Gravidutze si mamici de Cluj - 119

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

FELICITARI, RALUCA!!! CE FRUMOS....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

bune vesti de dimineata

Ralu, Felicitariiiiiiii!!!!!!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 18+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

CE VREME URATA SE ANUNTA PE ZIUA DE AZI sper sa nu vina ploaia la cat e de inorat si de rece afara

azi mi-am facut program sa merg in oras insa renunt la ce timp ii, mai bine imi termin treaba in casa apoi in zilele urmatoare am timp sa ma plib si sa imi fac de cap

Ralu sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa duci sarcina pana la capat
Bine ai venit in clubul celor cu bb2

la fel am fost si eu cand am vazut 2 liniute, soata socata dar si fff fericita si aucma ma intreb cum am ramas insarcinata

o zi placuta tuturor

Mergi la inceput

inca un filmulet de la ecograf

http://picasaweb.google.com/elenus82/EcoBebeLa18Spat#5324295571700765170

ioana, s da acesta este doctorul meu, e un ecograf mai performat nu e 3d, defapt nu stiu ce eco e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ralu, felicitari si sarcina usoara. Oricum tu iti doreai si bb2.

Ioana, poate venim astazi daca nu ploua. Ieri am fost in babes is parca ii mai liniste si mai frumos.

Andreea, am noroc de un sot care nu este foarte pretentios la mancare si care a inteles ca totul este pentru Stefi . Adica ne-am orientat spre un stil alimentar mai sanatos pentru ca si Stefi sa nu fie tentata de porcarioare pe care le-am manca noi. Si totul s-a intamplat treptat: de vreun an nu mai cumparam sucuri, chipsuri, de vreo patru luni nu mai cumparam mezeluri, mi-am cumparat masina de paine si painea o fac eu acasa cu faina integrala, etc. Cel mai greu a renuntat la mezeluri pentru ca este un carnivor . Dar i-am zis sa vina sa citeasca eticheta de la muschi file si atunci sa vada daca ii mai trebuie. Asa ca in lipsa de altceva mananca cand ii este pofta slanina de la tara . Si incerc sa ii fac mancaruri care sa ii si placa: de ex. mancarea cu pui si naut de ieri e chiar foarte gustoasa( seamana cu tocanita de pui dar e mai consistenta), cartofii i-am inlocuit cu fasole verde sau alte legume congelate, stiam ca ii place supa de chimen asa ca am facut o supa crema de linte la care am adaugat chimen. Deci mai imi si pun imaginatia la contributie sa il mai pacalesc si incet-incet se obisnuieste.
No, ca m-am intins cat o zi de post. Acuma fiecare mananca cum crede ca e mai bine pentru el si familie

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

, ce veste buna de dimineata!!! Felicitari Kitzy!!!

Victo, da, asa fac si eu. il tin (cu chiu cu vai) pina la 12 treaz, ii dau sa pape si apoi la culcare. ieri mi-a iesit faza, a dormit pina la 3, apoi am fost iar afara. la 20 era deja in pat, rupt de oboseala...a dormit pina la 8.30 azi dimineata. sper sa reusesc si azi sa fac la fel.

Elena, profit cit poti ca esti singurica si nu te obosi prea tare. ce bine ca ii place lui Dragos asa tare la tara. chiar daca ti-e greu sa nu-l stii linga tine...
Iti doresc sa ti se realizeze cit mai repede visul cu casutza!

Ieri am fost in parcul mare la joaca...s-a distrat stefan de numa...avem si un semn de buna purtare...a cazut pe pietris si si-a julit fruntea. acum are ditai buba la frunte, dar pe el nu pare sa-l deranjeze. noroc ca am avut niste servetele cu alcool la mine, l-am curatat (n-a plins deloc), apoi acasa l-am dat cu crema de galbenele. sper sa-i treaca pina la pasti.

acum ma duc sa-l pregatesc de iesit afara. mergem in parculetul nostru de la expo. au adus ieri niste jocuri noi si vrem sa le incercam.
sa speram ca nu vine ploaia asa repede. sa mai astepte un pic, pina la prinz.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Felicitari RALUCA!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adriana, Elenuta, Puisor, Anca, Nico va multumesc mult.
Da, imi doream bb2, da parca nu ma asteptam sa se intample asa repede.
Oricum, la noi a venit deja iepurasul cu barza.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

am vorbit cu Dragos la telefon, vai ce dor m-a cuprins

Mergi la inceput

offffff mai fetelor , am vorbit cu gabi,mami de ionut si ioana care mi-a dat o veste neplacuta
Ionut trebuie operat dupa sarbatorile de Paste, are defect de sept arterial, va fi operat la inimioara , saracutul la cat e de micut,vai Doamne saracuti copilasi sunt asa nevinovati si trebuie sa plateasca pt toate

Sanatate multa , iar operatia sa fie o reusita

Mergi la inceput