Aseara am fost intr-o vizita la rude unde am servit un pahar de bere (eu) si trei (sotul). Iar azi dimineata am avut relatie intima care mi se pare ca nu a fost destul de "sigura" deci s-ar putea lasa cu bebe (pe care intentionam sa-l avem cit de curind...)Si am stat toata ziua azi cu gindul ca daca s-a intimplat, imi va afecta sarcina paharele de bere de aseara? Mentionez ca noi nu consumam alcool decit ocazional...
Multumesc, fetelor!
Karina
Stai linistita de la paharele alea de bere.. Daca esti frecvent in prag de coma alcoolica, atunci s-ar putea sa ai probleme.. :)
Sanatate la bebei si mamici.
Stai linistita.Berea este considerata mai mult un aliment decat o bautura alcoolica.
Si eu am fost atentionata ca pe timpul sarcinii nu am voie nici macar o picatura de ceva (pareri si pareri).Dar citind si informandu-ma , vorbind cu cadre medicale am aflat ca un pahar de vin sau bere ocazional nu dauneaza cu nimic.De la un paharel ocazional si pana la dependenta de alcool e cale lunga , asa ca problema care ti-ai pus-o este absolut inutila.De ce sa adaugi un stres in plus celor cotidiene ?
Sa auzim ca vei fi asa cum va doriti.
Gianina
Karina,bun venit printre noi si contaminare placuta!
Cit despre cele 3 pahare de bere,stai fara grija..sa fie ei nemtzii sanatosi,stiu ei de ce :-)))
Asa ca ,fa testul barza cit mai repede,iti tinem pumnii si asteptam vestea cu "ochi" !
Sanatate si toate cele bune !
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Multam frumos alba!
Sper sa fac anuntul "cu ochi" cit mai repede si sa trec in rindul !
Karina