Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
adisore bine ai venit! sedere placuta la noi..
eu nu mai rezist...imi este foarte somn...sunt vesnic obosita si adormita.... zau ca parca nu mai rezist...
m-am recantarit...am pus deja 2 kg pe mine...din cauza ca mananc ca tanti vaca...imi e foarte rau..si in speranta nebuna ca o sa-mi treaCA...MANANC..
Menics aici decizia trebuie sa o ia viitorul tau sot...chiar daca are copii mari...el ramane tatal lor...eu nu le-as permite atatea....
acum merg sa vad ce as mai putea cumpara de mancare...ca am un fomist in burta in toata regula..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
maddy2526 spune:
Buna fetele. Cum va mai simtiti? Eu sunt ceva mai bine, m au mai lasat greturile si nici nu mai atat de des. Starile de somnolenta si oboseala inca persista dar suportam orice pentru bebei nostrii,nu? Fetele din Bucuresti,voi la ce medici (spitale) mergeti? Eu sunt pacienta doamnei doctor Cristian Rodica de la spitalul Elias si pana acum pot spune ca sunt multumita. Singurul lucru care ma nemultumeste este faptul ca vizitele la control nu sunt atat de dese si imi fac griji pt bebe
Va pup pe toate
9+
laurairina13 spune:
Adisore felicitari! Bine ai venit la noi!
Sarcina usoara si sedere placuta !!
Laura, 8+
poze
simina_kin spune:
Adisore bine ai venit la noi in odisee.Sarcina usoara si un bb sanatos si voinic!!
Te-am trecut in listuta
8+
Mariana
maddy2526 spune:
Camy,capul sus si fi tare pentru bebe. Aceleasi stari ca si tine le am si eu dar sa speram ca or sa treaca pe la 12 saptamani.Eu deja am pus pe mine 4 kg si jum si am o burtica mare mare - cel putin asa mi se pare mie
Adisore bine ai venit,tie si noilor burtici - felicitari
9+
vias spune:
Pirelia.....ce amintiri am eu in Targoviste....de acolo era primul meu iubit...stii tu, marea dragoste......desi dupa ce l-am cunscut pe Pustache am schimbat marea dragoste......dar stii tu, prima iubire nu se uita niciodata. Am cativa prieteni pe acolo...
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
numai un iubit am avut acolo...a nu se intelege gresit...ca am citi ce am scris...si nu-s eu aia vagaboanda..
ingerasul Darius-Andrei
POZE
Pirelia spune:
Camy, in Brasov am rude, atat din partea mamei cat si a tatalui. Si eu cateodata ma iau de ai mei ca au parasit Brasovul pentru Targoviste, dar asta este. Sper sa mai ajung prin Brasov in vara asta, ca apoi .... cand o mai creste micutul. Daca ajung o sa-ti scriu, ca sa ne masuram in burtici.
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)
alunelsialbinutza spune:
Camy, eu in Ploiesti am amintirile. Eu de acolo sunt si cei mai multi prieteni acolo mi-au ramas. Cum ai dedus tu ca asta s-ar intelege? No way.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+
bebe surpriza
vias spune:
te astept cu mare placere....
ingerasul Darius-Andrei
POZE