Timisoara, Impreuna!(144) Fie-ti somnul lin, Emma!
Raspunsuri - Pagina 2
silvana75 spune:

Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
geta_florina spune:
'neatza buna ...

Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Buna dimineata lume...![]()
Cum o fo` cum ati dormit?![]()
![]()
![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
'neata si de la mine mai tarzior asa ... 
geta doar atat ? care-i baiul?
hai va pupalesc
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
geta_florina spune:
Aida baiul ii ca imi pica ochii-n gura de somn
, azi noapte am dormit doar vreo 4 ore, am baut deja cafeaua, dar inca nu ma pot aduna ... 
asa ca shhh, mai lasati-ma putin ... ![]()

Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Geta, da ce-ai facut azi noapte, daca nu-s indiscreta?![]()
![]()
![]()
ca varza calita nu cred...![]()
![]()
![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
da geta ce ai facut ?
eu te intreb fara sa fiu indiscreta ![]()
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Hai salutam...bay,nu sunteti pe ale voastre,m-ati terminat psihic si digestiv cu varza voastra calita cu sunci si slanine...f**k!Ma pun,sa moara calu',sa fac si eu,ca de doo zile de cand scrieti de verze...m-ati capiat de cap!Numa' ca nu dau de militianul din coltzul strazii sa il rog sa vina sa toace varza...![]()
In rest suntem pe aceeasi linie mediana...in asteptare...bine ca suntem sanatosi...ma rog,eu asa sper...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac da geta ce ai facut ? Aida ... 16+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Beton...

POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ana, nici o intamplare intamplacioasa inca? nika?
POZE CU NOI