Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

mersi fetelor
o sa mai caut ,dar daca nu gasesc mai bine ii iau mai maricei ,n as vrea so stranga papuceii pe mititica

http://picasaweb.google.com/sanda252003/MIAFacutMamiBranzoici#

puiu da semne de trezire asa ca va las si pove mai tarziu

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - Noi mergem acasa sambata viitoare.Abia astept, ca nu mai am rabdare.De Pasti vom sta la bunicii mei la Campulung iar pe urma mergem la Suceava, ca avem multe intalniri cu mamici si bebelusi.
Iti las pe mess numarul meu de telefon, poate ma suni cand sunteti in Suceava si ne intalnim la o plimbare.

ALEX - Eu zic sa-i iei putin mai mari.Medicii chiar recomanda sa fie papuceii mai marisori.Daria poarta si ea cam 20,5, asa ca i-am luat 21.

Mor de oboseala dar trebuie sa ma mobilizez si sa merg la curatenie.Mergem vineri la Alesd si trebuie sa fie "luna" in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut
Alex si mie mi s-a intamplat sa imi iasa mai tare aluatul. Am observat mai ales cand am folosit tipuri de faina diferite. Nu pricep cum cu un fel iese mai tare si cu altul mai moale. Am nimerit la un moment dat o faina de la moara tare proasta. cu cat puneam mai multa faina cu atat se inmuia aluatul mai tare. parca eram in film SF.
Ies ca nu mai pot. azi am muncit tare mult si mi-e somnic.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bune briosele, foarte bune!!! N-am mai avut la ce face poze ca s-au mancat

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Draga Co ai inebunit pe toata lumea cu briosele tale.Si eu la fel l-am inebunit pe sot.Tura de azi e gata...maine am zis ca fac cu stafide...sotul a propus sa pun si niste cacao si sa o invalui asa usor,ca la chec...deci acuma experimentez.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

imi spuneti va rog si mie pe care pagin e reteta?vreau sa incerc si eu.sa fac si eu ceva buuuuunnn,hihinu garantez ca ma voi mandri cu ele...

maine ma duc cu Timea la medic,tare curioasa-s ce-mi zice.

va mai intreb odata,care ce dulciuri le dati la ai vostri?

na, ma duc sa mai adun dupa a mea, ca am fost la lucru si pana am venit, a trecut pe aici tatarii,hihi.

o noapte usoara sa aveti!sper si pt mine, ca noaptea trecuta s-a trezit la 2 ca vrea cu noi, si nu m-am lasat, dar m-a costat aproape 2 ore....si-s rupta acum,hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA asa o sa fac ,ii iau papucei mai maricei
asa mi de ciuda ca mi ai adus tu odata o cutie de papuci si asa de fain ii masuram piciorusu si mi a distrus o Tiadris
tu cum ii masori piciorul la mamaruta?
spor la treaba si te cred ca nu mai ai rabdare pana mergi la mami
ADINA se poate sa fie si din cauza fainii dar asta care o folos eu e super buna ,totusi eu stiam ca laptele cam intareste ,,,astept sa mi vina sotul si sa mi dea verdictul
MELI puiu meu nu le prea are cu dulciurile dar eu fac de 2 ori pe sapt ceva dulce si intotdeauna ii dau :clatite ,gogosi ,placinta cu mere etc si f rar cioco Kinder

fetelor voi cand mergeti in vacanta luati olita ?
ati vazut pe undeva scarita pt wc sau altceva sa i ajute sa ajunga la wc ?

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

o z grea si tare obositoare pt mine, m-am trezit la 4 cand a plecat atti apoi nici nu am adormit bine ca s-a trezit Dragos pe la 6 , a facu cateva ture apoi a mai stat cu mine in pa pana s-a plictisit,nu aveam nici puere sa ma ridic, sunt suepr racita
marti am sters jumate de balcon si era curent , iar aucm suport consecintele

inca nu am reusit sa procur tava pt briose, azi am fost sa cumpar tava insa eram asa de obosita ca am uitat ce vroiam sa cumpar , asa ca am luat mere si ne-am intors acasuca la somnic

m-am hotarat sa il duc sambata pe Dragos la tara si sa il als o saptamana, nu stiu daca voi reusi sa ma despart de el, e tare greu mai ales cand ma gadesc , insa as vrea sa se obisnuiasca sa mai stea singurel cate o saptaman cu buni mai ales ca sta impreuna cu cumnatul meu si familia

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

MELI UITE RETETA

Reteta: (pentru 12 bucati)
Ingrediente + Metoda
1 ou mai marisor + 100 g zahar( se bat bine cu mixerul), se adauga 1 iaurt de 150g (eu am pus nutriday)+ 100 ml de ulei (sau unt topit)+ putin suc de lamaie. Dupa ce s-au amestecat se aduga treptat 200 de g faina in care am pus aproape un pliculet de praf de copt si cu coaja rasa de lamaie. Aluatul iese destul de consitent.

Visinele erau din borcan, le-am tavalit prin faina sa nu lase lichid si le-am adaugat dupa ce am pus aluatul in forme. Tava am uns-o in prealabil cu unt + faina si cuptorul preincalzit la 180 de grade. Le-am lasat fix 30 '.
Cred ca se pot face cu price fructe de genul asta. dara viitoare incerc cu fr de padure.

Concluzie: foarte rapide (aluatul se face cam in 1o', foarte pufoase, si delicioase) Data viitoare o sa pun mai putin zahar, cam 90g, pt gustul meu au fost putin dulci, dar e adevart ca si oul nu a fost foarte mare....

Mergi la inceput

Meliimi pare tare rau pt galusca ta ca o doare piciorul, poate a calcat cumva gresit pe calcai si o supara, eu mai patesc cateodata
sper sa ii treaca repede si sa nu fie ceva grav, pt galusca voastra

alex superbe filmuletele, tare bine s-a amuzat Dragos de ea si mai ales te imita pe tine cum vorbesti, reproducea

te prinde bien culoarea la par, e buan schimbarea mai ales ca vine vara , abia astept pana luna viitoare sa imi tai si eu parul

legat de olita, noi am dus-o anu trecut la mare
faza cea mai are a fost cand am oprit seara la un otel unde era plin de lume pe terasasi se uitau la el cum isi face treburile, s-au amuzat copios de le

dimineata mergem la doctor , nici cum nu ii trece nasucl la Drgaos, curge din el ca la robinet, deja are rana saracutul de cat il sterg

maine dupamasa am prograare la eco, sper sa ne lase bebe sa vedem ce ii, u mai am rabdare pana aflu vestea ce va fi ,

oanaalina ma bucur ca snteti bine ciar ma itrebam intr-o zce mai afceti?nu mai dati un semn de viata????
ic mare de a Dragos

Mergi la inceput