Timisoara, Impreuna!(144) Fie-ti somnul lin, Emma!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

maru minunate gandurile de copil.

Si vantul adie cald si ne vantura parul si ascultam ce spune preotul mai departe care ne spune...

'...am intrebat un copil odata mai mult in joaca fara sa banuiesc ce raspuns imi va da:
-Dar tu unde ai fost inainte sa vii pe Pamant?
iar copilul mi-a raspuns uitandu-se mirat in ochii mei, parca intreband ,cum de nu stii asta?!

- Inainte sa vin pe Pamant, am fost in inima la mama si la tatal meu. Am fost in inima lor!'

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne...ma bucur ca Aida a papat si a dormit putin...nu vreau si nu pot sa-mi inchipui cat de greu le este...Dumnezeu sa le dea putere...asteptam vesti maine despre samburel
fetelor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si eu am simtit vantul..

vineri in zori,dormeam ...si am visat ca eram in fata unei ferestre mari pe care o deschideam cu amandoua bratele,cand am deschis-o complet,o briza alba-argintie,asemanatoare unei spulbearari de zapada,a facut un viraj in fata ferestrei mele si apoi s-a indepratat ...i-am urat drum bun,si am simtit asa o pace,impacare,liniste..ceva sublim.
m-am trezit,m-am ridicat din pat,ma-m indreptam mecanic spre fereastra dormitorului meu care era deschisa,in camera era cald(suntem in vara tropicala cand atmosfera este parca amortita) si din senin perdeaua de la camera s-a umflat si a intrat o briza placuta.
Acum nu dormeam,eram treaza,eram langa fereastra.
langa feresatra se auzeau pasarele cantand,o multime de pasarele,se auzea doar cantul lor.
sotul meu spunea,si sunt deacord ,ca nu am auzit niciodata innainte aceste triluri..parca ar fi fost alte pasari..nu cele cu al caror cant noi eram obisnuiti.
cerul era un spectacol de culoare...
M-am lasat cuprinsa de pacea,de mirajul acela placut si m-am indreptat dinnou spre pat..am simtit ca Emma a plecat si am stiut ca ne-am luat ramas bun ..eram linistita,atat de linistita...
Mai tarziu cand am deschis compul nici nu m-a surprins anuntul....

Pui mic,stiu ca o data o sa ne intalnim si sunt sigura ca sufletele noastre se vor recunoaste.

Mai grea decat moartea unui copil esta viata lui plina de chin si de durere.

Va imbrtaisez fetelor,va multumesc ca existati si ca sunteti langa Aida si Laci si Buni...
va iubesc!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

si eu am simtit vantul..

vineri in zori,dormeam ...si am visat ca eram in fata unei ferestre mari pe care o deschideam cu amandoua bratele,cand am deschis-o complet,o briza alba-argintie,asemanatoare unei spulbearari de zapada,a facut un viraj in fata ferestrei mele si apoi s-a indepratat ...i-am urat drum bun,si am simtit asa o pace,impacare,liniste..ceva sublim.
m-am trezit,m-am ridicat din pat,ma-m indreptam mecanic spre fereastra dormitorului meu care era deschisa,in camera era cald(suntem in vara tropicala cand atmosfera este parca amortita) si din senin perdeaua de la camera s-a umflat si a intrat o briza placuta.
Acum nu dormeam,eram treaza,eram langa fereastra.
langa feresatra se auzeau pasarele cantand,o multime de pasarele,se auzea doar cantul lor.
sotul meu spunea,si sunt deacord ,ca nu am auzit niciodata innainte aceste triluri..parca ar fi fost alte pasari..nu cele cu al caror cant noi eram obisnuiti.
cerul era un spectacol de culoare...
M-am lasat cuprinsa de pacea,de mirajul acela placut si m-am indreptat dinnou spre pat..am simtit ca Emma a plecat si am stiut ca ne-am luat ramas bun ..eram linistita,atat de linistita...
Mai tarziu cand am deschis compul nici nu m-a surprins anuntul....

Pui mic,stiu ca o data o sa ne intalnim si sunt sigura ca sufletele noastre se vor recunoaste.

Mai grea decat moartea unui copil esta viata lui plina de chin si de durere.

Va imbrtaisez fetelor,va multumesc ca existati si ca sunteti langa Aida si Laci si Buni...
va iubesc!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Si noi te iubim!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata ...

Aida scumpa si draga tie vreau sa-ti scriu pt ca eu n-am fost acolo langa tine fizic, imi cer iertare ... dar inima mea si sufletul meu au fost alaturi de tine... te imbratisez si raman cu sufletul alaturi de tine cu rugaciune si speranta ca va veni mangaierea ....

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

iar pt voi, fetele minunate din Timisoara si alte orase toata stima si respectul meu ...

Anda vreau sa-ti multumesc ca ne-ai spus de epidemia de scarlatina si sa-i urez lui Edi sanatate multa, sa se faca repede bine.

va imbratisez cu drag pe toate, va si ma bucur ca fac parte din comunitatea voastra.

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Neatza si de la mine...

Gata cafelutza...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aida, ne gandim la tine azi, asteptam vesti despre samburica...

Subiect inchis

Va astept
aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput