Timisoara, Impreuna!(144) Fie-ti somnul lin, Emma!
Raspunsuri - Pagina 2
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
geta_florina spune:
'neatza buna ...
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Buna dimineata lume...
Cum o fo` cum ati dormit?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
'neata si de la mine mai tarzior asa ...
geta doar atat ? care-i baiul?
hai va pupalesc
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
geta_florina spune:
Aida baiul ii ca imi pica ochii-n gura de somn , azi noapte am dormit doar vreo 4 ore, am baut deja cafeaua, dar inca nu ma pot aduna ...
asa ca shhh, mai lasati-ma putin ...
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Geta, da ce-ai facut azi noapte, daca nu-s indiscreta?
ca varza calita nu cred...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
da geta ce ai facut ? eu te intreb fara sa fiu indiscreta
Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Hai salutam...bay,nu sunteti pe ale voastre,m-ati terminat psihic si digestiv cu varza voastra calita cu sunci si slanine...f**k!Ma pun,sa moara calu',sa fac si eu,ca de doo zile de cand scrieti de verze...m-ati capiat de cap!Numa' ca nu dau de militianul din coltzul strazii sa il rog sa vina sa toace varza...
In rest suntem pe aceeasi linie mediana...in asteptare...bine ca suntem sanatosi...ma rog,eu asa sper...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac da geta ce ai facut ? eu te intreb fara sa fiu indiscreta Aida ... 16+ Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Beton...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ana, nici o intamplare intamplacioasa inca? nika?
POZE CU NOI