Nou stil de viata (266)
Raspunsuri - Pagina 19
puskin spune:
Eu sunt depasita la job...cred ca saptamana viitoare desi am concediu o sa sune telefonul in delir
.
Si cu musafirii pe cap, e groasa.Trebuie sa fac si bagajele..deja ma apuca crizele.
yubi spune:
Delidana ,multumesc mult. Am luat un nurofen forte (400 mg)pe stomacul gol pe la ora 5 dimineata (atunci mi-a venit CM si eu am dureri foarte mari) si am mai luat unul de 200 mg pe la pranz.Nu e prima data cand iau ,pt. ca il folosesc in fiecare luna ,dar nu am mai patit asa ceva.Doctorul mi-a zis ca dupa nurofen a vazut si sangerare digestiva. Sper sa imi treaca intr-o saptamana sa nu ajung la endoscopie, pt. ca am auzit ca e cumplita.
Zuzilici spune:
Bonjour dragelor. Eu sunt tare prinsa cu job-ul. Deja nu mai fac fatza si sefa imi tot spune c-o sa mai ia din munca pe care o fac dar pace sa se intample...
asa ca a cam inceput sa ma depaseasca volumul cu tot lucratul meu de-acasa serile si in weekenduri. In alta ordine de idei cu intarziere urez si eu:
Ilenei , sa fie sanatoasa si norocoasa. Rolo petrecere frumoasa.
elicitari tuturor fetelor care au slabit. Raportul meu e 88 kg cu rusii pe cap.
Va
pe toate si va doresc sarbatorile cu bine, sa petreceti frumos si cumpatat pe oricune v-ati afla.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
ciao pisicutelor!
iar am ajuns tarziu acasa si am avut o zi horrorr. va rog sa aruncati cu prastia ganduri bune spre mine ca am nevoie de energie pozitiva si am asteptari de promovare de la job, care nu stiu daca se vor materializa, iar eu imi doresc foarte mult asta...
Zuzilici, sper sa gasest intelegere si cooperare din partea sefilor tai. Si wu am lucrat mult i ultima vreme si sunt destul de obosita...astept acest w/e prelungit sa ma mai relaxez...
In rest, sper sa am timp sa-mi organizez gatitul si cumparaturile si ordinea sa ma pot bucura cu cei dragi de Sarbatori.
Va pup si va doresc spor in toate ...
pe curand!
R
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yubi Delidana ,multumesc mult. Am luat un nurofen forte (400 mg)pe stomacul gol pe la ora 5 dimineata (atunci mi-a venit CM si eu am dureri foarte mari) si am mai luat unul de 200 mg pe la pranz. Nu e prima data cand iau ,pt. ca il folosesc in fiecare luna ,dar nu am mai patit asa ceva. Doctorul mi-a zis ca dupa nurofen a vazut si sangerare digestiva. Sper sa imi treaca intr-o saptamana sa nu ajung la endoscopie, pt. ca am auzit ca e cumplita. |
Imi pare rau ca ai probleme, dar si daca ajungi la endoscopie sa stii ca nu e dracu asa negru. Eu am facut marti si eram la fel de stresata de povesti. Nu pot sa spun ca imi doresc asta in fiecare zi, dar nici nu e f greu.
Ce tratament iei?
Roxa: ma gandesc la tine si tin pumnii sa iasa cum vrei tu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
dordia2000 spune:
'Neatza feteleor!!!
Poftiti la covrigi calzi cu apa plata, ceai sau cafea. doar e Vinerea mare nu???
Aseara am fost la niste cumparatur in Auchan...si m-am minunat cand am vazut ce se petrece la raionul de cozonaci. Adica mult spus raion... Este locul unde se fac cozonacii, painea si altele. Era o multime adunata in fata locului pe unde ar tb sa iasa doamnele cu marfa pt aprovizionare, numai ca nu mai aveau cum sa iasa si aruncau efectiv cozonacii catre multime... Nu am mai vazut asa omor pt un cozonac. Am mai vazut asa pe vremea raposatului cand ne calcam in picioare pt un pui sau o bucata de branza...offff ce oameni primitivi! As fi vrut si eu un cozonac dar din pacate nu stau la asemenea omor...asa ca ma indemn sa fac eu maine dimineatza. urati-mi succes sa imi iasa pt sa fac prima oara singurica fara bunicuta mea langa mine -Dmnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!!!
Acum merg la scarbici...unde parca e din ce in ce mai rau...iar oamenii demisioneaza pe capete. Offf...dar o iesi soarele si pe strada noastra!
O zi buna !
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Neata!
Dordia multumim de tratatie...dar nu e doar Vinerea mare azi...e ziua lui Tudor-Dumitru! Sa fie sanatos si sa va bucure zilele toata viata.

Cat despre cozonaci eu am pe strada o firma care produce tot ce vrei checuri , prajituri de casa, pasca, cozonac si sunt f buni...Se da comanda si se iau a doua zi. E mult mai simplu!
Imi pare rau ca ati ramas fara cozonac....parca au innebunit oamenii...am vazut ca si pe carnea de miel era bataie 
Va pup! 
yubi spune:
Buna dimineata !Dordia, sa-ti traiasca Tudor
sa fie sanatos si sa aiba parte numai de lucruri bune !Zuzilici, servici usor !Roxana ,succes
Carina, iau dimineata pe stomacul gol: duspatalin, levant si venter si seara inainte de masa levant si venter. Desi doctorul nu mi-a zis, levantul si venterul nu se iau impreuna ,ci la distanta de cel putin o ora ,pt. ca venterul impiedica absorbtia levantului.Problema e ca nu stiu ce sa mai mananc , nici nu mai suport sa vad orez fiert si cartofi. Mi-am facut o supa de legume cu galusti de gris ,dar deja incepe sa mi se taie si de asta ![]()
Delidana spune:
'Neata,
Tudor, sa cresti mare, sanatos si norocos! 
Dordia, mersi pentru covrig. ![]()
Roxa, am pus prastia in functiune. 
Ruxi, ce-ti fac musafirii, nu ies si ei la plimbare prin oras?
Zuzi, mai odihneste-te, ca nu-ti ridica nimeni statuie. 
Anda, cum a fost la doctor sau azi te duci?
Va pup, ma duc sa sarbatoresc prima zi de vacanta cu niste treaba. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Neata,
Delia, musafirii ies la plimbare, dar de obicei cand ajung eu acasa ori sunt deja acolo ori vin in maxim 1 ora
. Aseara la 12 faceau dus...
Roxa, tin pumnii.
Fetele, nu pot joi sa ne vedem, ca e Sf. Gheorghe si am 3 in familie. Poate vineri e mai bine...ce ziceti?