Timisoara, Impreuna!(144) Fie-ti somnul lin, Emma!
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
OFF...fetelor citesc de peste tot...imi pare rau ca nu pot fi si eu fizic langa Aida,si va multumesc din tot sufletul ca voi o faceti
am citit ca nu a mancat nimik...cred ca nu poate dar in starea ei nemancarea ii poate face f rau, macar ceva un suc de fructe cu vitamine...ziua de maine va fi tare grea...nici nu ma pot gandi...ce e in sufletul lor...sa le dea Dumnezeu toata puterea din lume sa poata rezista
iar Emmei sa-i aduca un somn linistit
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
principe spune:
Sunt si eu alaturi de voi,fetelor...
Astazi este o zi grea,pentru familie si pentru noi toti...dar mai ales pentru Aiduca,aveti grija de ea..stiu ca o sa aveti.
va pup si va imbratisez.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Mariaa spune:
sa fiti alaturi de noi azi cu toata puterea unei rugaciuni zisa din suflet. sa ne dea Dumnezeu putere noua s-o aducem cu bine pe Aiduc acasa iar lor...iar lor sa le dea Putere.
toata Puterea si Lumina din lume sa fie cu ei azi si in zilele ce vor urma.
Noe si Kay au ajuns cu bine aseara.
Fetele din Arad - va imbratisez si eu. sunteti absolut speciale Fetele din Tg. Mures, de asemenea Helbi, Principe, Monica, Alina, Silvana toate, absolut toate...
Licurici scump, odihneste-te in pace
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Doris-Alina spune:
Rugati-va azi...aprindeti lumanari...
Sunt doua Sarbatori mari...Pastele catolic si Floriile la ortodoxi, sau Intrarea Domnului in Ierusalim.
Sa ne intareasca azi Dumnezeu pe toti, sa ne dea putere...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
ADRIANKA spune:
O rugaciune in suflet, o lumanare aprinsa pe masa si toata dragostea mea pentru voi de aici de departe...Fie-ti somnul lin Printesa a Primaverii!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Claudelu spune:
nu stiu daca aseara v-am spus, dar suntem alaturi de voi!
Domnul sa va dea putere!
Claudia si Raul-Andrei
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Emma ingeras bland
LoraG76 spune:
Suntem cu tot sufletul alaturi de familia Aidei azi... Ne rugam pentru ei si pentru sufletul micutului licurici!
Domnul sa ii aiba in grija!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Doris-Alina spune:
Azi, la ora, 13, 30 ne vom intalni toate fetele de pe DC, in localitatea Giroc.Am stabilit ca loc de intalnire astfel:cum se trece calea ferata,de la intrare in Giroc,mai sunt aproximativ 500 metrii si urmeaza prima curba din localitate.Acolo este o intersectie mai in dunga....deci in prima curba de dupa calea ferata,se face o sosea la stanga,pe langa un teren viran.In capatul soselei se afla cimitirul.Noi am stabilit sa ne intalnim imediat dupa ce facem la stanga,este loc destul de bun de parcare,sunt niste copaci acolo,in imediata vecinatate a soselei principale.Locul de parcat este langa o casa,vis-a-vis de aces teren viran.E usor de localizat.Cine doreste sa vina,haideti sa ne vedem acolo.Cu siguranta vom fi una din noi in zona ,asa ca nu se poate sa ne ratati.
Haideti sa aducem un ultim ramas bun Kissulicii noastre pretioase.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
celor ce azi tin Pastele Catolic si nu ni se pot alatura, o zi in tihna si in Pace.
Dumnezeu sa va pazeasca de toate relele si sa fiti sanatosi.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Dodo-pui spune:
DD sa va dea putere atat voua cat si lor Aidei ....
Sunteti in gandul meu
Mariaa strange-o in brate pe Aida si din partea mea(sunt prea departe sa o fac personal iar puiutza oricum nu-mi permite
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!