FIV 220
Raspunsuri - Pagina 20
mami_vreau spune:
ingeras ma bucur ca te-ai linistit! pup dulce, multa bafta si Paste fericit! 
Laura
Blanche25 spune:
Fireyes imi pare asa de rau......Doamne cuvintele mele sunt asa de goale, nu pot sa exprim....speram tare sa reusesti
Catalina aceasi mare parere de rau pentru ca nu au ramas puiutii cu tine. DAr bine ai zis, ai nevoie de o vara linisitita pe care sa ti.o dedici doar tie.
Iana sa ai parte de o saptamana perfecta, sa ai un PAste FEricit si iepurasul sa iti aduca in dar un bebe
Looana tu lasa negativismul ca nu face bine, tu vei veni cu test pozitiv, adica este deja pozitiv, hai bucura.te!
fireyes spune:
Va multumesc pentru pentru gandurile voastre, tuturor, ca stiu ca ati fost multe
O sa gasesc eu o potecuta sa ies la un liman, ca am de gand sa ma mai dau cu capul de pereti in viitor
acum vreau, exact cum zicea si Catalina, sa-mi traiesc viata, asa, doar in 2, si sa gasesc o modalitate sa integrez chinul asta in cursul normal al lucrurilor, cat de cat, ca sa nu mai am senzatia asta ca suferim ca niste caini si nu mai vedem nimic in fatza...
Sa aveti niste zile linistite si bune de sarbatori!
maria.m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anka_daria77
Miro_bv imi pare rau draguta ca nu a reusit FIV. Vad ca la tine si la Dana a folosit Gonal mie mi-a dat schema de tratament cu menopur. Mi-e draga doamna doctor si cand vorbesc cu ea simt ca ma incurajeaza. Noua de la prima intalnire mi-a zis ca ea imi garanteaza 20-30% sanse de reusita asa ca sunt pregatita si in caz de nereusita. Un lucru bun e ca sunt bine hormonal si nu mi s-a detectat nici o tulpina de HPV. Rau ca trompele sunt varza. Vad ca ai avut productie buna asa ca atata vreme cat mai ai puiuti fruntea sus ca sigur o sa fi graviduta. ![]() ![]() Dana_bebe asa cum bine ti s-a spus stai linistita. Ai incercat sa suni la cabinet la dansa? Chiar daca nu vorbesti cu ea direct asistenta ii comunica totul si te suna pe urma ca sa-ti dea raspunsul. Eu zic ca daca e grad I nu ai de ce sa-ti faci griji. Eu ar trebui sa fac injectia cu diphereline pe 14 mai daca totul decurge ca la carte cu ciclul de acum din aprilie. Si ca sa va raspund la dilema eu am ajuns la dansa prin doctora mea care m-a ajutat pana la momentul descoperirii problemei cu trompele. Nepoata dansei a avut o problema similara cu a mea si acum are doua floricele de fetite, care la nastere au avut 3 kg una si 2.800 alta Va pup pe toate fivoasele si va urez de pe acum PASTE FERICIT si sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate de aici mamici ca sa avem apoi un motiv de mare paranghelie ![]() ![]() |
salutare tuturor,
si eu sunt tot pacienta dnei protopopescu...
acum sunt la a 2-a incercare (prima a fost in noiembrie 2008), insa din pacate nu am ajuns sa fac pregnylul din cauza raspunsului folicular f slab la stimulare. Am facut gonal, doar cate 1 sau 2/zi..
Acum sunt in ziua 9 de stimulare, fac cate 4 gonal/zi si se pare ca totul este ok...
miro, la ce interval dupa ultima inj. de gonal ai facut tu pregnylul?
Eu sunt un pic speriata pt. ca in mod normal ar tb sa merg cu stimularea pana in z 12 (adica duminica- fix in ziua de pasti), insa dna doctor nu se intoarce dacat de marti- asa ca tb fac 13 zile de stimulare, inclusiv luni...sper ca marti cand ma vede dansa sa nu fie "too late" .Mi-a zis ca s-ar putea sa fac pregnylul in aceeasi zi..
dana_bebe, am sa incerc azi sa-ti dau pe mess, nr dnei dr...
Va pup pe toate, si ma bucur tare mult ca v-am gasit pe acest forum

Dana_bebe spune:
maria.m - suntem deja 4 Protopopescute deja
tu cred ca esti cea mai avansata asa ca va trebui sa ne explici pas cu pas procedurile
iar noi vom fi alaturi de tine pana... la minumatul test de sarcina pozitiv...deja ma gandesc departe.
eu aveam programare pe 23 si m-au suntat sa-mi zica ca trebuie sa reprograma ca nu e d-na doctor a ramas sa mergem pe 30 - adica ziua 17 nu e rau nici asa
era doar ultima intalnitre inainte de ziua 21 cand facem diferelinul
am hotarat cu sotul meu sa repet pap, HPV si sa fac si colposcopie miercuri
as vrea insa sa-i cer marti si sfatul d-nei doctor
astept pe mail sau pe mess numarul de telefon please vreau sa vorbesc si cu dansa! prietena mea care mi-a recomandat-o a facut FIV-ul acum 5 ani si nu l-a mai pastrat - are 2 gemene superbe a zis ca nu mai are nevoie de el
.
sper sa nu fie prea tarziu pentru tine desi nu cred, nu cred ca ar face ceva riscant, dar stiu ca mi-a zis ca va fi plecata de Pasti
daca vrei vin cu tine sa te sustin ( stau aproape de clinica)![]()
chiar cum te simti? mi-e un pic teama de stimulare

alina_iulia spune:
Buna fetelor,
Imi pare tare rau pentru toate fetele care nu au reusit. Urmatorul pas va fi cu noroc. Eu incep FIV 2 in 22 mai si sper sa-mi vad visul cu ochii.
Va doresc tuturor un Paste Fericit cu multa sanatate si bucurie.
maria.m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe maria.m - suntem deja 4 Protopopescute deja tu cred ca esti cea mai avansata asa ca va trebui sa ne explici pas cu pas procedurile eu aveam programare pe 23 si m-au suntat sa-mi zica ca trebuie sa reprograma ca nu e d-na doctor a ramas sa mergem pe 30 - adica ziua 17 nu e rau nici asa era doar ultima intalnitre inainte de ziua 21 cand facem diferelinul am hotarat cu sotul meu sa repet pap, HPV si sa fac si colposcopie miercuri as vrea insa sa-i cer marti si sfatul d-nei doctor astept pe mail sau pe mess numarul de telefon please vreau sa vorbesc si cu dansa (dana_ruxandra@yahoo.com)! prietena mea care mi-a recomandat-o a facut FIV-ul acum 5 ani si nu l-a mai pastrat - are 2 gemene superbe a zis ca nu mai are nevoie de el .sper sa nu fie prea tarziu pentru tine desi nu cred, nu cred ca ar face ceva riscant, dar stiu ca mi-a zis ca va fi plecata de Pasti daca vrei vin cu tine sa te sustin ( stau aproape de clinica) chiar cum te simti? mi-e un pic teama de stimulare ![]() ![]() ![]() |
dana_bebe multumesc mult pt. gandurile bune, daca stai aproape de clinica inseamna ca suntem si vecine

In legatura cu reprogramare ta din 27, poate ca e mai bine asa, din cate stiu eu este bine sa faci echo cat mai aproape de z 21, ca sa fie sigura ca nu ai chisturi mari si e totul in regula, insa ca si observatie eu cred ca fac punctia pe 27, maxim pe 28..
Parerea mea este ca nu ai de ca sa-ti faci griji pt. stimulare. Dna doctor este f precauta, mai ales la pacientele sub 35 de ani..de fapt asta e si motivul pt. care la mine nu a reusit prima oara- am 28ani si i-a fost teama sa mearga cu mai mult de 1-2 gonal/zi..
F. bine ca vrei sa repeti pap. si HPV, eu te sfatuiesc sa repeti in alta parte, synevo sau sanador mi se par cei mai indicati..
Eu sunt un pic ingrijorara din cauza zilei extra de stimulare, deoarece joi cand am fost la monitorizarea echo, dnul dr. care o inlocuia pe dansa (pt. ca nu se afla in bucuresti), mi-a zis initial ca nu am cum sa merg cu 13z de stimulare (foliculii mei au deja 14mm)- iar dupa ca i-am explicat ca nu am incotro (ca vine pastele,...etc), si-a schimbat parerea si m-a asigurat ca nu are ce sa ea intample ca e totul in regula, dar mia mai taiat din dozele de gonal...
....asta e, in acest moment nu prea mai am ce sa fac....sa speram ca va fi totul bine de data asta si ca se va lasa cu
Tuturor fetelor va doresc multa sanatate, bafta si sa auzim numai vesti cu II

Apropo, dana_bebe, ti-am trimis invit. pe mess.
rubia spune:
maria ziua extra de stimulare nu are ce rau sa-ti faca,decat in coditiile in care deja ai f multi foliculi si astfel risti o hiperstimulare;deci daca nu ai mai multi de 15 foliculi
(ambele ovare cumulate) stai linistita. Asa mi-a zis mie Dr Marinescu cand am facut 2 zile extra de stimulare tot din cauza ca era plecat.
PASTE FERICIT!

antosit spune:
PASTE FERICIT! 
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Laura Ioana