Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)
Raspunsuri - Pagina 4
happymum spune:
buna dimineata!
felicit si eu sarbatoritele si le urez ca viata lor de acum incolo sa fie frumoasa, curata, linistita si mai ales fericita alaturi de toti cei dragi lor.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
clodyac spune:
happymum ce mai faci? esti bine? te pupic
31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
oana_du spune:
DICI, ANAELA, NUTEL83 sanatate, fericire, bebei la termen si nasteri cat se poate de usoare va doresc! Tot ce v-ati pus in gand sa se implineasca!
AlexsiMatei, eu nu mai citesc de multa vreme povesti despre nastere pentru ca "bocesc" de numa-numa. Ieri l-am vazut la Protv pe nepotelul Andrei si al lui Maruta care are 5 luni jumate... Era cam cum mi-l imaginez eu pe fii-miu: blond cu ochi mari albastri - evident am izbucnit in lacrimi. Abia astept sa treaca perioada asta, sa se "aseze" hormonii la locul lor si sa nu ma mai port ca o isterica.
cris_82, lasa "comitetul de babe" in plata Domnului! Asta e observatia cel mai des auzita si in cazul meu: "vai, tu, ce burta mica ai!!!! Sigur e bebe sanatos?" Nu le mai baga in seama! Am impresia ca suntem intr-o perioada a sarcinii in care ar trebui sa purtam ochelari de cal si dopuri in urechi
clodyac, cand sa il tii in brate pe bebe toate supararile vor disparea. Sunt sigura ca te vei descurca si cu licenta si cu bebelul. Asta este motivul pentru care inca nu vreau sa intru in prenatal: cand ma gandesc cate avem de platit mi se face rau...Asa ca incerc sa nu ma mai gandesc.
miruta, frumusele lucrusoarele lui bebe si frumoasa si mami lui!
Carla, Maria, aveti grija de voi si de bebei!
Salutam toate albinutele si le dorim o zi excelenta!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
35+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 5 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
maria_bunica spune:
Dici ,Anaela ,Nutel83 ,sa aveti parte de tot ce este mai frumos in lume,multa sanatate,fericire si impliniri,alaturi de familiile voastre!!
32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
clodyac spune:
buna maria ce faci ??? ce face bebe darius ca razvan iar ma faulteaza cum ai inceput ziua?
vezi ce chef de vb am
anaela spune:
Fetelor va multumesc pentru urari, abia aseara am reusit sa ajung si eu la zi cu ce ati mai scris de vineri incoace, cand am ajuns eu la final deja ne urati somn usor asa ca nu am mai scris nimic, eu le-am avut in wk pe nepotele la noi si am avut program cu ele sambata in parc si duminica la gradina zoologica, ne-am distrat cu ele dar a fost si foarte obositor pentru mine.
Oana Alex sanatate mmulta si sa dea domnul sa nu mai ai crize de rinichi.
Miruta foarte frumoase pozele, noi inca nu am luat nimic pentru bebe, sotul meu e mai superstitios dar il conving eu pana la urma.
Clodyac sper sa iti revii si tu cu somnul sisa te mai odihnesti un pic.
Restul fetelor va pup pe toate.
30 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
strunfita spune:
Dici ,Anaela ,Nutel83, La Multi Ani!
Va doresc fericire, sanatate, o gramada de bucurii, bebelasi sanatosi si voiosi!
32+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Alinalaura..ms pt cafea...succes lui tati la examen!!
Oanaalex..imi pare rau pt problema aparuta la rinichi,multa sanatate si sa treaca repede!!Ai grija de tine si sa te odihnesti!!
Miruta..serviciu usor!!
Yioanna..in functie de vreme,atunci cand nasti,vezi si cum imbraci bebelusul..plus ca veti veni acasa cu o masina..deci nu e necesar sa il infofolesti!!
Alynta..si eu mai "parai" cateodata...trebuie sa ma ingrijorez?
AlexsiMatei..sa ai spor la rezolvat treburi azi si sa nu te obosesti prea tare!Nu cred ca exista un program fix de tinut bebe afara..fiecare decide in functie de vreme,de cum se simte bebe(daca e linistit sau nu)
Cris82..cafeaua de la tine o pastrez pt dupa-amiaza..Incearca sa nu te mai stresezi de sfaturile unora si altora..ca e usor de vorbit..E bine ca ti-ai vazut printesa mereu la eco..aici se merge pe alt sistem si l-am respectat,mai ales ca am fost multumita si nu au fost nici probleme cu sarcina!!Puteam merge si eu la privat de cate ori vroiam..dar am preferat sa pastrez banii aceia pt bebe!!
Clodyac..vei vedea ca incet,incet se vor aseza toate la locul lor si vei reusi sa faci tot ce iti doresti si pt bebe si cu licenta!!Nici noi nu stam pe roze cu banii...avem o perioada mai grea..poate ca as fi vrut sa ii cumpar mai multe lui bebe,dar de moment ne rezumam la strictul necesar si pe parcurs mai completam!!Sanatate sa fie ca restul se rezolva!!
Strunfita..ma bucur ca ati terminat renovarea si ca ati ajuns la voi acasa!!Asteptam poze!!
Oana_du...sa ai grija de tine si sa nu te obosesti prea tare,bebe trebuie sa mai stea la caldurica!!
32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac buna maria ce faci ??? ce face bebe darius ca razvan iar ma faulteaza cum ai inceput ziua? vezi ce chef de vb am 31 + cu Razvan Andrei (dupa UM) 33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor) www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Bebe Darius vad ca este inca somnoros,ca nu ne-am trezit de mult timpZiua am inceput-o bine..am dormit si bine azi-noapte..nu am scos inca nasul pe geam sa vad cum e vremea,dar macar cand am deschis ochii am vazut ca e soare..si sper sa fie si cald!!Tu cand mai mergi la eco?
32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
clodyac spune:
maria ma bucur ca bebe darius te lasa sa mai respiri ca pe mine ma doare pielea de atata intins
pai la eco as vrea sa ma duc cat mai repede dar.... as vrea sa ma duc in spital sa imi faca dar chiar si asa tb sa dau banuti ceva acolo si nici pe astia macar nu ii am asa ca sa vedem cu ce ramanem dupa atata economie pe care o facem si ma duc
asta e de abia astept sa vad ce imi spune sper sa fie totul bine