Moldova se trezeste!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nereguli enorme in procesul electoral, care sunt documentate si nu pot fi ignorate:

http://www.mediafax.ro/politic/observatorii-aep-in-r-moldova-nefunctionarea-a-doua-sectii-motiv-de-anulare-a-alegerilor.html?1687;4187128

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Denizel, n-am chef de despicat firul in patru. Cred ca am fost destul de clara in exprimare.

Andries, si eu cred acelasi lucru. Tare insa mi-e teama ca nu vor mai avea loc prea curand alte alegeri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In mod normal, intr-o tara normala ar trebui sa se organizeze alte alegeri.

Ar trebui ca toata comunitatea internationala sa sustina exercitarea unor drepturi fundamentale!! Fara circumscriptii inchise in zone in care oamenii nu au cum sa se deplaseze, fara modificari pe ultima suta de metri ale legii electorale, cu acces egal al partidelor la mijloacele media!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

http://www.tvr.ro/articol.php?id=60914&c=5413

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Denizel, n-am chef de despicat firul in patru. Cred ca am fost destul de clara in exprimare.

Cl, nu despicam firul in patru, aratam lumii de pe-aici ca ceea ce tu presupuneai chiar asa s-a intamplat.
Dar, daca nu suporti sa ti se dea dreptate, e ok, o sa am asta in vedere data viitoare .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

moldovencele noastre, cum sunteti ? ce noutati sunt ? sper ca totul e ok...

mami de brotac rocker

Fetele ziceau ca nu mai pot intra deloc pe unele site-uri,in special siteuri de retele sociale,lesne de inteles de ce .Au zis sa stim ca au ramas fara net, daca dispar subit ...posibil ca deja s-a intamplat asta

pentru sprijinul vostru

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. am auzit acum la radio.. cica nu stiu care oficial moldovean ar fi avertizat parintii sa-si tina copiii acasa.. "nu vor putea fi evitate jertfele umane"

Stirea aici.. azi se mai anunta 2 mitinguri:
http://www.antena3.ro/stiri/externe/primarul-chisinaului-a-aprobat-doua-noi-mitinguri-pentru-vineri-la-ora-10_69043.html

Intr-un comunicat postat de site-ul ministerului afacerilor interne din Republica Moldova basarabenii sunt avertizati asupra pericolelor la care se expun daca participa sau incurajeaza protestele din Chisinau.

"Datorita unor provocari cu caracter extremist, manifestatiile mentionate au degenerat în actiuni agresive (...) Necatand la restritiile prevazute de legislatia cu privire la aplicarea mijloacelor speciale si a armelor de foc în privinta copiilor, femeilor si persoanelor de varsta inaintata, circumstantele mentionate prezinta exceptia de la aceste norme, politia fiind în drept sa aplice arma de foc si mijloace speciale pentru restabilirea ordinii si securitatii publice." se arata în comunicat

Ce mai faceti? Chiar nu mai puteti intra?
Aveti grija de voi.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5570323-update-1-revolutia-florilor-chisinau-mesaje-postate-internet-invita-protestatarii-mare-miting-vineri-ora-10-00.htm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

offff, fetelor... bine ar fi sa puteti da un semn...

Doamne ajuta macar sa nu trebuiasca sa moara nimeni...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Cred ca, pina cind e pace in Chisinau.
Majoritatea locuitorilor sunt la curent cu mesajele dezinformante care ii cheama astazi din nou la proteste, si nu sunt multi cei care au iesit in piata. Cel putin parintii si profesorii au fost avertizati sa nu-i lase pe copii sub nici o forma sa iasa in piata.

Alte zvonuri ar zice ca multe persoane suspecte circula prin scoli si universitati cautind (conform imaginilor foto si video din 7 Aprilie) pe tinerii care au intrat in parlament si au scos televizoare, monitoare si faxuri. Asta e mai trist :(

Mergi la inceput