cum alegem bona

cum alegem bona | Autor: anamona

Link direct la acest mesaj

sunt in situatia de a cauta o bona pentru fetita mea de 5 luni.

am incercat fara succes sa apelez vreo 2 bone recomandate aici si sa contactez (pe mail si telefon) agentia marrypoppins, fara sa imi raspunda nimeni

ce as mai putea incerca pentru a gasi pe cineva de incredere?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

chiar nicio parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Dar acum cine sta cu copilasul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Are importanta?? Anamona are nevoie de bona, asta am inteles eu din mesaj.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

eu stau, nu am simtit nevoia de ajutor decat in prima saptamana...dar din pacate in curand voi incepe serviciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

anamona ma tot uit la subiectul tau de cand l-ai postat si zambesc asa, amar...
cum sa alegi bona? cu grija!
e clar ca nu exista un criteriu universal valabil.
urmeaza-ti insinctul, daca ceva ti se pare in neregula, nu zice ca ai tu pitici pe creier, mai bine nu o alegi.
din experienta iti zic, cere-i buletinul, cere-i referinte si chiar suna si vorbeste la cei la care a mai fost-daca a mai fost.
intre o femeie care are experienta ca bona si una care nu are deloc experienta, eu, daca e, prefer una fara experienta, dar care sa aiba copii. alea cu experienta sunt mai versate, mai cu nasul pe sus, cu pretentii. bine, evident ca poate sa nu fie asa...
de aia cred ca nici nu s-a bagat nimeni sa raspunda.
e o chestie si de noroc si de "chimie" cum se spune...
inca o chestie pe care ti-o recomand este sa vorbesti de la bun inceput exact ce trebuie sa faca. pe parcurs, se vor mai ajusta poate unele treburi dar e bine ca la inceput sa fie niste chestii clare.
nu cred ca e tocmai raspunsul pe care il asteptai dar...m-am straduit sa iti spun din experienta mea
oricum multa, multa bafta in alegerea bonei potrivite.
a, eu as apela la agentie dupa ce as epuiza toate sansele de a gasi prin cunostinte/prieteni etc.

p.s. o intrebare asa, ca intre mame, sper sa nu te deranjeze... e asa mica fetita ta... nu poti sa mai ramai acasa? eu trebuia sa incep pe la 6 luni jumate dar cand ma gandeam sa il treaca altcineva prin diversificare...hm, no way! am vrut sa imi asum tot procesul si bine am facut!

Mergi la inceput

Am cautat special pt tine, si, am gasit cateva raspunsuri. Exista si alte discutii despre bone, dar trebuiesc cautate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133167

Mergi la inceput

De aceeasi parere sunt si eu cu Helenutza23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

daca mai poti stai macar pana la 8 luni, dar tu stii mai bine cum se poate...
pentru o bona de incredere, cel mai bine e sa cauti tot prin cunostinte. intreaba cine a mai avut copii, ce bone, cum s/au purtat.
o alta varianta e sa le "vanezi" prin parc pe cele care se ocupa de copii mai marisori.. acum se sta mai mult pe afara, cei de 2-3 ani o sa mearga in septembrie la cresa/gradinita si urmarindu/le cum se poarta vezi daca-ti place vreuna. eu am vazut asa o bona super de treaba la o fetita de aceeasi varsta cu al meu, dar o mai tin parintii fetitei inca 1 an..

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspunsuri tuturor
cam asta am facut acum....am dat sfoara in tara ca vreau bona...

eu incep in curand serviciul, fetita va avea 6 luni ...stiu ca inca e mica, dar la momentul in care am stabilit intoarcerea la job cu managementul companiei la care lucrez, aveam gargauni in cap legati de promovari, cariera si alte lucrurin de acest fel....plus eram lipsita de experienta de mama, nu stiam ce inseamna atasamentul fata de copil....
Acum imi este foarte greu, voi incerca sa negociez sa lucrez de acasa vreo cateva luni...dar tot imi trebuie bona....
daca nu merge treaba usor...voi renunta la servici...asta e...

Mergi la inceput

ce agentie e mai ok pentru a imi alege bona?

Mergi la inceput