai fericiti. |
Felicitari mamico !
Este cea mai frumoasa veste pe ziua de azi !
asi spune:
Felicitari Claudia!!!!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carmencat spune:
felicitari tuturor mamicilor si celor care au mai avansat cu inca un pas!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
carmencat spune:
va rugam sa ne tineti si noua pumnisorii, in sfarsit au sunat de la protectia copilului si avem programata vizita acasa marti sper sa fie totul ok, va tin la curent
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
sunnyday07 spune:
Mami de Bianca, felicitari!
Carmen, nu-ti fa griji pentru vizita. Imi amintesc cum statusem si eu in tensiune si apoi totul a fost doar o discutie care in final s-a dovedit interesanta si mai ales nestresanta
misha71 spune:
Buuuun! Deci avem asa:
-una bucata mamica fericita Biencuta frumoasa!
-una bucata soacra mica Anca pregateste-te sufleteste ca vaz io ca nu-i de gluma
-una bucata viitoare mamica fericita "pierduta" pe la subiectul "Legislatie adoptie"
citat din mesajul lui adenuti buna fetelor n-am mai intrat de ceva vreme . acum sint bucuroasa pt ca avem atestat . nu-mi gases cuvintele sa scriu mai multe ,am vrut sa inpartasesc cu voi bucuria . pupici acum astept puiutul meu sa apara . va doresc numai bucuriiiiiiiiiiiii nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei |
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)