Scrieti-i hotzului de arbitru !!!

Scrieti-i hotzului de arbitru !!! | Autor: sasuke

Link direct la acest mesaj

Criminalului care ne-a ucis aseara toate visele, lui urs meier, ii putetzi scrie pe adresele :

info@ursmeier.ch
referee@ursmeier.ch

Iata exemple de expresii in limba germana, care v-ar putea ajuta :

Warum hast du uns betrogen? - De ce ne-ai inselat?

Warum hast du uns EURO2004 gestohlen? - De ce ne-ai furat Euro2004?

Warum hast du uns verpfiffen? - De ce ai fluierat stramb?

Warum hast du ein Elfer gegeben, der keiner war? - De ce ai dat un penalty care nu era?

Warum hast du nach 94 Minuten nicht abgepfiffen? - De ce nu ai fluierat dupa 94 de minute?

Hast du wirklich das Hand der Daenennicht vor 2-2 gesehen? - Chiar nu ai vazut hentul danezilor inainte de 2-2?

Du must sofort Berufsverbot kriegen! - Nu ar mai trebui sa arbitrezi!

Weisst du was du uns Rumaenen angetan hast? - Stii ce ne-ai facut noua romanilor?

Nota : Preluare de pe prosport.com

*** Scuze administratorilor, poate nu e locul potrivit pt. un astfel de mesaj, dar sper ca macar copii nostri sa nu traiasca furatzi si mintzitzi de OCCIDENT ! ***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

si finalul poate sa fie pe romana, asa ne putem exprima noi cel mai bine supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

I-as scrie, dar crezi ca se va schimba ceva? Suntem prea mici pentru ei.
Bravo baietilor nostri, dar sa nu uitam ca toate ocaziile alea ratate se razbuna.
Ne-a parut rau si mie si bebitei mele care cred ca m-a cam injurat ca am cam zguduit-o de cateva ori si m-a auzit vorbind si urat, astfel incat atunci cand o sa se nasca probabil va fi si ea foarte inversunata pe Urs Maier.

Manuela, 27 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Si credeti ca-i pasa? El a venit acolo cu o misiune clara, pe care si-a indeplinit-o. Poate chiar va fi recompensat pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Scuse pentru ignoranta,da' ce-a facut arbitru' urs mai sus mentionat?
Cu cine a jucat Romania?

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by Lia

Scuse pentru ignoranta,da' ce-a facut arbitru' urs mai sus mentionat?
Cu cine a jucat Romania?

Lia&Andrew

Cu Danemarca.
Ce a facut? NE-A FURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A acordat un penalty gratuit danezilor, a prelungit partida nejustificat cu 1 minut peste prelungirile normale, perioada in care danezii ne-au dat gol, le-a dat o groaza de lovituri libere, ne-a dat cartonase galbene, fara sa avem vreo vina, i-a sustinut mereu prin deciziile sale, si mai sunt multe de spus.
In afara de asta, nu a facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

subscriu in totalitate!!!! rusine sa-i fie acestui individ care nu merita sa fie numit arbitru , si cu atat mai putin om !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Scuze ca ma bag....
Am fost furati pe fata...este FOARTE adevarat!Rusine ar fi cuvantul potrvit....dar nu prea cred doare pe cineva!
DAR.... din trei atacanti, sa ma scuzati, trei care au ratat in ultima jumatate de ora, de m-au exasperat ....De ce? Cum e posibil...sa ratezi in haalul ala...Daca noi bagam mingea unde trebuie...Putea SINIORE ARBITRU sa faca ce vrea el...
PACAT!
DANEMARCA- ROMANIA 2-2
GABY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Lia

....da' ce-a facut arbitru' urs mai sus mentionat?

s-a nascut...si s-a facut si arbitru...

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Mercic,Liviu.Si eu cred ca ar trebui sa-i scriem acestui magar,chiar daca asta nu va schimba cu nimic lucrurile.

Lia&Andrew

Mergi la inceput