Timisoara, Impreuna!(144) Fie-ti somnul lin, Emma!
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Mihi draga...a ai si tu Paste dublu fericit si dublu Iepuras!Sa petreceti cu bine si sa te hodini si tu!
Getutooo...io cu toata varzaraia din frigider,bash ma bate gandul de un aluat d-ala.Ieri m-am cumpaturit prin biloaca si special mi-am luat niscaiva ingrediente,musai ca sa nu ma las pe-o ureche...sa le vaz cand opanesc frigideru' si sa ma traga de maneca....asa ca...aici merge un icon de ala cu mr. happy dand din sprancene...hehehehehehe.
Aiduleeee...ptiui,tzuc-o de pohticioasa pe Kisulica...!!!O papalit gogoasele?Mah...pe vremuri,io eram mare fan gogosi...sub orice forma,dimensiune si orice umplutura...nu conta,gogoase sa fie.Vreau sa spun,ca o facut o data soacra-mea gogosi cu lingura,sti tu de care(sau nu?) si erau buuuuneeeeeee....de se bateau turcii hamesiti la gura mea.Si am bagat,bay frate...cum ii sade ghinii omului sanatos si hranit bine...pana am borat...in jeturi,tata...de ziceai ca-s arteziana de la gara Constanta....asa ca de atunci..stop cadru!Nu vreau sa vaz,sa auz....rar,rar halesc cate una...In schimb am descoperit la Mall sus,la haleala,la Grillul Sarbesc...fac inelusi,mici,mici...si cam o data pe an mergem p-acolo si luam de pofta,din toate trei felurile...bunicei!Gust cate unu-doi din fiecare si trece pohta!
Danutooo...beton!La voi ca la nimeni...termini pana la Paste?Bag si io gaz pe focul tau...
Silvano,cum ii fasolea?
Hai pupaciuni...mai spiciuim noi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
Ce-i cu prostitutia asta culinara aici??!! mai trebe sa vina si Anda cu retete ca treaba e oabla atunci
Mihi, Paste fericit si voua cu multa lumina si liniste sufleteasca
Am o veste nu prea buna: ne-a respins banca oferta, probabil au o oferta mult mai tentanta decat a noastra ... asta e ... cautam altceva
Edit: Fasolea e bestiala
Va tzuc, ma duc la munci
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
nah , iaca si Kissulina s-a trezit si a bagat o portie si de ciorbica de verisoare si apoi 1/4 gogoasa si mai un pic de crema din ou Milka si cu pofta de trompeteala si acum iar in telefoane cu mamaie-sa ... , oooof , vad ca iar adoarme
... io o sa fac cu nervii de plictiseala , parca era mai bine cand imi toca nervii cu cate ceva si ma freca de colo colo ...
ooooof , ma duc sa imi trag un glont in cap
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
aidule ooo ce ma bucur ... bine ca a papat gogosele si ciorbica kissy mic
cu gandul tot la voi
fetele ma iertati ca nu scriu , da sunt cu boii innecati ... nu poci sa pove aci pentru ca si deoarece nu stiu cine citeste p'aci si nu-i bine sa se afle
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
aidaciolac spune:
... a vomitat deja si deja doarme
andanii te pupam sa se resusciteze boii
Primavara e de vina!
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
andanii si boii mei vin dupa ai tai Primavara e de vina! ... si asa frumos se vede de la geamul meu ... multi pomi infloriti (in gradinile altora) , nu vezi nimic altceva decat flori albe si roz ... chiar si niste bete mici infipte in pamant au inflorit ... arata ... si eu am asa niste zile triste
Aida ... 16+
Poze cu noi
danitin spune:
Aida, draga de tine ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac andanii si boii mei vin dupa ai tai Primavara e de vina! ... si asa frumos se vede de la geamul meu ... multi pomi infloriti (in gradinile altora) , nu vezi nimic altceva decat flori albe si roz ... chiar si niste bete mici infipte in pamant au inflorit ... arata ... si eu am asa niste zile triste Aida ... 16+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
aidule primavara e cu partea ei de vina , darrrrr principalii vinovati sunt parinti nerecunoscatori de la copil din clasa , care , in loc sa-mi multumeasca pentru anumite servicii benevole pe care le fac in locul lor , imi dau in cap ... asa considera ca-i frumos ... sa reprosezi in loc sa zici multumesc .... cam asta-i motivul pentru care-s intoarsa 360 de grade da nah sanatosi sa fim ... trec astea
multumesc de incurajari si-o imbratisare lunga , draga de tine .... ma mai incurajezi si pe mine femeie minunata ce esti
pup pe kissy mic pe sufletel
te cred ca -i o minunatie de copaci infloriti ... si la firma in curtea comuna sunt pomii infloriti , o minunatie cand ies la pauza , din pacate de cand nu mai fumez pauzele sunt mult mai rare ... da e bine si-asa
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Ana68 spune:
Aidule....mi se face sufletul terci!
andanii ....lasa-i naibii de parinti!Nu ii poti trimite,asa...gospodareste , la origini?!Bine ca n-ai probleme cu profii...sti tu ce zic.Nah:flacaul e sanatos?Tu esti sanatoasa?Al tau ca bradul e sanatos?Daca da....pune fata draga la cur p-ai fraieri care duc lipsa de ocupatie si atunci isi cauta de activitate sa necajeasca pe altii....hai te pup si...cheer up!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Neatza, dragelor...
Gata cafeaua...
Ce pofte culinare aveti pentru we?
Sa v-aud...da fara varza...
Ana, notat retetele tale...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories