Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle, Stancutza, Laura_dimitris

Alina o sa vina si bb 2 sigur.

Raluca asa e, viata la tara e un dar pt copii, abia astept vara sa ne mutam la tara.

Dana sunteti superbi...Darius e o comoara...e tare dragut si foarte conturat, nici nu ai zice ca are doar cateva zile.

Elle si eu sunt ingrozita de copiii agresivi... e o chestie de educatie...mai frate daca sti ca ai un copil cu probleme, supravegheaza-l...mi s-a intamplat si mie ca Iulia sa impinga un copil, parintii respectivului nici nu au observat...am sfatuit-o sa isi ceara scuze si imediat ne-am strans jucariile si am plecat acasa...sa ii fie invatatura de minte...toti parintii se uitau crucis la mine, mi-au spus ca sunt severa si ca nu i-ar fi lasat inima sa faca asta...cateva randuri dupa aia inainte de a pleca in parc ii aminteam ca asta se va intampla daca va mai lovi un copil...nu s-a repetat figura niciodata. In Italia cand am fost in parc, toti copiii mari aveau grija de cei mici, asteptau dupa ei, chiar ii ajutau si incurajau...de, alta educatie...iar parintii stateau relaxati pe banca...pt ca riscul de a se lovi de ceva e f. mic, plus ca toate sunt imprejmuite, nu ai cum sa evadezi in strada. Bine ca nu s-a intamplat nimic cu Evita, doamne fereste.

LalaD, multumim mult de sfaturi...mi-ai confirmat inca odata ca am procedat bine, nu am fost la ortoped sa cer sfaturi si imi misunau si mie pitici saditi de altii (recte mama) ca ar trebui sa ii iau ghete tari cu glezna.

Alina23, super tare pitica zen. Tin pumnii sa iasa bine analizele, asa suntem noi, mamele, ne lasam la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am vazut poze zilele trecute dar nu am apucat sa scriu, insa nu v-am ratat fotografiile noi clopoteilor!

Alina f bine ca te mai ocupi si de tine mami, tin pumnii sa nu iti pierzi elanul cu investigatiile!

Elle tb sa-i pazim cu ochii in patru in parcuri asa-i, uf.
Asa m-a induiosat istetica ta ce pricepuse ca tati o va plimba cu masina apoi dezamgire. tare multe intelege Eva, pup desteapta!

Shose si mIlan se crede acasa pe covor in parc, se aseaza cu fundul in pietricele, busileste pe acolo, e teroare. Ne intorcem ca un cosar de murdarel din parc. Plus ca vrea sa deguste pietrele.
Acum se si inverzeste pe haine de la iarba, o sa i cumpar pantaloni verzi hihi, ca nu mai iese clorofila aia asa usor.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Mie imi lipsesc in special doua mamici, Silvia(creata) si Roxana(ginette). ce faceti dragele mele, ne-ati uitat? Ce fac fetitele vostre dulci? Intreaba Milan de ele!

Mergi la inceput

Stie cineva cum pot da link cu o poza din albumul meu webshots fara ca link ul respectiv sa conduca la album mai apoi? Thanks anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Stie cineva cum pot da link cu o poza din albumul meu webshots fara ca link ul respectiv sa conduca la album mai apoi? Thanks anticipat!

ema, nu se poate altfel .. tu dai linkul si apoi persoana care vizioneaza poate sa se intoarca sa vada tot albumul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Chiar asa...Cretuleeeee, Ginetteeeeee!!! Se aude pana la voi?

Vera, si voi cu pescuitul?

Ema, Elle, Miha, Nour, Gugu la burticute!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rroxette spune:

Ciao,

N-am mai scris de mult (de citit, v-am citit in fiecare dimineata) pentru ca am (iar) o perioada dubioasa (ca sa nu zic de 'dusa cu capu') in care am vrut doar sa stau in 'carapace'.
Starea este generata de tensiunea de la job si de faptul ca piata locurilor de munca este de kko si nu gasesc ceva ca lumea.

Am vazut toate pozele care s-au pus (nu nominalizez - ultimii clopotzei sunt strumfii Verei - ca precis uit pe cineva), am vazu ca m-ati 'strigat' (iar nu nominalizez, ca au fost destule fete - LauraI, Helene , LauraD - pe care am mai secat-o pe mess - si acum, Ema) dar n-am putut sa scriu (bine, este din ce in ca mai rau la job si n-are rost sa va stresez cu asta (mai ales ca nu face subiectul topicului).

Am urmarit blog-urile si mi-am 'facut simtita prezenta' pe-acolo. Mai ales, ca am citit chestii super interesante. Din pacate, pe blog-urile Monicai si al Ceskai n-am putut lasa comentariu -chestie de site banat.

Ce mai, sunt buna de dus la psihiatru deja (ca psihologul s-ar da batut de cum m-ar vedea ).

Buburuza este din ce in ce mai activa (si 'tupeista'): aproape aleaga prin parc; am renuntat la carucior pt ca nu mai sta in el.
Este argint viu.
Despre vorbit, tot pe-acolo suntem - a propos, am vazut-o pe Pipetzica - GE-NI-A-LA !!! - acum, zice si 'tata' dar doar cand nu e Dan; 'mama' zice doar cand o cearta maica'mea (un fel de 'unde esti mama sa ma scapi?!')

Este innebunita dupa caini; cum ii vede, cum se duce glontz la ei "cheii, cheii (catzeii)".
Cand vin de la munca si ma vede, incepe sa tipe si sa fuga inaintea mea; si la juma' de metru, mi se-arunca in brate; va dati seama ca sunt lesinata.

Ati discutat multe chestii (special pt Roli - felicitari pt apartament - stiu ce inseamna procedura 'cumpararii') dar am simtit ca nu are rost sa ma 'bag' in discutie.

Sper sa-mi treaca starea asta.

Va pup.

PS. Vad ca nu mi-am pierdut indemanarea la "placintzit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Chiar asa...Cretuleeeee, Ginetteeeeee!!! Se aude pana la voi?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Aici sunt.

Am scris o 'placita' dardin greseala, de pe celalalt user (rroxette) si acolo imi sunt mesajele moderate si apar mai tarziu.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am recuperat 'placinta'!

Ciao,

N-am mai scris de mult (de citit, v-am citit in fiecare dimineata) pentru ca am (iar) o perioada dubioasa (ca sa nu zic de 'dusa cu capu') in care am vrut doar sa stau in 'carapace'.
Starea este generata de tensiunea de la job si de faptul ca piata locurilor de munca este de kko si nu gasesc ceva ca lumea.

Am vazut toate pozele care s-au pus (nu nominalizez - ultimii clopotzei sunt strumfii Verei - ca precis uit pe cineva), am vazu ca m-ati 'strigat' (iar nu nominalizez, ca au fost destule fete - LauraI, Helene , LauraD - pe care am mai secat-o pe mess - si acum, Ema) dar n-am putut sa scriu (bine, este din ce in ca mai rau la job si n-are rost sa va stresez cu asta (mai ales ca nu face subiectul topicului).

Am urmarit blog-urile si mi-am 'facut simtita prezenta' pe-acolo. Mai ales, ca am citit chestii super interesante. Din pacate, pe blog-urile Monicai si al Ceskai n-am putut lasa comentariu -chestie de site banat.

Ce mai, sunt buna de dus la psihiatru deja (ca psihologul s-ar da batut de cum m-ar vedea ).

Buburuza este din ce in ce mai activa (si 'tupeista'): aproape aleaga prin parc; am renuntat la carucior pt ca nu mai sta in el.
Este argint viu.
Despre vorbit, tot pe-acolo suntem - a propos, am vazut-o pe Pipetzica - GE-NI-A-LA !!! - acum, zice si 'tata' dar doar cand nu e Dan; 'mama' zice doar cand o cearta maica'mea (un fel de 'unde esti mama sa ma scapi?!')

Este innebunita dupa caini; cum ii vede, cum se duce glontz la ei "cheii, cheii (catzeii)".
Cand vin de la munca si ma vede, incepe sa tipe si sa fuga inaintea mea; si la juma' de metru, mi se-arunca in brate; va dati seama ca sunt lesinata.

Ati discutat multe chestii (special pt Roli - felicitari pt apartament - stiu ce inseamna procedura 'cumpararii') dar am simtit ca nu are rost sa ma 'bag' in discutie.

Sper sa-mi treaca starea asta.

Va pup.

PS. Vad ca nu mi-am pierdut indemanarea la "placintzit"!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hallo, pe la pranz!

Eu si fi-miu suntem ffff destepti! Toata iarna nu am avut nimic, nici o raceala cat de mica de la sf de octombrie, acuma cum a dat caldura suntem mucosi. Eu am toate simptomele de gripa, dureri de cap, sleita de puteri, nas infundat, ma zgarie rau in gat.
Benji e mucos iar azi noapte a facut circ de la 3 la 5, un pampers plin si urat mirositor, aproape muci si apa (scuzati exprimarea si detaliile), inca doua de atunci, lichide-vascoase si de culoare mustar. O faza din asta -enterocolita- a facut anul trecut in martie tot de Pastele catolic, era tata la noi. Mai are si o rana urata la popou am dat cu de toate, nu trece, e aproape ca o julitura sangeranda. Il schimb des, il curat frumos dar de la scaunele astea nu se vindeca, cred ca sunt f acide? CE SA MAI FAC?
Asa ca dupa somn mergem la dr sa ne vada.

Ellenuta,
azi am vazut o faza de kick boxing efectiv, la grupa de piticoti. Un baietel care face in vara 3 ani si azi si-a luat adio de la noi ca merge la gradi, fugarea o fetita, au ajuns la o masa care ei ii venea exact pana la barbie si nu stiu cum o impinge mai tare, desi ea fugea deja, asta mica nu se mai poate opri la timp si da cu barbia in marginea mesei, pica pe spate -eu am crezut ca si-a rupt gatul. Ce urlete, ce urlete. Si mamica baietelului era f cool. La sf l-a dus pe baiat sa isi ceara scuze. Inainte de asta se invartea Benji pe langa Marcel asta, fiindca il atrag copiii mai mari, si asta ii tot dadea branci "du-te la mama ta!" Ma-sa tot cool desi vedea ce face plodu.
Tot noi trebuie sa ii ferim, chiar daca si altii sunt cu mamicile nu te poti baza pe asta. Pe unii nu ii tine nimeni in frau!
Mi-e groaza cum va fi la gradi la o educatoare vreo 10 copii!!!!!
Gata placinta!
N-am citit nimic din capitolul asta si din celalalz nu mai retin nimic: sunt varza!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput