Nou stil de viata (266)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
Ruxi, vin si eu la intilnire. In principiu pot la orice ora ca voi fi in vacanta.
Referitor la antrenament, daca lucrez partea de sus a corpului mai mult, ea se "slefuieste" si par si mai slaba in zona respectiva. Eu vreau sa scad in cm la fund, nu sa-mi fac pectoralii mari.
Acum alternez: intr-o zi exercitii pentru partea de sus, data viitoare pentru partea de jos, iar cardio la fiecare "sedinta". Poate reusesc sa ajung miine la sala, ca azi sint mult prea somnoroasa. 
Ma duc sa "compun" o tema pentru miine la scoala, mi-am ales sa scriu ceva despre "Anotimpurile" lui Vivaldi. Sabina ar fi mindra de mine. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Delia, super. Legat de antrenament, este fix pe invers din ce am vazut eu.Eu momentan ma focusez pe partea de sus si lucrez picioarele doar o data la 2 saptamani.
Pe 23 aprilie e Sfatul Gheorghe cumva? Ca atunci e nasol, mama, sotul si socrul sunt toti Gheorghe...si eu am uitat de acest mic amanunt
.
Tzuni spune:
hello, fete cucuiete!
Mephala, felicitari pentru stelutza galbena! Zi frumoasa cu soare... ce planuri am (avut)? Pai ....munca la greu. Pana dupa Paste n-am nici timp sa respir.
Ruxandra, Delia, Sabina....io-mi fac timp pentru voi pentru intalnire. Moarta-coapta o sa vin sa va vad! 
Rolo, la multi ani pt Ileana! Sa creasca mare si sa fie fericita si norocoasa! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
roxana1974 spune:
Salut dragelor...
Puteti sa ma credeti ca am uitat s-o sun pe Rolo
sa o felicit pe Ileana? Asa matusa
imi fac mea culpa si imi cer iertare in public
si ii scriu un sms ca mi-e frica sa nu-i trezesc la ore dintr-astea...![]()
Raportul meu e 61.5 kg dar nu simt ca si cum as fi slabit vreun pic...sper sa dau jos inca putin sa pot sa intru la "pastrare"
Mai vin maine,
Roxa
violeta70 spune:
Buna seara si de la mine!
La Multi Ani! Ileana, sa fi sanatoasa si voioasa. Rolo, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea si ea de voi 
Raportul meu: stagnare
Azi trebuia sa merg la sala, dar din pacate am ratat. De unde mi-am propus sa nu mai stau mai mult de 18.00 la servici, atunci intervine ceva, asa ca azi m-a apucat 19.30, asa ca adio sala.
Oricum am venit acasa si am spalat perdelele si geamuri. Le mai am pe cele de la balcon, pe care le las sambata ca-mi trebuie lumina.
Va las acum ca merg la imbaiat si apoi la nani.
Pupici la toate fetele 
carina spune:
Salutare,
Carmen:
455 g faina
1 pachet drojdie uscata (6-7 g) sau 20-25 g drojdie proaspata
sare
180 ml lapte caldut (sau iaurt/ smantana)
2 oua+ 1 galbenus
coaja de portocala/ vanilie/ rom
110 g zahar (brun folosesc eu)
140 g unt
Laptele+10 g zahar+ drojdia se amesteca si se lasa 5-10 minute pana se umfla
se adauga 70 g faina si se bate cu mixerul
se adauga: ouale, galbenusul, restul de zahar si aromele si se amesteca din nou cu mixerul
se adauga restul de faina si se framanta (e suficienta faina chiar daca pare moale aluatul)
dupa ce faina e absorbita complet, se lasa sa se odihneasca 5-10 minute
apoi se adauga untul (cam in 4 ture) si se framanta dupa fiecare adaugare pana se incorporeaza complet.
Eu prefer sa framant cu mixerul (cu alea de aluat) ca sa nu mai adaug inutil faina si sa stric aluatul.
Aluatul final trebuie sa fie lucios/ moale/ lipicios.
Se pune intr-un bol uns cu unt si se lasa 30 de minute. Dupa 30 de minute, in bol, cu mainile unse cu unt il intinzi cu grija si il impaturesti in 3. Repeti miscare si in sensul invers - asta da putere si elasticitate aluatului.
Il lasi sa creasca in continuare ina 1-1.5 h
In functie de marimea tavii, il imparti sau nu in 2.
Pe suprafata de lucru dai cu faina, la fel pe maini si pe sucitor.
intinzi aluatul (eu prefer sa il intind cu mana nu cu sucitorul) in forma de cerc cu putin mai mare decat forma in care urmeaza sa coci pasca, pui umplutura, si apoi formezi o bila. Sa sigilezi cat mai bine posibil bila (poti folosi galbenus pe margini ca sa te asiguri de asta). Daca vrei sa ornezi pasca, poti pastra putin aluat pe care sa il pui deasupra in ce forme vrei tu. Pui bila in tava pregatita si acoperi cu o folie de plastic unsa cu unt/ ulei. Lasi la crescut aprox 1 h. Ungi pasca cu ou (poti presara si zahar deasupra) si coci la 175 grade, aprox 45 de minute.
Umplutura:
1. ciocolata rasa sau maruntita+ unt rece ras+ zahar. Se amesteca si se imprastie pe aluatul intins - cantitatile sunt in functie de gust - la 100 g ciocolata - 15 g unt si 20 g de zahar.
2. 100 g unt+ 75 g de ciocolata+ 150g zahar+30g cacao+arome - se topesc pe bain mare. Se lasa sa se raceasca si se intinde pe aluat
3. 45g albus nebatut+25 g faina+80 g zahar se amesteca. 120 ml lapte se dau intr-un clocot. La lapte se aduga 30 g cacao, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Se mai fierbe cam 3 minute pana se ingroasa putin. Se adauga amestecul de albus la cel de lapte si se pune pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa bine. Se da jos de pe foc si se adauga 20 g de unt si arome. Se lasa la racit si se intinde pe aluat
4. ciocolata taiata bucatele care se amesteca in aluat dupa ce ai adaugat tot untul si ai lasat aluatul 10 minute sa se adihneasca.
Rolo: La multi ani pentru Ileana!!
Eu am fost prinsa azi, pentru ca am lipsit 3 zile de la birou si in plus mi s-au si dus placutele de frana si a trebuit sa bag masina in service. In plus tata de albine e in delegatie si nu am avut ajutor suplimentar.
Va doresc noapte buna si ne auzim/ citim maine ca mai am de lucru si nu am nici un chef
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Sabina spune:
La multi ani, Ileana de Rolo!!
Da, Ruxi, e sf Gheorghe in 23....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana1974 ciao dragelor. eu sunt pe fuga acum, abia am ajuns acasa. scriu doar pt Vik si Tzuni codul SWIFT al BRD este: BRDEROBU, adresa: 1-7 ION MIHALACHE BOULEVARD 1. DISTRICT, 011171 BUCHAREST, intamplator codul BRD il stiu pe derost ca lucrez cu el mult...sper ca i-ai dat Vikingai codul IBAN sa poata face transferul corect altfel nu se poate. Va pup si daca mai aveti pb cu bancile, sunati-ma It's the first day of the rest of my life! |
. Eram sigura ca asa o sa fie:)Tzuni eu mi-am visat nopti la rind bunica mea cea draga, la fel nu ma simteam speriata ba din contra. A durat asta vreo 2-3 luni de zile cred. Cam cind l-am intilnit pe sotul meu, gata nu am mai visat-o. Pe urma am observat coincidenta, ca imi era dor de ea si incercam sa inteleg oare de ce nu o mai visez. Acum io toma necredinciosul
Gabrielama spune:
La Multi Ani printesa de Rolo, Ileana Cosanzeana!
Tzuni, pai daca e cum zice Vik, io ma pregatesc de nunta!![]()
Noapte buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
dordia2000 spune:
Daca nu e prea tz dau si eu rap:93.2kg...offf...nu am reusit sa scad sub 93...dar poate sapt viitoare desi...cu pastele cred ca voi pune 1 kg....
Rolo...

sa-ti traiasca fetitza si sa va bucurati de ea!
Va poop si Noapte Buna!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

codul SWIFT al BRD este: BRDEROBU, adresa: 1-7 ION MIHALACHE BOULEVARD 1. DISTRICT, 011171 BUCHAREST, intamplator codul BRD il stiu pe derost ca lucrez cu el mult...sper ca i-ai dat Vikingai codul IBAN sa poata face transferul corect altfel nu se poate. Va pup si daca mai aveti pb cu bancile, sunati-ma