Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Kim, sper ca sunteti bine cu totii
La noi a venit vara sa va fac sa zambiti
E asa o zi de luni, martzea astaaa
edit sa va indulcesc cu tortul meu pt puturoase facut din capsuni blenduite, frisca, gelatina si deasupra colorant albastru sa iasa mov
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Kim, sper ca sunteti bine cu totii La noi a venit vara sa va fac sa zambiti E asa o zi de luni, martzea astaaa edit sa va indulcesc cu tortul meu pt puturoase facut din capsuni blenduite, frisca, gelatina si deasupra colorant albastru sa iasa mov ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici" "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Tortul ti-a iesit beton, super-apetisant! Iar Giulik e o papusa!
Kim - dar ce s-a intimplat?? Sper ca sunteti bine cu totii!
Am uitat sa spun ca am vazut poze frumoase de Roxana si de Philip ca de Andries nu am mai avut acces...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Gabi mai multe...dar nu vrea sa vorbesc despre ele...nu te superi ,da?
Daria mi-au placut mult pozele cu papadiile!!! ..si tortul..yammy..
leeloo2004 spune:
citat din mesajul lui kim222 Gabi mai multe...dar nu vrea sa vorbesc despre ele...nu te superi ,da? Daria mi-au placut mult pozele cu papadiile!!! ..si tortul..yammy.. |
Cum sa ma supar?? Sper totusi sa fiti voi trei sanatosi (mai ales ca stiu ca sotul tau nu a fost tocmai ok in ultima perioada) ca asta e cel mai important! Restul...uneori se mai repara...
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
vad ca am scris nu vrea in loc de nu vreau
Problemele erau colaterale nu direct legate de noi trei..noi trei sintem ok! ...ca eu am toxiinfectie alimentara nu se pune ..ca am slabit 1.5 kig datorita ei nu ma deranjaza absolut deloc..yupii!
roxanaz spune:
citat din mesajul lui kim222 ...ca eu am toxiinfectie alimentara nu se pune ..ca am slabit 1.5 kig datorita ei nu ma deranjaza absolut deloc..yupii! |
buunnaaa dieta asta!! am experimentat-o si eu anul trecut, pacat ca acu nu pot
Gabitz succes saptamanile astea!!
szivarvany spune:
Leeloo, drum bun si mult spor la lucru si la shopping
Kim, ahaaa, deci din`astea faci tuuu
Rox, ce-ti face frumusetea ???
Io azi noapte, dupa ce plecara vizitatorii, ma gandeam la cate mamici mai suntem aici in grupa cu un singur copil, na, ce preocupari am si io Cred ca m-am tampit de tot
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
leeloo2004 spune:
Fetele, eu o iau spre gradinita, ne mai auzim si miine ca imi iau zborul abia spre seara...
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
buna dimineata!
Carmen, Adevarat a inviat! ce mai faci tu? ce mai fac copiii?
Gabi, sa ai o zi usoara azi.
eu am avut prima noapte normala de cand s-a nascut Eva. care a adormit la 11, s-a trezit doar la 4, apoi la 8. asa mai da! te pomeni ca a crescut si s-a cumintit hihihihi
Simo, sunteti ok?
Robi?
hai, la apel toata lumea pana nu scot !