Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!

Noi am revenit de la dr. Diagnostic: enterocolita pe fond de eruptie dentara masiva (ne ies masele ala-ndala peste tot). Popou iritat, o ciupercuta cica.
A urlat de numa cat l-a palpat pe burtica, s-a uitat in gurita/gat si in urechi.
Regim! Fara lapte si produse lactate 2 zile apoi introdus laptele treptat, diluat. N-a zis nimic daca pot sa ii dau lapte fara lactoza si nici eu vaca nu am intrebat!!!!
Nu are voie carne, sosuri. Ce vom papa noi????? Legume si fructe?
Am primit o crema pentru popou, globuli si gel pt dinti.
Ma ajuta cineva cu vreun meniu pt gaza? Danke!
Si dr a zis ok la sf de mai facem check up: sange si urina!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

asa congelate am adus si eu am facut de vreo 2 ori dar s-au terminat.poate daca am mai mult elan dupa vacanta asta de pasti topesc nisre clisa si fac jumere

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetele,
Osna,ce am vazut eu acolo,ce de bunaciuni...o si au si vai de regimul meu
Am dus copila la joaca si dupa ce s-a saturat de nisip am luat bicicleta si am pedalat pana am gasit un mag turcesc.asa ca acum si placinta mea e in cuptor..ca alta mancare nici nu am facut azi.
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ceska io numai stiu iubito numai morcovei si orez, paine prajita,ceai de menta,banana,waffeln reis,offf saracu Benji obrajorii si funduletzul .
Mihaela daca vrei iti dau ceva site-uri ale unor metzger romani de unde poti sa si comanzi produse.
O reusit si ardeleanca yupiiiiiiiiiiii.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ceska matei a avut prb cu stomacul dar uite ca acum imi scapa cum ii zice pe germana la boala asta(vomia si avea diaree si febra)...in fine nu a a vut voie lapte si medicul m-a pus sa cumpar de la farmacia HAILNAHRUNG cam www.humana.de/de/produkte/heilnahrung/heilnahrung.html" target="_blank">asa arata .este cu mai multe gusturi,vanilie,banane parca.ii poti da asta in locul laptelui.eu i-am dat cartof fiert,morcovei si biscuiti.adica orice incercam sa-i dau refuza dar astea sa zic le-a acceptat si a gustat din ele.

insanatosire grabnica micutului tau!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Osna,
probabil ati avut magen-darm infekt! Mersi de idei! copilul meu e mai sclifosit, o sa ma iau cu mainile de cap saptamana asta! Mai ales ca ii ies si maselele. Ii ia maine tati Heilnahrung chiar daca dr nu a pomenit. Am mai luat acum 1 an cand a avut si el Magen Darm Infekt.
Merg sa vad daca vrea Butterbretzel?!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multa sanatate piticilor

Mihaela-osna, multumesc pt. lamuriri. am romanizat si PC-ul cu ocazia asta

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son cur numai basici!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ceska ai narozit nu are voie butter si nici brezel,vb serios,numai vollkornbrot sau prajita,nimic lactat daca nu vrei sa o tragi prea mult cu oala la copil,eventual brezel din aia covrigei uscati cu sare la punga,pufuleti dar fara grasime.
Adina e placinta aia cu burduf ce a facut si Monik azi?
Miki super cool.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia74,
daca are voie brezel a fost primul lucru pe care l-am intrebat pe dr dupa ce am auzit restrictiile. Cica da are voie salzgebäcke si brezel.
Acuma oricum am facut un targ cu gaza, sa vedem cine e mai castigat: el a mancat toate legumele din ciorbita mea (de dieta, gulie, telina, zuchinni) iar eu am mancat juma de brezel cu unt!!!!
Maine ii iau heilnahrung.
Sper sa isi faca efectul salbe aia la popoul meu scump.

Anul trecut la magendarm infekt era mic, avea 3 luni, si imi era asa mila de el, ii spusesem sotului ca pap continutul pampersului eu numai sa ii treaca instant grozavia! A zis ca sunt nebuna! Dar as face-o!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

fetelor, numai scurt doua vorbe, ca imi crapa capul de durere, ma duc sa ma intind, ca nu mai pot.

ceska, eu pt magen darm geschichten bag la copil dieta BRAT (banana, rice, apple, toast). orez fiert, fara vegeta sau alte minuni, asa simplu cu apa. in afara de asta mai are voie doar sticksuri. si multe lichide, ca de la diaree si voma se deshidrateaza repede. nu il indopa, nu te teme ca nu moare de foame. nici un copil nu e prost sa ii fie foame si sa nu manance. daca slabeste acum in perioada de boala recupereaza dup-aia.

osna, am bagat si eu un ochi pe blogul tau. am inundat tastatura. cred ca de-asta m-a apucat durerea de cap, am poftit ca taranul la tot ce am vazut oricum felictari pentru asa o bucatareasa buna!

Mergi la inceput