*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (240)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Tuchi, eu sunt o capra care are numai 2 . Si am asa un feeling ca ar fi iezi, si nu iade, toti , daca ar fi sa trec la cele treburi... Si nu sunt blonda, da? (ca-n banc...)
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
luny spune:
naty eu sunt de acord cu tine, si mie mi se pare normal sa cada lata la ora aia, e o schimbare majora ptr ea si cere timp pana se obisnuieste,cred ca e obositor ptr Iuli..mai ales ca se joaca si e activa la cresa!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
De fapt, ce ma mir eu ca e obosita fii-mea...ca eu ma simt rupta...
Cu ultimele puteri va pup si...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Salutare! Am zis sa-mi fac si eu rondul de seara-pana se incarca pozicile,fac scrisorica mica,mica,beau un ceai cu lamaie,de-astea..
puii de Nicoleta!
Imi mai doresc si eu un baiat..dar asta stiati deja..
Cami e mortal Luca! Pai sa stii ca astia nu stiu de capu' lor-in parc,oricum se joaca(,)cu jucariile altora,ori cu improvizatii,precum iedu' tau Avem destul timp sa investim-o viata intreaga!!
Fusesi la sala,ai?!Bravo,bravo!!
Elara cand mergi la eco?!
Gravidoaselooor?!Pai ati promis-poze,povestiri,trairi..si?-Nimic,niente,nada,nothing!!
Cleme ce stai pitita,treci la povesti(t)!
-iti raspund acum!Imediat!..
Cata esti mortala!Doctor-fara buline in casa-numai tu o puteai pati Pup selele sa treaca!
Mihaiutele si pe luny mami de Muffy Puffy!
www.flickr.com/photos/zozela/" target="_blank">Poze de azi
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
cami33 spune:
Zozelici, puii nostri parca ar fi frati. Asa e si Luca, in continua miscare, bate parcu-n lung si-n lat. E super simpatic blondul capitan de plai.
Despre sala, ce sa zic??? Am inceput cu o ..pauza, ca nu vine saptamana asta instructoarea si noi am aflat abia azi.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ariel_7000 spune:
heeeeeeeeeeeyyyy, credeati ca ati scapat de mine???? nuuuuuuuuuu....
uitati ce am facut eu azi si am zis sa "sharuiesc" cu voi :
http://family.webshots.com/album/570864580kuYiaq
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
zozela spune:
Daaa..Cami-ei trebuie sa stie tot,sa vada tot,sa cerceteze
Bai esti grozava cu instructoarea Nu ma pot abtine!! Mortala faza-oricum,eu cred ca Luca este cel mai bun instructot-si el..sigur nu trage chiulu'
Mai am o gramada de poze-dar astia pe flickr nu ma mai lasa sa uploasez,iar webshots-ul imi da eroari
Ma retrag la plapu
Noapte buna!
mihutza11 spune:
Nicoleta am vazut ca a venit si la voi primavara! fff frumos!
Tuchi
Zozelina capitanul de plai!
ete ca aparu si Ariel! am vazut distractia la gradi, dar nu tot ca merge asa greu webshots..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ramo_cata spune:
cami ,elara
cleme
naty ma bucur ca sunteti bine iulia care s-a obisnuit la gradi si ca e fetitza cuminte...e normal sa fie obosita iulia si nu cred ca e vreo problema ca face nani de la ora 8..mai ales ca doarme pana la 5 dimineata neintoarsa...
tuchita sebul neastamparat...
ANDREI DE GBUTUCICA[PUP]..si eu sunt de aceeasi parere cu tuchi
mihatp nu merge sa intru la povestioara mea,adress nott found?!!!
nicoleta frumosi puiutzi tai
cami ce nasol cu sla ,cand erai si tu pregatit cu multa pofta de miscare na ca nu vine instructoarea...
supeeerbb sufletelul blond... eu mihai capitan de plai...
ariel aricel ... si eu am vazut o parte din poze...raman restanta cu restul..
am fost si noi la plimbare ,apoi pe la 7 am tras o fuga cu sotiorul pana la tara la bunica mea sa o luam pe maica mea ..am ajuns pe la ora 9 ,andru a rezistat pana pe la 9 fara 20 ,a cazut lat in brate la mine ,a papat ciorbitza,am profitat ca ii era foame ,la pranz mi-a refuzat-o si laptic si acum face nani cu ta-su...
o sa mai butonez si eu un pic pe aici si o sa merg la nani dar nu inainte de a vedea daca apare tonic sa-mi povesteasca cum s-a distrat cu puiutza ei...
nici pe blankar nu am mai vazut-o?ce o face burticutza?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Buna fetele!
Am citit si eu din urma, m-am delectat cu pozici frumoase, l-am vazut pe Mihaita tractorist , dar nu e, e scump foc! am vazut-o pe Teuta in parc, pe Andru pe paturica, pe Bubu mic cu sticla in brate
Am fost si noi in Carol pe la 7 seara, tare mult mi-a placut, mirosea peste tot a pomi infloriti.
Am facut si noi cateva poze si ne-a prins noaptea
http://good-times.webshots.com/photo/2464491220102227597qtIgNH
de-aici in colo.
In rest, baietii par sa fie ok..inca mai tuseste Vladut, dar nu mult, Stef n-a mai facut kk azi deloc si maine ii dau ciorbita la pranz, ca a papat numai regim zilele astea...mai are putini mucisori si nici el nu prea mai tuseste. Doamne Ajuta, sa le treaca odata!
Si inca una: soc, de maine Lica nu mai vine! a fost o faza super naspa, n-am starea necesara sa detaliez, cert e ca mi-a dat cheile si mi-a zis ca de maine nu mai vine . Asta e!
Butucel, numaram zilele impreuna, te inteleg ca nu mai poti de dor!
Cami, succes cu sala!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras