Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 37
gaia.nevia spune:
ariel,
M-am exprimat ambiguu, numa Teo meu (cel mare) e pe 10 aprilie, tocmai facu 2 ani. Sa-ti traiasca puii tai si sa fie sanatosi!
Radu era haios sa iasa pe 10 oct, intr-o zi cu sora mea... dar el a asteptat pana la 41 sapt si asta a fost....
ladyJ spune:
Conchi, m-am umplut de nervi citindu-ti ultima postare.
Ma gandesc, egoismul e oare stratul cel mai important pe care se bazeaza fiinta umana?
Daca da, e mai rau decat la razboi. Acolo macar stii cine-s dusmanii...
Andrada spune:
Conchita daca te indragostesti de Colin Firth pot sa fiu prietena ta cea mai buna?-ca doua surori!!, ca vad ca ai mina
A
Morgano spune:
Daca e vba de Colin... Andrada si Conchita... asa-i ca-s la moda tripletii?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru eu ma bag la clooney. Prietena ta cea mai buna, alta nu gasesti Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
La Johnny (Depp) nu se baga nimeni ?
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
lisaelisa spune:
Conchita,
Cu asemenea prietene, nu mai ai nevoie de dusmani. As vrea sa rad, dar e de plans. Nu e karma, faci alegeri gresite. Chiar si acum, esti interesata de femeile " oropsite "...
Din ce am invatat eu de la viata, oamenii slabi de caracter, sunt primii care iti trag una pe la spate, mai ales daca le-ai facut un bine.
Orienteaza-te si tu spre femei care stiu ce vor de la viata, pe cele care bajbaie, ocoleste-le.
maru spune:
e vorba de incredere, de altruism, de multe. Da, te frigi, o data, de doua ori, de 3 ori. Te frigi si vrei sa crezi ca nu o sa se mai itample, ca o sa le citesti caracterul rapid, si nu te mai trage nimeni in teapa. Dar asa cum spun canadienii, fiecare face ce e mai bine pentru el/ea. Si daca prietenei i se pare ca iarba e mai viguroasa in curtea mea...vine la pascut.
Din fericire, aici in KW am cunoscut un grup de romani f cerebrali, si in momentul in care un "mar" se strica, este izolat, ignorat, e ca si cum a disparut de pe fata pamantului. E atat de bine...
pitzinuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellej
La Johnny (Depp) nu se baga nimeni ? Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
ntz, ntz, fata, nu stii ca e luat?
lisaelisa - tu asa faci? intorci spatele prietenelor care bajbaie? wow, ce prietena adevarata!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."