Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Si plangi, Natasha. Daca iti vine sa plangi, plangi. Pe umarul unei prietene sau chiar singura. Plangi si incearca "sa te descarci". Plangi cat simti nevoia acum si incearca sa plangi cat mai putin cand Bosho iti va vorbi despre marea lui dragoste pentru tine si despre soarta lui nefericita langa doamna Bosho.

mi se pare ff bun sfatul asta! imi aduc aminte ca atunci cand sufeream eu imi puneam muzica si plangeam de mama focului.. si se intampla ca si o prietena a mea sa fie in aceeasi situatie si efectiv ne intalneam la ea, ne puneam muzica, si povesteam si plangeam..

edit: am dat send din repezeala..
mai voiam sa spun ca tot bine este si sa iesi, preferabil in locuri noi, in care nu risti sa dai ochii cu BR.. cel putin deocamdata..
Natasha si Anna chiar sunt curioasa cum o sa fie.. ideea e ca tre sa ramaneti constante, ca daca ati zis NU, apai NU sa fie pana in panzele albe (stiu ca e al naibii de greu, dar TREBUIE).. si nu mai intoarceti "copilul de la tzatza" (de fapt Anna cam asa a facut), ca de aia nu o sa ii mai sperie ideea ca ii lasa amanta, ca stiu ca un "lugu-lugu mic" si gata "back in business"..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului.

da’ ce facu jennifer? s-a tinut cu dintii de pitt? :)
edcsz: si n-a vazut cat de minunata e angelina? poate n-o considera minunata nici inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Citat:

eu n-as putea sa fiu o jennifer aniston in veci. angelinele raman angeline, cezarului ce-i al cezarului.

da, si a asmutit media si opinia publica impotriva lui brad si a angelinei. au trecut 4 ani si ea tot declara prin presa de-aici una alta, ba s-a mai legat si de copilasii alora. mie mi se pare josnic.

si de neinteles! nu zicem tot noi, femeile, ca numai noi suntem capabile sa iubim neconditionat si ca iubim pentru ce este omul respectiv, pentru cum este, nu pentru ca ne iubeste si pe noi la schimb? si cand vine vremea sa-si gaseasca perechea si sa fie fericit, noi ce planuim? drujbe, fierastraie si lorene bobbit. pai daca pe el il iubesti, pe prietena o iubesti, io zic sa le fii nasa la nunta, nu? adica, de ce ar fi imposibil? de ce e prietena diferita doar pentru ca acum o iubeste ala de te iubea pe tine pana i-au cazut ochii pe ea, acu cinci minute? si el e neaparat nemernic daca nu te mai iubeste pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Daca cea mai buna prietena a ta s-ar apuca de shop lifting, ce-ai crede despre ea? Dar de droguri?
Poate ai incerca sa o ajuti.

Dar daca s-ar apuca de sotul tau.... ai mai incerca sa o ajuti? Nu?? pai ce prietena esti tu....

Amuzant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Daca cea mai buna prietena a ta s-ar apuca de shop lifting, ce-ai crede despre ea? Dar de droguri?
Poate ai incerca sa o ajuti.

in mod sigur da.

Citat:
Dar daca s-ar apuca de sotul tau.... ai mai incerca sa o ajuti? Nu?? pai ce prietena esti tu....

nu vad cum ar avea ea nevoie de ajutorul meu. ea ar fi fericita, indragostita...eu as avea nevoie de ajutorul ei, caci as fi aia nefericita si parasita. daca stai sa te gandesti, ar fi chiar dragut din partea ei sa ma consoleze pentru pierderea grea. :-)))

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Citat:

da, si a asmutit media si opinia publica impotriva lui brad si a angelinei. au trecut 4 ani si ea tot declara prin presa de-aici una alta, ba s-a mai legat si de copilasii alora. mie mi se pare josnic.

si de neinteles! nu zicem tot noi, femeile, ca numai noi suntem capabile sa iubim neconditionat si ca iubim pentru ce este omul respectiv, pentru cum este, nu pentru ca ne iubeste si pe noi la schimb? si cand vine vremea sa-si gaseasca perechea si sa fie fericit, noi ce planuim? drujbe, fierastraie si lorene bobbit. pai daca pe el il iubesti, pe prietena o iubesti, io zic sa le fii nasa la nunta, nu? adica, de ce ar fi imposibil? de ce e prietena diferita doar pentru ca acum o iubeste ala de te iubea pe tine pana i-au cazut ochii pe ea, acu cinci minute? si el e neaparat nemernic daca nu te mai iubeste pe tine?

Conchita,

Iubeste-te mai mult.
Nu are nici o importanta ca alta este mai frumoasa sau mai desteapta decat tine.
Viata ta a luat o turnura urata din cauza ei. Nimeni nu merita asa ceva, sub nici un motiv sau pretext.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria

off topic

mai fetelor, ce cuvant e "focusarea"?? Nu putem spune "concentrarea"? Eu nu stiu cuvantul si suna aiurea rau...

well, rom-engleza, sorry...

Se zice romgleza

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:

nu vad cum ar avea ea nevoie de ajutorul meu. ea ar fi fericita, indragostita...eu as avea nevoie de ajutorul ei, caci as fi aia nefericita si parasita. daca stai sa te gandesti, ar fi chiar dragut din partea ei sa ma consoleze pentru pierderea grea. :-)))

imi si imaginez episodul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Khrisu,

Am plans si la povestea ta.

Cata suferinta din cauza unor ticaloase si a unor ticalosi.

Acum, cum iti mai este ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa
Conchita,

Iubeste-te mai mult.
Nu are nici o importanta ca alta este mai frumoasa sau mai desteapta decat tine. Viata ta a luat o turnura urata din cauza ei. Nimeni nu merita asa ceva, sub nici un motiv sau petext.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Lisaelisa, s-a inteles cumva contrariul din povestea mea? ca daca da, inseamna ca am dificultati serioase de exprimare in limba romana*. viata mea nu a luat nici o turnura urata, n-am zis nimic despre viata mea in context, de ce asumi detalii pe care nici macar nu le-am gandit? si e a treia oara cand ma intelegi gresit, semn clar ca mai bine nani-nani. io, nu tu. :-))

*mai nou, nici in romgleza nu ma mai descurc. sorana :-))

Mergi la inceput