*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
neatza! am avut o noapte naspa..s-a marait si nu a dormit bine deloc Muffy, iar a vrut sa doarma cu noi in pat, cand il mutam se trezea si plangea...si, drept urmare, dimineata la 6 cand s-a trezit iub sa plece la serviciu, nu l-a mutat la el, ca atunci cred ca reusea si pe la 7, a cazut iar din pat, de langa mine..atata s-a rostogolit pana a reusit sa cada..ta-su a sarit sarit din usa, tocmai pleca, sio am tras iar o spaima de zile mari..el nu a patit nimic, doar s-a speriat..dar ptr mine e de-a dreptul socant, si abia scapasem de visele astea noapte, visam cum cade din pat..
am citit mesaj colorat de gecko, se pare ca eu sunt cuminte de nu sunt in lista, vazut puii bolnaviori ai bubulinei si party la gradi ptr Alex de Ariel
si asa este, m-am intalnit iar cu Clau, este o placere sa o vad impreuna cu copii, cum sa ma plictisesc, fata??..nu am mai zis nimic ptr ca aseara, nu am stat la calculator,ca nu am avut timp,decat f putin...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Mimo, dar tu ce ai facut soro, ai plecat si ai eliberat locul de parcare?...ce nesimtita coconeta,eu cred ca o ignoram, ma faceam ca nu o aud si nu inteleg pe sistemul' i don't understand, i don't speak romanian!'
luny spune:
criss talpa trebuie sa fie flexibila la incaltari!
luny spune:
...si am plecat la ale mele, ca tot nu-i nimeni..
gecko spune:
pai cum crezi tu ca nu ma gandesc la tine luny...dar ce sa fac eu daca ma striga sarmalele alea...si acum tat stau si le suflu in fund ca sa se fiarba...ca bine-nteles ca am stat un ceas juma la telefon cu o amica din sydney si am intarziat procesul tehnologic...si imediat vine stapanul acasa si ma spanzura de stalpul primariei daca ii spun iar sa isi ia ceva de mancare de la Mc'
ietea colea pupici si la tine...si pupici si la Mufarina Trambulina ranita. Si musai sa iti zic cand m-am gandit la tine si la clau si la tonic si la toate amaratele supto-alaptato-biberonato in miez de noapte
Din ciclul: "daca vrei sa emigrezi atentie sa iti alegi cu grija tara"
Acum vreo 2 nopti, la ceva ora tarzie in inima noptii, ma striga Matzoiul la alaptat. Sar din pat si val vartej ma duc spre camera lui strigand "Vineeee mamiii". Mi se pare mie ca nu sunt singura care ma deplasez spre camera lui dar nu am vreme sa ma gandesc...parca, parca ceva negru se deplasa pe mocheta in aceeasi directie cu mine. Ajung la copchil, il pun pe saltea, il mufez si incep sa ma trezesc...si incep sa ma gandesc...mai, oare ce era chestia aia neagra de pe mocheta? Elimin posibilitatea de a fi vreo jucarie de-a lui Patrick, parca era totusi prea mica pentru o soseta de-a barbatului...o las pace si ma gandesc ca mi-a facut imaginatia feste. Termin alaptatul, mai stau cu el vreo 2 minute sa fiu sigura ca s-a intepenit bine in lumea somnului si nu ma mai deranjeaza si il pun la el in patut. Dau sa ma intorc spre si soc...era el...negru...mare...fioros...trona pe gresia din hol. Era o goanga australiana (un gandac ca si aia de bucatarie din Romania doar ca de marimea unui deget). Imi inghit cu greu spaima din mine si ma cuget...papuci nu am cu mine sa il omor...pe langa el eu nu trec nici sa ma platesti...dar oare unde sa ma salvez??????? Asa ca, ca o cucoana mare ce sunt m-am cocotat pe tablia de la patutul copilului...si cu ultimele puteri am strigat (nici prea tare, nici prea incet)..."Cristi!!!! Salveaza-ma!!! Este o goanga in mijlocul holului!!!"...si a aparut el...voinicu, prapaditu...inarmat pana in dinti...cu slapii din dotare...tinandu-si ochii inchisi si ma intreaba deranjat..."Unde e? Ca nu il vad!!!"... sa pic jos de pe meterezul meu salvator...pai deschideti adormitule ochii daca vrei sa vezi dusmanul...si, si i-a deschis si cu o miscare sigura de papuc a imprastiat celulele goangei pe gresie...a facut stanga imprejur si direct in pat a ajuns Si uite asa am ramas eu...cu toata frica (ca daca e ca monstrul din filmele lu' mimo de pe cand nu te astepti iar te insfaca)...si cu toata greata...am adunat ramasitele animalului...l-am aruncat in buda...si am tras apa de vreo 10 ori...si dupa care am aruncat si juma' de flacon de Domestos...ca m-am gandit ca daca nu a murit de traumatism cranian baremi sa moara intoxicat...si uite asa m-am gandit eu la toate bufnitele si cucuvelele de pe ramurica...ce umbla noaptea prin casa...oare cate dintre voi ati fi stat atarnate pe patut copilului...oare am ramas eu ultima fricoasa de pe planeta?????????????
I pup iu ol
natynic spune:
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bitza037 spune:
hello
ce fac randunciile?
am vazut si eu poze cu gineri-miu- cercetas.....si mie imi zic astia de la flickr ca nu pot sa mai incarc
Giani ma bucur mult ca-l aduci pe Andrei acasica...nu cred ca ti-a fost gru fara el,ci EXTREM DE GREU......lasa ca astea 10 zile sau cate au mai ramas trec ca si cum ar fi o clipa.
Am vazut si familia Bubulinei in Parcul Carol....imi pare rau ca ai ramas fara ajutor....dar parca se simtea in aer ca este ceva in neregula cu ea.....nu-i convenea ceva probabil.....
Mda, nici eu nu ma zarisi prin mesajul lui Gecko, si m-am chiorat o gramada.
Edit. Naty cate canapele ti-ai luat ma??ca si ieri erai dupa una, azi dupa alta
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
gecko ...nu...cred ca faceam si eu exact la fel...ba mai mult, n-aveam nici barem curajul sa adun celulele imprastiate pe gresie
Maine 9.04, dupa ora 17, vine cineva in Parcul Carol? Ca azi avem marea consultatie oftalmologica pe care o astept cu infrigurare, dar maine cum imi iau gargarita de la cresa direct acolo ne infiintam, e la doi pasi.
Nu, Bitza, doar una imi luai, asta albastra e canapeaua forumului si na, daca am gasit-o goala...
Luny, offf...ce sa zic...mai, nu-i o treaba cu luatul in pat la voi, asta ma tem ca se va intampla mereu, cel putin unei zvarlugi ca Muffa...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
'Neata!
Mai Gecko, esti mortala/criminala, dar o fricoasa mai mare decat mine nu cred ca se iexista . Mi s-a zbarlit tot parul citind de goanga chilarita.
Si ce mesaj mumos si cololat ai facut, imi place mult
Cred ca ies afara cu Stefu...am o stare naspa...ma doare nitel stomacul...nici nu stiu...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras