Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DIana, cum am spus mai sus, nu am nimic cu tine. Nu am nimic cu nimeni. PRoblema este ca e un forum public si scrie pe el cine vrea. Nu ai niciun drept sa-i spui Evei sa ne lase. Daca ea are prietene aici si vrea sa posteze e dreptul ei. Nu va place una de cealalta IGNORATI-VA si gata. Tu acum ai agitat din nou spiritele si nu e frumos. Tu ai hotarat sa nu mai scri tocmai pentru ca ziceai ca nu-ti place cum se comporta si cum ti se adreseaza Eva. Si acum ce faci? Faci exact ce spui ca ti-a facut ea. MEsajul tau chiar nu a fost frumos si corect. SI de unde ti s-a acordat toata sustinerea de catre fetele de aici tu te intorci si te comporti exact cum nu trebuie. Asta nu mi-a placut. Sti foarte bine ca noi ne stim de la aspirante si pentru toate fetele de acolo eu am avut un loc special . Asa si pentru tine, si aminteste-ti ca atunci cand ai hotarat prima data sa nu mai scri eu chiar ti-am scris si te-am rugat sa revii asupra deciziei pentru ca ne facea placere prezenta ta. Asa si cu Eva, sincer, imi placeau posturile ei si cum gandesste despre cresterea copilului si imi pare rau ca nu mai vrea sa scrie.
PArerea mea este sa incetam cu astfel de mesaje pentru ca nu se cade.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadumitru

andy.p da, suntem diversificati am papat si para , am baut si ceai de musetel dar nimik.

Nu stiu, dar mie mi se pare ca nu se digera mancarica pt ca in scaunul ala putin care il scoate, vad bucati de mancarica nedigerata( scuzati descrierea)

nerantula te rog frumos, spunemi mai multe detalii, ce furtunel, ce unguent sa folosesc, mi-ai fi de mare ajutor daca nu deranjez prea mult. dulce

Dana si Riana Maria (05.10.2008)

http://community.webshots.com/user/dana78ddd

Dana, exista la farmacie microclisma pentru copii, chiar asa se numeste, spuneam ca denumirea poate fi scary, dar e foarte simplu de folosit. Ceai de musetel eu n-as da prea mult, deshidrateaza si scoate sarea din organism.

Edit: chiar acum am prestat una, eu il tin in picioruse, ca se screme mai bine asa, se impinge in piciore

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am venit, ne-am facut si plimbarea, am dormit toti, acum vrem sa iesim iar, cica da tati o pizza:)
copiii sunt bine, in afara tonelor de muci pe care o sa-i nimicim cu aerosolii.
mi-am facut album pe contul de pe gmail, poate acum reusiti sa ne vedeti.
ada, e super pau nou
laura ce copiii frumosi ai si ce mai seamana!!!
anamona, gata ati inceput?! Thea! ce cereale cu lapte o sa alegi?
iar s-au incins spiritele

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tzitiri, babytza, gaia cine ne schimba de pampers? Caci unii bebei au facut kk

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

alexasimami - am luat milupa orez si porumb, sa vedem maine cum o sa le accepte...
cred ca cipri si dragos de babymom au mai ramas cu laptic....mai e careva?

Mergi la inceput

babymommmmmmmmm , cred ca o sa-i trimit un sms.Ca imi e dor de intelepciunea ei.

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb mai demult fetelor, legat de sterilizare.Voi inca mai sterilizati totul??Ma refer la bibe si vase de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

alexasimami - am luat milupa orez si porumb, sa vedem maine cum o sa le accepte...
cred ca cipri si dragos de babymom au mai ramas cu laptic....mai e careva?

si noi suntem cu tzitzi only inca...dar o paste diversificarea zilele astea ca tzitzi ar vrea sa mai treaca pe la birou

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

vroiam sa va intreb mai demult fetelor, legat de sterilizare.Voi inca mai sterilizati totul??Ma refer la bibe si vase de papa.

eu de vreo 2 saptamani ii dau cam 30-50 ml de lapte cu lingurita si nu i/am sterilizat nici castronelul nici lingurita. mai demult cand speram eu sa manace si cu bibe i/am sterilizat de mai multe ori ca tot incercam si nu reuseam s/o conving si tot asa...

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

fetelor care e mai bun pt. durerea de dintisori? panadol sau nurofen?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput