nu pot sa intru pe chat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nici danac nu mai poate intra de 2 zile. Nu a schimbanimic la comp si nici la modul de logare. Ii deschide fereastra, ii spune cati useri sunt si da click sa intre si asa ii intepeneste chatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

die papadie egzact asa se intampla si la mine cand folosesc netscape...dar cu IE..merge snur!

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by papadie

Nici danac nu mai poate intra de 2 zile. Nu a schimbanimic la comp si nici la modul de logare. Ii deschide fereastra, ii spune cati useri sunt si da click sa intre si asa ii intepeneste chatul!

la fel e si la mine papa, numa' ca la mine nu se intepeneste in final, dar pur si simplu imi inchide fereastra fff brutal

...desi pana saptamana trecuta nu am avut probleme
am incercat in toate modurile posibile, nu mergeeeeeeee

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Uraaaaaaa

am reusit sa intru pe chat. Se pare ca la mine problema aparea din cauza faptului ca nu intram pe site cu www.desprecopii.com. Eu intram cu desprecopii.com.

Multumim admin

AlinaB si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

iuliac sau Mariaa va rog sa-mi trimiteti prin mesaj privat parola voastra si am sa incerc sa reproduc problema. Pentru osna cred ca s-a rezolvat. La fel pentru maruca si pentru janib.

Numai bine
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

iuliac sau Mariaa va rog sa-mi trimiteti prin mesaj privat parola voastra si am sa incerc sa reproduc problema. Pentru osna cred ca s-a rezolvat. La fel pentru maruca si pentru janib.

Numai bine
Florin

Mariaa a reusit sa se conectez aseara .

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Osna este astazi 17.09.03, calare pe chat ! sa traiaska !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

danke ca merge chatul !!

svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Sar'na,nu stiu cine ie devina pentru reusita,dar asa-i,am reusit intr-un final sa intru pe ciat.Tks cu pupaturi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

Numai bine
Florin

Admin, pot si eu sa-ti trimit parola pe pm? ca de luni tot incerc si nu reusesc...intru intotdeauna prin www.desprecopii.com, am incercat si cu logout si apoi login cu parola noua, cu cookies si nimic!!!
nu inteleg de ce pana acum era posibil dar acum nu, imi arata utilizatorii, dar apoi cand dau click pe intra, imi inchide fereastra

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput