Copilasi de Iulie-August 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, Blue, multa, multa sanatate la voi
Si noi doo mucim, sa nu va lasam singuri Iar eu am o durere de cap de ieri si nu-mi trece deloc

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mei, pe unde sunteti??

Blue, multa sanatate si voua!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am tinut-o din petrecere in petrecere,simbata la niste prieteni, duminica la prieteni de-ai lor...A alergat Luca de i-au sarit capacele la propriu..deci noi nu avem timp de odihna de cind am venit dar cit ne-au lipsit adunarile de acest gen

Miine ne vine containerul.deci avem o saptamina incarcata.Miine vedem 3D si casa si ne hotarim daca sa se depuna autorizatia de constructie.

Roxa superbe pozele! Poze cu oua nu ai ?
Daria nu mi-ai spus cum se numesc si de la ce magazin sa cumpar vopseaua sa treaca durerea de cap
Simo iar racirati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

hello!
Papadioara, sa-ti traiasca Sofica!

Simo, multa sanatate baietilor!

Noi suntem bine, eu doar varza de oboseala dupa un weekend foarte agitat. Sambata am fost vreo 3 ore prin parc, in herastrau si la muzeul satului, la targul de florii. Unde Victor a alergat non-stop, iar seara, am sperat ca va pica inainte de vreme. N-a fost sa fie. Apoi am curatat niste carasi, ca duminica am avut oaspeti la masa. Asa ca sambata m-am culcat la 12.30 noaptea si duminica pe la 11.30. Ca intre adormitul copiilor si somnul meu mai avui si o repriza de munca la domiciliu pentru birou (o prezentare, niste obiective....)
Iar azi a facut Paul prima data cunostinta cu podeaua, zburand din patul mare, incercand sa-l prinda pe frac'su. Si am primit un telefon in care bona, disperata, ma chema urgent acasa. Din fericire n-a fost nimic grav...

Cam atat de la noi. Inca supravietuim...

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ma bucur ca ati avut Paste/Florii linistit(e). noi suntem in procesul de reciclare al copilului care si-a luat-o serios in cap, numai nu, nu asculta, nu face ce-l rugam, loveste. eh, vremuri grele dar ne intoarcem noi cand vom fi mai cuminti :) macar e sanatos, asta conteaza.

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

avem poze de la vanatoarea de oua aici:
www.apha.shutterfly.com

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneata
doamne ce somn imi e... si ce vreme e afara, ploua si bate vantul.. ca la nebuni. yuck!
Danule succes si sa ai o saptamana mai usoara!
Andreea succes la re-educarea copilului... si daca ai ceva succes impartaseste-ne si noua metodele! tu esti ok, te simti bine?
ma duc sa vad ceva poze.... ca mandra doarme, azi noapte s-a trezit din ora in ora..
sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Sunt moarta de somn, vreau acasa
Andreea, faine pozele, tu arati foarte, foarte bine
Rox, din ora`n ora ? Ioi.
Kim,
Roller, ioi ce patanie cu podeaua, aveti cucuie ?
Leeloo, Blue, cum sunteti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata.

La multi ani Sofia de Papadie!
La multi ani celor care ati avut sarbatoriti de Florii.

Multumesc tuturor pentru urari, ati fost dragute ca v-ati gandit si la noi . Noi am petrecut Pastele in liniste, in familie.
Sper ca si voi toate ati petrecut cu bine - atat cele care sarbatoreau Pastele cat si cele care sarbatoreau Floriile.
Fetele au fost super incantate de cadourile de la iepuras ... si de cele de la mami ,ca am fost sambata prin carrefour, iar ieri prin takko si s-au "lipit" si de alte cadouri pe langa cele pregatite pentru iepuras (asta asa, ca tot ziceam ca le tratez mai "subtire" anul asta )
Olivia , cum am zis si mai sus ... succes total ... Feli e super incantata, cred ca abia asteapta sa treaca vacanta ca sa prezinte obiectul prietenelor iar Alessia si-a gasit o noua pasiune ... schimbarea accesoriilor de cateva ori pe minut
Intrebai de vopseaua de oua pe care a folosit-o Daria ... Noi am folosit tot din aceea si tot fara luciu ca nu mai era cazul, erau destul de frumoase .... Singura problema e ca rosu nu iese rosu , ci diverse nuante de roz, depinde de culoarea cojii oului si de cata vopsea folosesti. Oricum au iesit super si a fost si distractiv, mai ales ca eu am citit pe cutie ca ouale trebuie sa fie calde ca sa prinda vopseaua si am fost tot timpul in alerta, pregatiti sa prindem ouale pe care le-ar fi zvarlit fetele daca nu mai suportau oul cald in mana
Uite aici de care vopsea am folosit:
http://www.alexcomp.ro/index.php?pag=produse&lang=ro&codcat=5&codp=72
Cred ca gasesti prin supermarketuri, eu am luat-o din real.

Andreea sanatate multa. Ce spui tu de Philip patesc si eu cu Ale . Stiu (din experienta cu Feli) ca o sa treaca si perioada asta, dar pe cuvant cu uneori simt ca nu mai rezist, ca nu mai trece perioada asta odata si sa redevina iar un copil "normal" , si cu bune si cu rele (dar nu asa de rele )

Hai ca fug la treaba, ca am o gramada de acte de rezolvat

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

gata notat ,sa vad daca gasesc acesta vopsea.
Caro ma bucur ca au avut succes!

in 2 ore ne vedem casuta 3D..am emotii...

ma duc sa ma joc

Mergi la inceput