Mamici in Germania (15) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

O luna nu e mult....si tre sa ma duc numai de 2 ori...
Ne-am casatorit aici,da daca-mi amintesc bine am certificatul de casatorie tradus,ca am vrut o data sa-mi fac buletinul (care e expirat din feb 2005),dar n-am mai ajuns...

Claudia 74,am o prietena care parca acum un an si-a facut cetatenia,a dat testu de care zici....eu il am,si scoala si testu.Pe-atunci trebuia parca sa ai 4 ani cu domiciliul in germania si 3 casatoriti...Acum cine mai stie cum mai este....am auzit si eu ca sunt acum mai multe intrebari...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 10+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

probabil o fi fost 3 ani,asa mi-a zis mie nu le-am inventat eu . poate difera de la zona la zona.

tu de ce ai avut nevoie?trebuia sa dai si tu test?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miri süsse eu cunosc care si-au pus,au si platit en gross pe el si a trebuit sa il scoata dupa cateva sapt,luni ca numai rezistau de dureri abdominale,de cap,etc,ma nu e litera de lege sa fie la toate asa,eu zic ca depinde totusi de organism ,tinem pumnii maine.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

mai fetelor eu sincer cred ca totusi asta e la nivel national nu! ca stim noi foarte bine cate diferea de la land la land aici dar asta sincer nu cred,ca nu ne facem landisti ci bundeslisti vai ce cuvinte am inventat da am dat si eu test, am avut termin - interviu - sa vada cum vorbesc - ia placut despre mine la mosulica si din aceasta cauza am scapat de testul de limba,plus ca a vazut ca stiu sa scriu de fata cu el mia dat nkiste hartoage de complectat,apoi am dat un trest din 16 intrebari din care erau obligatorii 13 asta dupa ce mia dat niste 'cursuri' din care sa invat am avut la dispozitie o sapt sa invat si apoi am fost programata la test, intrebari despre politica (avand in vedere ca vom avea drept de vot,big deal!) eci partide,legi,geografie,cultura generala despre patria lor iubita,le-am mancat alea 1 sapt,nu ma intrebati ca numai stiu mare lucru am trecut testul cu brio toate 16 intrebari cu raspunsul corect na deci asa a fost pe vremea mea acu stiu de la alte prietene care vor sa dea dar costa prea mult,eu platit numai taxa de einburgerung de 250 euro,acu costa sa dai testele de limba,numai stiu exact ce tampenii le mai trebuie,dar costurile sunt mai mari.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa pai stati putin ca poate difera situatia, eu fiind casatorita cu cetatean german asa mi-a spus ca iau dupa el,acuma nu stiu situatia voastra feteor,se poate sa fie 5 ani daca nu e sotul german,nu stiu zau eu vi-am zis cazul meu

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Clau asta e si teama mea. Dracia aia costa 360€ pe care ii dau din buzunarul meu ca asigurarea nu plateste...si daca dupa cateva saptamani sunt nevoita sa il scot...mal sehen, poate nu e dracu' asa de negru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

M-am uitat si eu pe site-urile cu prod romanesti, eu voiam brnza de burduf.Nu stiu, la carne nu m-as baga sa comand.Am zis ca am sa ajung in Leverkusen ca am inteles ca ar fi un mag romanesc.Poateam sambata timp sa trag o tura.

Eu sunt cam nervoasa, off, of.Trebuia sa trimit un pachet in tara, ar trebui sa ajunga pana sambata dar cred ca nu mai am nici o sansa.Si ce ma oftic mai tare ca voiam sa-l trimit prin firma la care lucrez si unde aveam si reducere.Cica nu mai fac reduceri.Consorului ii iese un calcul de vreo 200 e, iar pe net imi iese 32e.Astia de la atlassib nu raspund, da parca nu as vrea sa trimit prin ei, nu-mi plac,plus ca la ei totul trece prin sibiu si pierd o groaza de timp.Ce ma enerveaza cel mai tare ca daca stiam ca sunt toate incurcaturile astea trimiteam cadoul care tb sa ajunga pana sambata de saptamana trecuta.Da am zis, deh lucrez la firma de expeditie, ma costa mai putin si ajunge si mai repede.Aiurea.

Nici treaba propusa nu am reusit sa o fac ca a trebuit sa lucrez in continuare pt firma si casa mea e cu fundu in sus si nici mancare nu am facut.

Un trancan sa ma impusc va rog

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Pentru fetele casatorite cu NE-nemti, asa ca mine, legea spune ca Einbürgerung se face dupa 8 ani de stat in DE sau 6 ani in cazul in care poti dovedi ca esti foarte bine integrat: cunostinte foarte bune de limba germana, lucrezi in DE, nu ai solicitat ajutor social etc. Parca citisem undeva, nu mai stiu unde, ca ti se cer si ceva recomandari de la pireteni, vecini sau Arbeitgeber cum ca esti bine integrat.
Noi abia am facut anul asta 4 ani de DE..si speram ca mai rezistam 2 ani pe metereze ca sa cerem cetatenia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Claudia fie cum zici tu ca esti mai mare .si sotu e neamt .
acum ce mai conteaza 3 sau 5 ani mie oricum nu imi trebuie cetatenie germana.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

eu numai cu plelt colaborez sunt cei mai seriosi.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput