Trebuie sa facem revizia de 30.000 km si am sunat la Cobalcescu sa intreb ce si cum. Mi-au spus ca revizia+schimb de ulei, placute de frina, bujii si filtre= 7 milioane. Mi se pare mult, dar pe de alta parte masina e inca in garantie inca 2 luni si daca o duc la altii mai ieftini mi-e ca pierd garantia...Aveti idee cit costa o astfel de revizie prin alte parti? N-am nimic cu Cobalecescu, pina acum s-au comportat foarte profesionist, dar pretul asta mi se pare exagerat. Poate gresesc.
Nu mi se pare scump, eu la 60000 km am dat 15 mil, dar mi-a schimbat si maneta de aprindere/stingere faruri. Iar la 30000 km am dat tot cam 7 mil, cum ai zis si tu. Eu insa am facut-o la Nesti, care este tot dealer autorizat Dacia. Poti incerca sa suni si acolo, mie imi plac, sunt foarte seriosi.
Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)
Nici mie nu mi se pare mult, inteleg ca intra si consumabilele in pretul asta nu numai manopera. Si eu ar trebui sa schimb uleiul, dar cred ca schimb si fac tot ce faceti voi la 30.000 ca eu am 26.000 si n-are rost sa mai astept.
Am uitat sa zic eu faceam reviziile pana acum la auto marcus ca de-acolo am luat masina, dar cum nu mai este in garantie o sa ma duc unde vad cu okii, mai precis undeva mai aprope de casa, tot la un service autorizat dacia. Desi acum pot merge absolut oriunde, dar nu vreau.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
Multumesc de raspunsuri. Am fost la un magazin care vinde piese Dacia si numai piesele si uleiul ma costa 580 de lei. Cred ca aveti dreptate, nu e exagerat pretul.