Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 31
buli spune:
pfii, astea-s povesti de ramii cu gura cascata.
sint total de acord cu ce spui referitor la copii, astia mari nu le fac altceva decit ca ii directioneaza incet si sigur spre acelasi tip de comportament.
eu inteleg ca tu esti slab si nehotarit, dar nu te poti gindi nici macar o secunda ca le faci lor rau?
si mie imi place angelina de mor
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eu inteleg ca tu esti slab si nehotarit, dar nu te poti gindi nici macar o secunda ca le faci lor rau? |
stii ce impresie am eu? ca ea e atat de innebunita dupa sotul ei, ma rog fostul, ca el e in gandurile ei mai presus de proprii copii. a divortat de un an jumate, pentru Dumnezeu! si ea e tot cu casa nedespachetata (isi imagineaza ca o da ala afara pe iubita si-o cheama pe ea la el si deci ce sa despacheteze de doua ori), are depresie 24 de ore pe zi, nu se poate desprinde pur si simplu de nebunia asta cu el! mi se rupe inima, pe bune...si imi alimenteaza si mai tare aversiunea contra barbatilor! multora. dar si contra femeilor!unora. si il intreb si io ashea pe Dumnezeu de ce n-a facut si-al treilea sex? ala idealu'.
buli spune:
pai dumnezeu a facut 2 sexe si bune
altii le-au stricat :)
eu am si niste idei, asa, mai cretze
adik, atunci cind e vorba de adulti, ala care accepta abuzul, de orice fel, e si el vinovat intr-o buna masura. pentru ca ii abuzeaza indirect si pe altii si pentru ca incurajeaza abuzatorii apropiati si altii de pe linga care vad ca se poate.
ca daca toate femile inselate, abuzate etc le-ar da doo peste urechi netrebnicilor atunci si ei, si prietenii lor s-ar gindi de doua ori inainte sa plece pe acoperisuri.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Yasmine spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Daca-i vorba de Brad...io nu am nici o remuscare sa-i devin amanta...(ba ii adopt si copii, ii aduc si pe ai mei...si mai facem inca 12 impreuna...si astea pana nu gaseste pe alta mai tinerica) Cu oricine altcinva este imoral!!!! Sinzi 5+, Radu si David psihologul varsta David varsta inimoasa www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
+1
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
pitzinuca spune:
conchita - eu i-as spune vecinei ca din prietenie as putea sa sun la protectia copilului, daca nu le spune copiilor cum sta treaba. mi se pare o bataie de joc imensa, si amandoi parintii sunt niste egoisti, mai ales ea ca mama. bineinteles ca aia mici stiu. bineinteles ca vor deveni din ce in ce mai complexati din cauza anormalitatii familiei lor pe care ei o intuiesc, o simt cu toata fiinta lor.
vikinga - you are not alone!
cand l-am cunoscut pe sotul meu, era intr-o relatie de sase ani, dar erau si nu prea mai erau impreuna, ea era in frantza de ceva timp... eu am vrut sa ma retrag dar el a spus sa mai astept pana vine ea in romania sa se lamureasca. mi-a spus clar si in fatza ca tzine inca la ea, dar ca tzine si la mine (asta in masura in care, a propos de berbantii romani, relatia lor era una exemplara iar el era laudat ca cel mai fidel barbat din gasca :))
iar eu am asteptat desi imi era foarte greu, desi majoritatea prietenilor ne blamau si ne aruncau priviri ucigatoare. dar ma indragostisem RAU.
pana la urma s-au lamurit. iar noi doua ne intelegem bine (dupa ce eu am tras de ea sa discutam), si culmea, stam in casa ei!
daca alegea sa ramana cu ea, i-as fi respectat alegerea, eu cateodata ma simteam cumplit de vinovata, el practic facea parte din familia ei (familie care m-a adoptat si pe mine , oameni deosebiti cu care ma inteleg foarte bine), asta ca sa ne intelegem ca se poate si civilizat si nu inseamna neaparat menage-a-trois...
natasha, anna - ce mai faceti fetelor?
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Adela99 spune:
o explicatie tot trebe' sa le dea copiilor sau macar sa se pregateasca, chiar daca ei nu intreaba. ca la fel facui si io tot am asteptat sa ma intrebe si cand m-a-ntrebat n-am fost in stare sa raspund cinstit. i-am spus abia cand el a intalnit-o pe actuala. nu de mult, mi-o zis fimiu: cum m-ai prostit tu pe mine :) din fericire, nu acuzator.
mey, subiectul asta e terapie in grup
conchita, despre ce sperantza cand e luna plina vorbesti ?
p.s.pe mine ma fascineaza angelina, da' nu-mi place si ma tot gandesc la ce a spus casandra, da' nu-i dau de capat
[quote]citat din mesajul lui casandra
-----------
conchita:
si de ce nu-mi place jen? pentru ca urasc si la mine incapacitatea, cateodata, sa move on!
---------
Mare vorba ai spus! Uite asa se confirma ca ceea ce vedem la celalat si nu ne place, e ceva ce este in noi si il recunoastem, chiar daca nu ne dam seama de asta, uneori.
[quote]
conchita spune:
citat din mesajul lui Adela99 conchita, despre ce sperantza cand e luna plina vorbesti ? |
aceleasi ca ale ei, am zis.
ne-am mutat aici cam in acelasi timp, la o luna diferenta. ne-am imprietenit cand a ciocanit la usa mea sa-mi ceara imprumut o tigaie, nitel zahar si un capac cu sampon. am imbratisat-o razand-plangand, vai ce dor mi-era de-acasa, i-am zis! asa ca, de-atunci suntem "sista" :-) cu luna plina e mai mult ea, ca io-s mai sf. gheorghe, mereu am cauze nobile care imi acapareaza atentia, in general ale altora. asa ca io-s functionala, ea nu prea. casa mea e luna, totul in ordine, a ei e claie peste gramada - ca sa vezi ce diferit reactioneaza lumea la "catastrofe", ca io dezinfectez si clantele :-)) amandoua stam mult pe net in ultima vreme, forma noastra de terapie gratis. orice, numa sa nu ne gandim la x,y,z. duminica seara am avut juma din vecini la mine (neinvitati, spre deosebire de ai Olgutei, invitati si intarziati:-)) prilej cu care am aflat ca si tanti de vis a vis divorteaza. drept pentru care m-am ingrozit. o sa avem clubul legumelor in cartier! adica io o sa raman tot patlageaua verde, presimt, aia tare din parcare si cu sfaturi-muraturi.
tu acum ai bagat de seama ca noi aici facem terapie de grup? ce Natasha, ce Anna23? :-)))
ellej spune:
Pai daca e vorba de Brangie ma bag si io in seama
Mie mi-e mai simpatica Jen, dar nu stiu exact sa explicitez rezonul, poate fiindca ailalta e clar mai buna la toate (fizic, capacitate de procreatie, talent actoricesc), adica prea i-a dat D-zeu din toate, de aia imi vine sa tin cu ai mai napastuiti (desi nici Jen nu-i de aruncat,dar prin comparatie...)
Din cate vad din presa lui Brad i se potriveste proverbul "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca dorinta" :) Adica voia o familie cu Jen si aia se concentra pe cariera iar acum are familie cat pentru 3 vieti :) Si de multi copii ce are, face pe dadaca de ii iese pe nas, pentru ca Angie e prea ocupata cu una alta.
Se-nvarte roata...
PS In caz ca n-ati observat, am un mare defect: sunt vindicativa (altfel as fi perfecta si as starni invidii :)) Cand mi se pare ca cineva a primit ce-a meritat, imi zic ca exista un D-zeu. Stiu, stiu, e meschin but I'm only human.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
mihutza11 spune:
Khrisu
Simi ca bine zici.. parca intra-adevar am fi la spovedanie ..
Vikinga si eu sunt prietena cu fosta sotie a primului meu iubit, cea care i-a facut si un copil.. ca sa vezi ce surprize iti rezerva viata asta..
Sanzi nebunatiko! tropaie hormoneii insarcinati!
mie nu imi place Brad in mod deosebit.. am alte gusturi..
Conchita toate ca toate, dar ar trebui totusi sa le spuna la copii.. mi-e cel mai mila de ei..intotdeauna ei sufera cel mai mult.. been there, done that.. off..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara