Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ah Alice, Alyssa, Happy in To draga mea cea mai draga uite ca ai aparut chiar tu.Mai tii minte cind ai aparut tu pe DC si ai deschis un subiect, inca traia Alin dar treceati printr-un cosmar atunci, mai tii tu minte cum ti-au zis unele fete? Ca e imposibil sa fie adevarata povestea ta, ca esti un troll. Da fetelor, viata bate filmul! Erau toate fetele in shoc..:) de cite ori vad pe DC subiecte mai altfel, atit de altfel incit multe forumiste le catalogheaza ca fiind inventii imi aduc aminte de Alyssa si ma incred in intuitia mea, ca si atunci cind am tabarit pe ea pe PM. Si bine am facut:)Olgutza, Alice e o tataroaica, scorpioanca, frumoasa si deosebita, iar alintul tataresc al numelui ei o desavirseste!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Dar daca voua,amantelor,asa cum va intitulati va moare "marea dragoste" (am dat exemplul prietenei mele care dupa 14 ani in care si-a oferit inima,bani,viitor...) si ve-ti fi alungate de la inmormintare,pe buna dreptate :) cum procedati?

Aveti decenta necesara sa va retrageti discret,cu o floare adusa in taina,cu o candela aprinsa decit voi cu el? Sau circ si singe.Lipsa de respect de la A la Z.

Frumoasa e tineretea dar mai frumos e sa imbatrinesti linga un om.Sa nu ii vezi ridurile ( nici el tie ),sa construiti ceva impreuna.

Din pacate nimic nu vine fara munca.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nu stiu ce sa spun, alice, si mare mare !

natasha, n-ai scapat de mine, stai sa ma repatriez si chiar ca nu mai scapi !

olgutza, primit !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

pentru ca e subietul forumului, am intrat si eu sa-mi dau cu parerea

nu stiu cat adevar se ascunde in spatele Natashei, careia, de timida ce e, i-au tremurat mainile un an la intalniririle cu marea iubirea, si se facea rosie ca sfecla, dar a avut curajul sa deschida subiectul " Sunt amanta!" pe un forum despre copii...

dar stiu ca a reusit sa va faca sa va amintiti si sa va povestiti vietile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si cu ocazia asta sa ne cunoastem mai bine

Mergi la inceput

Is ramasa pe ginduri dupa recitirea povestii scrisa de Alice... uite de aia privesc fetele astea tinere amante mai cu indulgenta, pentru ca e o greseala din care inca mai pot iesi nu prea sifonate si chiar isi pot reface viata pe urma, chit ca mai ramin acolo amintiri, regrete. Frica mea cea mai mare sunt drogurile, in privinta copiilor mei ma refer! Pe mine si Alice asta ne-a adus impreuna de ne-am scris zeci de emailuri pe acea vreme, ea incerca sa-si inteleaga si sa-si ajute sotul dependent de cocaina iar eu scoteam la lumina cu foarte mult greu o poveste pe care ma chinuisem sa o resetez din memorie, uneori cind ii scriam si incercam sa imi amitesc cit mai bine intepeneam pe scaun, ma luau frisoanele de tremuram ca un ciine in ploaie. Eu am consumat asa ceva timp de citeva luni de zile, sa zic un an si ceva. Am scapat, sunt intreaga, am doi copii superbi. Asta e o carare a tinertii cu adevarat intunecata si nu cred ca mai conteaza ca e moral ori ba, ca e demn ori ba, ca ce zice unul ori altul. E vorba de viata si de moarte. Si vorbind din exprienta va zic cu toata sinceritatea ca e unul dintre cei mai parsivi dusmani... Am vazut tineri din familiii bune, studenti, bursieri chiar unii, le stiam familiile, ar fi jurat toti pentru ei ca nu ar fi incercat macar asa ceva. Pe urma e vorba de cit de ieftine au devenit si cit de usor de gasit sunt. Pina si acum cind intru intr-un ..club ca vad ca acolo incep si se termina multe:), din primele minute stiu care sunt vinaztorii ori consumatorii, ma rog in mare. Probabil ramin acolo undeva intiparite ca niste semnale ceva, nu stiu. Ideea e ca ei sunt mereu prezenti oriunde m-as duce in locuri din astea de noapte. Unii se lasa, ajung rau ori mor, dar nu-i nimic vine intotdeauna o noua generatie...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Alina, subiectul s-a invirtit mult in jurul amantelor de pe forum ca mai apoi sa se indrepte spre urmatoarea generatie: copiii nostri. Fetele si baietii nostri.Probabil acum 5 ani de zile un astfel de subiect nu s-ar fi desfasurat la fel, acum privim multe dintre noi lucrurile mai altfel. Copiii ne schimba.Sa ne auzim in 10 ani laudindu-ne cu lucrurile bune din viata copiilor nostri si nu cerind sfaturi sau idei pe teme nefericite.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyella

Dar daca voua,amantelor,asa cum va intitulati va moare "marea dragoste" (am dat exemplul prietenei mele care dupa 14 ani in care si-a oferit inima,bani,viitor...) si ve-ti fi alungate de la inmormintare,pe buna dreptate :) cum procedati?

Aveti decenta necesara sa va retrageti discret,cu o floare adusa in taina,cu o candela aprinsa decit voi cu el? Sau circ si singe.Lipsa de respect de la A la Z.

Frumoasa e tineretea dar mai frumos e sa imbatrinesti linga un om.Sa nu ii vezi ridurile ( nici el tie ),sa construiti ceva impreuna.

Din pacate nimic nu vine fara munca.

Tashi

N-as fi alungata de la inmormantare...pentru ca nu m-as duce!Sa zicem ca in fata unei nenorociri de genul asta n-am mai fi sotia si amanta,am fi simplu 2 femei...pentru mine ea ar ramane in continuare cea legitima.Mai ales daca ea n-ar sti de existenta mea,ce sa caut eu acolo sa-i amplific durerea...Nu cred ca as rezista sa nu ma duc deloc la inmormantare,dar as plange probabil ascunsa printre copaci si apoi acasa intre peretii casei mele.In nici un caz nu m-as duce sa fac scandal sau sa pretind ca as avea vreun drept sa fiu acolo,cata vreme asa cum spuneti si voi si o stiu si eu,n-am nici un drept,chiar daca l-am iubit,chiar daca poate m-a iubit si el,tot EA ramane cea cu niste drepturi cand vine vorba de el.Ca amanta cred ca cel mult poti sa pretinzi sa fii singura amanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Anna,dupa 14 ani te-ai duce.Nu vreau sa transform subiectul in ceva morbid.Dar exista si asta.Face parte din viata.Te-ai duce,ai pindi secunda in care il poti vedea.Mort macar.

Te-ai duce si la inmormintare.Dupa 14 ani,te-ai ascunde undeva intr-un colt.Rudele te vor sti.Ai avea decenta necesara sa nu apari public.

Eu am fost linga prietena mea.Am certat-o pina cind am renuntat.Il iubea.Da,chiar il iubea.Si am fost linga ea la inmormintare.Nu am putut sa o las singura desi ea nu cerea nimc.Decit milogea prin privirea ei.

S-a terminat acum totul.Numai e prietena mea,omul pentru care ma certam cu al meu barbat.El era amic cu "amantul".Eu eram prietena ei.
Aveam discutii in casa.Am stat linga ea pina cind viata a schimbat-o.

A adunat cioburile si s-a schimbat radical.Urit.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anna23 spune:

Da,Anyella,pe ascuns cu o floare m-as duce,nu dupa 14 ani,ci probabil imediat ce au plecat toate rudele de acolo...Poate gresesc,dar nu mi se pare ca ar fi gresit sa fac asta.Cata vreme respect durerea sotiei,a rudelor si nu apar in fata lor,macar pe ascuns sa pot pune si eu o floare,ca doar l-am iubit.Nu ca mi-as demonstra cumva iubirea printr-o floare dusa la mormant,dar sunt sigura ca as simti nevoia sa-i vorbesc poate pentru ultima data.

Mergi la inceput