*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
Mufa s-a trezit la 9,30 si zburda liber!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Luny, da, dar ce sa-i dau seara? Ce variante am? ![]() Trebuie totusi sa fie ceva lejer...mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. |
eu am asa la variante: iaurt cu branzica si cereale, iaurt cu banana si cereale, orez cu lapte, fidea cu lapte, mar copt cu branzica, lapte cu cereale cu lingurita, grose ca grisul, chestii de genul asta...ai putea sa incerci...nu are nimic daca-ti papa iaurtel ala in parc, si ii mai dai unul cu ceva mai pe seara, cu cat mai mult iaurt, e cu atat mai bine!
eu zic sa nu-ti faci griji, oricum...NU infometezi copilul!!Iubirea mea,
tuchita spune:
Clau, de-abia astept o zi cu toate bune sa ne intalnim in grup!
Sa vad si eu printesele astea mici( si recunosc ca sper sa-l pupe Rebe si pe Seb!)
Cu mancarea nu stiu ce sa zic....unii copii vor ceva in plus seara, altii nu. Seb face parte din grupul celor care nu vor in general.
In ultimul timp am constata ca uraste mancarea de bebe, iaurtul nu l-a iubit niciodata prea mult, in schimb prefera mancarea noastra( cand apuc sa o fac!)
Mamaliguta cu branzica, piure de cartofi cu ceva, orezel cu ceva...cam asta gatesc pentru noi si papa si el.Sau gris/taietei/orez cu lapte.
La pranz mananca de obicei ciorbita/supita si ar ven ca felul 2 intra seara.
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Mersi mult Luny.

Si acum cand se mai culca Muffa?
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
gata, va pupez si ma duc in pat, ca lipitoarea aia mica ma tot pacaleste!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Tuchi, mersi mult si tie, acum am vazut ca mi-ai raspuns. O sa incerc sa-i mai bag ceva pe la orele 20, sa vedem daca merge.
Da mah si eu astept sa ne vedem prin parcuri cu piticii...cu siguranta Rebe o sa-l pupaceasca pe Seb ca ea nu iarta nici-un baietel.
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Si era iar sa uit ... ... ma dau si eu cu parerea... Nicol...la cursuri de unghii te duci Clodute mami de Patrick si cu Karolina |

BRAVOOO Clodute!!!!
www.nailand.ro/index.html" target="_blank">AICI ma ducMami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
Vorba lu' Tuchi, mamaliguta, uitasem
...
Clau nu stiu cand se culca..e atipic ce a facut, a fost prea oboisit..stii ca e in plin proces de renuntat la somnul de dupa masa..acum ii da ta-su cereale..cateva lingurite, acolo..dupa aia ma duc sa-l spal si gata..
Iubirea mea,
zozela spune:
Mama cat ati scris!
Abia astept sa recuperez! Fug sa capitolesc-mai intai!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
clauclau spune:
Nicol, eram precisa ca a nimerit-o bine Clodute!
Mult, mult succes!
Luny, pai atunci ii urez noapte buna Mateiului, sa-l ia somnicul imediat dupa baita.

La mine dorm toti deja, numai eu mai bantui putin pe net, descarc si niste pozici de azi si le pun pentru maine dimi la cafea.

... ma dau si eu cu parerea... Nicol...la cursuri de unghii te duci
Patrick si
cu