cum fac sa filmez bona?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si eu as dori pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

si eu vreau pm, pplease...

si eu as vrea sa o inregistrez si cand iese cu copilul in parc.
Cam asta ar trebui sa fie job-ul ei principal. Sa plimbe copilul in parc. Cum fac sa o filmez acolo? Pot monta ceva pe carucior?

Orice idee este binevenita!

Merci mult

miri si Mihai Cosmin de un anisor

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Helenutza, te rog frumos, si eu vreau un PM.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si eu.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri2007

si eu vreau pm, pplease...

si eu as vrea sa o inregistrez si cand iese cu copilul in parc.
Cam asta ar trebui sa fie job-ul ei principal. Sa plimbe copilul in parc. Cum fac sa o filmez acolo? Pot monta ceva pe carucior?

Orice idee este binevenita!

Merci mult

miri si Mihai Cosmin de un anisor

Miri2007
Angajezi o persoana care sa o spioneze ...sau mai multe , adica mamici din parc ... :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SylviaDr spune:

Exista mai multe sisteme de supraveghere care pot fi folosite pentru siguranta copilului tau! Da un search pe google la "Sisteme de supraveghere video si camere folosite" Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In casa o filmezi cum o filmezi, dar mai interesant ar fi de aflat ce face cand iese cu copilul afara. Rar am vazut bone care se duc in parc (daca acesta nu e chiar langa casa), prefera sa plimbe copilul prin gaze de esapament. De asemeni, comportamentul din parc lasa mult de dorit la majoritatea. E drept, sunt si bone care-si iubesc meseria si o fac cu simt de raspundere...ferice de cei care le gasesc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya74 spune:

Ideal ar fi sa-ti montezi in casa sistem de supraveghere(camere+un calculator sau laptop pe care se face captura), dar costa ceva.

Mergi la inceput