Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Anda eu l-am folosit la prima sarcina si la alaptat si a fost bun! Aseara ma gandeam la tine si credeam ca nasc la fiecare intepatura sau miscare a bb-ului!
Acum (adica la bb2) ma inteapa, doare tare jos! "Parai" la fiecare miscare si am contractii dureroase! La David nu am patit asa! Probabil eram mai speriata decat acum! Imi doresc ca acum sa am o nastere de la sine, neindusa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Dici, Anaela, Nutel83, la multi ani si bebei sanatosi si frumosi!

Fetelor doar vesti triste aseara, nici n-am putut sa raspund, ce tragedie cu ingerasul cel mic din Brasov...Nu trebuie sa lasam lucrurile astea sa ne intristeze prea tare insa, trebuie sa fim puternice si sa avem incredere ca bebeii nostri o sa fie bine!

Oanaalex sper sa reusesti sa te odihnesti, criza de rinichi iti mai trebuia tie acum saracuta...

AlinaLaura bafta lui tati pentru dizertatie, va tin pumnii!!

Oana multumim pentru forma noua de listuta, m-au luat niste emotii...mai ales ca m-am apucat si eu sa citest povestile cu nasteri (evident ca pe la a treia m-a apucat si m-am oprit...offf hormonii astia )

Miruta foarte dragute si hainutele si mamica!

Ganesha bine ai revenit!

Eu ieri am stat in parc cu o prietena si bebelul ei de 4 saptamani vreo 4-5 ore, a fost foarte relaxant si dragut, dar am reusit sa merg sa cumpar si fier de calcat ca se stricase (m-a sunat mama cand eram in Carrefour si mi-a facut o mica criza de nervi "Esti nebuna, cu burta la gura si umbli prin magazine, sa nu cari nimic!" - m-a distrat copios ca mie nu mi se pare deloc ca as fi "cu burta la gura" si oricum nu ma bagam la carat nimic).

Azi sunt plina de curaj si m-am gandit sa-mi fac program administrativ pe la ENEL, directia de impozite locale, banca...sa vedem cat ma tine energia iar diseara as vrea sa ma duc la teatru, ca Matei are nu stiu ce intalniri pana tarziu asa ca macar pe bebe sa il culturalizez

Si abia astept lunea viitoare sa mergem la eco!!!! M-a luat un pic frica, eu sunt mai prapastioasa dar incerc sa nu ma gandesc la prostii, sigur a crescut cat trebuie si se distreaza in continuare in burtica la maxim! Uite chiar acum mi-a mai dat niste ghionturi de confirmare

Va pup, o zi splendida tuturor si ramaneti optimiste si increzatoare!

Alex 28+ ... [de gasit nume, haide muzele cu inspiratia!] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

of, nu te mai speria asa de tare ca ne sperii si pe noi! mai ales ca tu ai mai trecut prin asta!
oricum si eu imi doresc sa fie neindusa, chiar daca o sa fie cezariana.

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

alex prietena ta la doar 4 saptamani il tine asa de mult pe afara pe bebe???

Vine bebica .... +35

Mergi la inceput

Oana Alex sanatate! Poate nu vei mai avea probleme pana nasti! Tu cum vei naste? Ma gandesc ca daca ai probleme cu rinichii se recomanda cezariana sa nu fie blocaje renale! Medicul tau ce zice?!
Dicristea, Anaela, Nutel83
la multi ani! Copii sanatosi! Si nasteri la termen!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Anda daca te refereai la mine eu am nascut natural indusa! Ideia e ca ajunsesem la termen- 40saptamani si bebe statea acolo nedand semne de iesire! M-a internat in garda d-ei, mi-au dat ceva pastile de dimineata si seara la 8 a inceput travaliul! Chiar venise sotul pe la mine, la ora 7, si l-am trimis la munca, ca i-am zis ca nu nasc in noaptea aia- asa imi zisera asistentele! La 8 il sun si-i zic ca deja nu mai pot si ca vine vine... A venit intr-un suflet la spital!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Neata

Mi-e nu imi place cafeaua,dar va ofer tuturor.
Am fost ieri la tara ca sa o aduc inapoi pe soacra-mea acasa.Nu ma obosit drumul (a condus sotul)cat babele alea de acolo atotstiutoare."vai ce burta mica,nu e bine//dupa ce nasti sa aduci popa acasaneaparat la 7 zile ca sa iti citeasca ca daca nu e pacat//sa imbraci bine copilul cu cava mai gros in primele luni ca sa nu raceasca".Va spun sincer ca m-am luat de ele si ma incercau ganduri criminale.
Am primit si rezultatele de la analize si stau chiar bine,un pic la sideremie mai scazute valorile .

Maria bunica........Eu mi-am vazut fetita acum 2 saptamani.De cate ori ma duc la ea,o data ma urca pe masa si o data eco(eu am stat cu branula in mana si varsaturi de 20 de ori pe zi aproape 4 luni si fata mea era foate micuta)si acuma o tot verifica cu cat a crescut si cat a luat in greutate.Si in plus nu costa mult nici eco.

Yioanna s...........Eu mi-am zis ca in functie de cum e vremea asa o sa imi imbrac si puiul.Cand o sa ies din spital o sa ii spun sotului ce hainute sa imi aduca ca sa iau fata acasa.In nici un caz nu am de gand sa o fac sarmaluta.
Adica,afara sa fie 30 de grade si eu in maieou si fetita sa o tin cu incoscomanata ca si cum ar fi iarna.

LA MULTI ANI TUTUTROR SARBATORITELORSI PUIUTI CAT MAI APROAPE DE TERMEN SI SANATOSI

31+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

alex prietena ta la doar 4 saptamani il tine asa de mult pe afara pe bebe???

Vine bebica .... +35

Da nu e voie? Era super-cald afara, bebel a dormit vreo trei ore, a papat si dupa aia s-a culcat la loc. Sincer nu m-am gandit ca ar fi o problema, atata timp cat nu sta in frig, poluare sau curent...iar in parc nu era mai nimeni, deci nici nu a intrat in contact cu straini etc. Habar n-am, exista reguli cu privire la cat are voie sa stea afara?

Alex 28+ ... [de gasit nume, haide muzele cu inspiratia!] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata burtici

Incep si eu prin a ura MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOATE DORINTELE A VI SE INDEPLINEASCA DICI, ANAELA SI NUTEL83 si sa va dea dumnezeu bebe sanatosi si frumosi si voua nastere usoara

Acum vreau si eu o cafeluta cu lapte ca tot zombi sunt ... bine azi noapte mai bine ca in noptile acum m-am trezit din 2 in 2 ore fata de 1 ora dar bebe sa fie sanatos si mama zombi

Carla ...offffff imi pare tare rau ca nu se mai termina problemele la tine ... dar daca te consoleaza cu ceva asa e si la noi ... scapam de una si incep vreo 3 ... dar ce sa facem asta e tb sa mergem inainte eu te rog numai sa ai grija de tine pt ca am observat chiar daca ma stresez problema tot nu se rezolva decat atunci cand vrea ea asa ca ai grija

Bebe beca sper ca sotul se simte mai bine si sper ca si tu nu te obosesti prea tare multa sanatate si tie putere sa treci de perioada asta

Eu fetelor stau foarte prost cu banutii mai ales ca am licenta de dat nu stiu cum am sa reusesc sa si nasc sa dau si licenta eu ma rog la dumnezeu sa ma ajute si sa reusim sa le platim pe toate si sa ne ramana si bani pt nastere de asta imi este cel mai groaza daca nu o sa am banuti dar sunt optimista si sper ca va fi bine pana la urma

Maria si mie imi place berea fara alcool asa ca mi-ai facut pofta

Mie imi curge colostru dintr-un san ... la voi a inceput ?

Am zis ca acum la banutii de pe 15 sa incep si eu sa cumpar macar asa cate putin ... cate reusesc si pot ... ce mi-as dori sa pot cumpara tot ce as vrea... dar cum nu se poate ne limitam

Ganesha multa sanatate si sa vii cu vesti bune de la eco te cred ca de abia astepti

Alberta ce veste groaznica doamne sa le dea dumnezeu putere la parinti ... dar mie mi se pare ciudat ca la toate sunt sigura ...la eco nu se asculta inimioara ca la mine asa face si urmareste bataile daca avea ceva eu cred ca tb sa se vada macar asa la bataile inimii oricum este groaznic

Diseara pun pozele cu rochita ca am reusit azi dimineata sa il prind pe sot inainte sa plece la munca va dau de veste dupa ce le pun

Iubita_tiana tu nu trebuia sa te duci la eco ? sau nu mai retin eu bine oricum ar fi mai spune-ne si noua ce mai faceti voi ?

va pupacesc si va doresc o zi buna si mai vb

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata, fetele!!!

Intru pe fuga acum, m-am apucat sa citesc ceva din urma, dar sunt inca la ziua de duminica.

Ieri am muncit toata ziua, si am reusit aseara sa ne mutam inapoi acasa. O sa va pun si poze sa vedeti cum a iesit, eu sunt foarte incantata. Aseara mergeam ca teleghidata prin casa, inca ma mai doare spatele, dar imi revin eu usor, usor.

Carla, ma bucur c-ati rezolvat cu ratele la banca. Incet, incet se rezolva toate probelemele.

Andreea, multa sanatate lui Philip! micutul bolnavior.

A, si luni ne-am luat si carucior, de fapt e 3 in 1 de la Hauck, si e rosu si frumos foc. L-am luat de la Miniblu, la reducere, am dat 1000 RON pe el.

Va pup si revin, pe parcurs ce va citesc.

32+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput