Moldova se trezeste!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Daca au fost sau nu alegerile corecte... nu putem sti exact... insa cunosc o persoana, venita cu familia dupa 89 in Romania... s-au mutat cu totul, insa periodic merge la rudele din Chisinau... si de-a lungul timpului mi-a povestit mai multe, printre care si faptul ca sunt foarte multi rusi in Moldova... au fost acaparati si incet incet "romanii" de acolo au devenit "rusi"; nu uitati ca generatii intregi au crescut cu doctrina si limba rusa... multi nu stiu ce inseamna nationalismul moldovenesc... ce vreau sa zic? vreau sa zic ca e posibil ca alegerile sa fie "pe bune"... multi dintre oameni sa fi votat cu comunistii!
Ce mi se pare mie ciudat... este ca ne miram atat de acele acte de "vandalism"... ati uitat poate cata ura am strans si noi in '89?? cata descarcare a fost in tinerii de la Timisoara sau Bucuresti???
Ajungi uneori sa fii atat de satul de ceea ce traiesti ca recurgi in grup la astfel de manifestari...e de ajuns un imbold!
Eu sunt de parere ca e de ajuns cat au suferit moldovenii: saraci suntem si noi, insa ei sunt lipiti pamantului; bani putini castigam si noi, dar ei sunt de cateva ori mai saraci ca noi; se simt vanati si discriminati in tara lor de zeci de ani... nu va ganditi ca poate deja le ajunge si lor????
Desigur ca isi doresc altceva; s-au saturat de regimul comunist pe care nu il mai vad inlaturat de la conducere...
Eu sunt de acord cu ceea ce intreprind ei acolo; ma intristeaza insa ca atat intelege Voronin din ceea ce se intampla (ex: ultimele declaratii si masuri)...

Haideti sa ii sustinem...

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Police breaking rocks for riot instigators in Chisinau, Moldova: http://tinyurl.com/cakdku

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

13:05 Unimedia: Alianta Moldova Noastra, Partidul Liberal si Partidul Liberal democrat din Moldova nu exclud ca Partidul Pp****r Crestin Democrat (PPCD) ar sta in spatele actiunilor de vandalizare a Presedintiei si Parlamentului de ieri, argumentand ca mai multe persoane care au fost in primele randuri de atac sunt tineri membri ai aripei tinere PPCD - "Noua Generatie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am citit acum cum ca Voronin blameaza Romania pentru demonstratii si ca ambasadorul roman in Moldova nu mai este binevenit.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7989360.stm

http://www.hotnews.ro/

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citeva comentarii interesante despre o fotografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu inteleg ce e asa deosebit.
absolut toate aspectele sint normale.
si indiferenta, si rusinea, si furia, si dorinta de a avea o "amintire" si aparatul profi al persoanei in virsta.

(eu chiar am un prieten la chisinau, peste 50 de ani, pasionat de fotografie, despre care sint sigura ca acum e in piata si, printre altele, face poze)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai ce sa fie deosebit??? nu-i nimic deosebit, e pur si simplu o fotografie extrem de expresiva care reuseste sa surprinda si atmosfera, si toate aceste tipologii -(pe care noi, astia mai "maturi":) ni le reamintim de acum 20 de ani), intr-un singur cadru.
E o fotografie frumos compusa si impresionanta, ca un haiku.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui doroti_5

Banc de ultima ora:
Zboara in avion V. Voronin, Z. Greceanii si M. Lupu. Deodata se strica motorul, avionul incepe sa cada. Dar este numai o singura parasuta.
M. Lupu: - Propun sa organizam o votare secreta, cine castiga, acela va lua parasuta.
Castiga Voronin. Ia parasuta, le spune la toti "Adio" si sare din avion.
Z. Greceanii: - Da, democratia este democratie.
M. Lupu: - Eu numai un lucru nu pot intelege, cum a reusit sa ne intreaca cu 860 voturi?

doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006)

as face o remarca misogina, a ramas Lupu singur, daca era o singura parasuta in avion si a folosit-o Voronin, atunci e clar :P
Na fac haz de necaz... am citit ca parintii ei au fost deportati in Siberia de catre comunisti iar acum ea este comunista, se rasucesc in mormant probabil, saracii, sau daca sunt in viata probabil mor de rusine.
Un singur lucru ma mai intreb cum Dumnezeu un om care pare cult : M.Lupu a cazut in mocirla comunista?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, cu asta sint de acord

am avut impresia ca e un fel de analiza adinca a unui lucru firesc

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

moldovencele noastre, cum sunteti ? ce noutati sunt ? sper ca totul e ok...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput