Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

uh,am crezut ca e ceva mai complicat.pai asta stiu si eu sa-ti zic
-prima data apesi pe personalizati
-apoi te duci la adaugati un obiect gadget
-apoi cand dai click pe asta te pune sa alegi acolo dintre mai multe categorii si tu daca vrei sa faci ca mine coloane din alea alegi lista linkuri
-dand click pe lista ti se deschide o freastra noua unde iti cere titlu si eu am ales sa zicem "dulciuri de post" apoi iti mai cere sa bagi si un link(copiezi link-ul retetei cere tocmai ai scris-o) si il bagi acolo(poti folosi copy/paste)
-mai poti sa le pui in ordine alfabetica sau sa se lasi aleatoriu
-dai apoi save sau salveazasi o sa vezi ca ti se formaza o coloana acolo,mai dai inca o data save/salveaza si ti se va inchide fereastra asta in care tocmai ai lucrat si ajungi in fereastra cu "editati aspectul"
-asa iti poti face cate categorii ai chef

daca mai ai vreo nelamurire sa-mi zici.eu il mai intreb si pe george care desi nu lucreaza in domeniu e pasionat de chestiile astea.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

scuze de greselile de otografie dar sta soldat langa mine sa-i pun desene si mai bine iesim iar afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vielen dank ,Ich probiere gleich

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Geschaft vielen,vielen dank süsse,Miki stii ce ai de facut da?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Valeuuu cat ati scris

Am animat un subiect si am deschis un capitol. Sunt obosita rau. Fug sa citesc ce ati

Miki

Mergi la inceput

Ia o pogacea sa-ti revii .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

claudia dar unde ai gasit tu jumere pt pogacele.a-su ai topit tu slanina sa le faci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mi-am schimbat meniul in romaneste, poate asa sunt mai desteapta de 3 minute e in faza ``se salveaza``

Miki

Mergi la inceput

Ha,ha Miki pc-ului tau nu-i place Domn'le romaneste,eu am reusit ai vazut ce fain am facut,hai ca intru pe mess sa bobim asa zicea Deni cand era mica :)
Mihaela am de asta iarna cand mi-au adus rudele din ro,le-am macinat si le-am congelat asa portii mici ptr pogacele si mai am vreo 2 dar se gasesc la metzger roman prin de insa la tine in zona nu cunosc.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput