Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mihaela (osna) cand vii din urlaub vb odata pe mess vrea ceva informatii despre bloq nu pricep ceva ,poate ma ajuti

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Copilul asta e panarama mare! Cand are timp sa doarma nu doarme niciodata destul, acuma tre sa ne tiram in 30 min la dr si el sforaie! Daca il trezesc nu mai dam drumul la radio in masina ne urla el!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ceska al meu doarme de la 12...nu indraznesc sa-l trezesc ca iese cu scandal...si totusi are aproape 4 ore de cand doarme, ar fi caul sa se trezeasca.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Hei voi scrieti nu gluma , inca nu am reusit sa citesc tot , dar deseara cand revin recuperez.
LA MULTI ANI TONY , multa sanatate si toate tele bune .
Trischa multa sanatate copilei , iar despre medici ce sa zic , sunt total dezamagita acum-s 4 sapt am fost in spital.... dar mai bine nu te mai necajesc si eu , nu mai scriu nimica, si cum a zis si Codruta si Claudia si eu am o gramada de medicamente din Rom .
Osna - bun venit
Codruta - cum e Matei ? ce a zis doctorul ?
Claudia - placinta cu burduf e gata , puteti veni , inca e calda .

Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Acu am venit din spielplatz,bineanteles ca nu era nici tipenie de copil,am facut un tur al satului,cine vrea zama de crumpi si pogacele cu jumere aruncati o privire in bloqul meu .
Andi de la 2 ani numai doarme la pranz,n-are timp sa doarma

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

va invit la mini pizza facute impreuna cu bucatarul matei

aici a inceput ploaia,sper sa nu tina mult ca e soare si as vrea sa mai iesim scurt o tura.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Mihaeloooooooo io ma imbolnavesc cand intru pe bloqul tau , ia citeste mai sus ce am scris,cand ai timp vb si cu mine pls,tanti profesoara ceva sfaturi cer si io! sa le dau si io mai departe

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

claudia baga nelamurirea intr-un mp ca sincer la mine isi mai baga si soata nasul la blog,eu nu le am cu partea tehnica,e deajuns ca le creez si pozez

codruta ce a spus doctorul?
eu am incercat o gramada de creme pt fundulet unele scrise de doctor,altele recomandata de farmacista si pina la urma tot la gama bepanthen raman.incerca si tu sa iei un tub mic din farmacii.eu daca e iritat ii dau seara si pina dimineata e ok.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

asa e si noi am scapat de iritatii de tot felul cu bepanthen sau willeda,eu mai am si cutaden din ro ptr orice eventualitate,offf Mihaelo eu is cam mandra de fire si nu bag sotu la asa ceva hai ca iti zic aici,vroaim sa stiu cum scapi de arhiva adica sa denumesti categoria de reteta,eu nu pot pune nicicum titlu e amalgan acolo,le baga toate la -o-lalta intelegi,cum ai deschis categoriile de ex :prajitura si mai jos retetele, mancaruri cu carne si mai jos retetele,intelegi ce vreau sa spun,nu pot face mai multe titluri ,daca primesti informatii de la soatza scrie pe te rog pm sau vb pe mess cand vii din urlaub.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Fetelor eu cred ca, Codruta s-a luat la bataie cu medicul de numai ajunge acasa.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput