Clopotei de ian-feb 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 17
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela OFF FETELOR...AM SUFLETUL GREU...S-A STINS KISSU MIC DE AIDA ![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Offf, ce durere!!!

Am urmarit si eu povestea Emmei dar nu am avut niciodata puterea sa scriu ceva la subiect 

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
eladea2005 spune:
Alina, LA MULTI SI FRUMOSI ANI IMPREUNA! ... important e ca sunteti sanatosi si va iubiti...in rest...toate trec...
am citit si eu de Emma...Dumnezeu s-o odihneasca si s-o primeasca printre ingerasi!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Shose spune:
Gratzi
. Hotarasem sa nu mai citesc caci imi facea mult rau, dar ai mai zis tu de 2,3 ori cate ceva si am intrat iar. Nici nu am avut vre'odata puterea sa scriu ceva.
Exact cum zici si tu, ma opresc din citit si ma rog la Dumnezeu de sanatate si atat.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ema si eu am urmarit la stiri si ma minunez ce se intampla in Moldova.
Nu mai credeam posibil asa ceva in 2009.
Gugu ai grija de fratiorul clopoteilor nostri, iar pe Gugumik mai bine il duci sa'l vada un doc.
Iulia ce m'a distrat irisuk cu pipi azi.
Sa vezi tu ca fetita ta cuminte si desteapta o sa ceara olitza in curand.
Azi i'am facut Iuliei cum mi'ai zis cu co-na-naul (adica cozonacul) care ii place ei tare-tare. Si a facut doui pasi direct de mana mea s'a prins si cu gura s'a infipt in felia de conana.
Mergeee! N'am avut curaj sa stau mai departe de ea, dar mai exersam.
frumuselele
JMoni
si ma bucur ca esti cu noi. Mai zi'ne de Robi.
LauriciI, pai tu stii ce patzeam cu mu-na-na-ul
, voia sio noaptea si mereu, uneori ii puneam si lovea tare cu manutele in laptop sa scoata copii de acolo cred. Domane fereste, sper sa uite. Mai bifam azi o zi fara. Ma tzin tare! Iar ea a inceput sa ceara mai rar si nu asa vehement.
Ma distreaza Theutz cum radea ea ha-haa-haaa, dar nu e rasul ei, nu?
Noi avem parculete mai multe, dar asta e o piata frumusica unde se strang copii si porumbei si avantajul e ca e foarte aproape de blocul nostru.
AlinutzaK la multi ani pentru tine si sotul tau, sa aveti parte de ani frumosi, sanatosi alaturi de minunata voastra fetita. E cel mai important. Si sa se rezolve bine
si cu joburile.
Hai, sus din butoi draguta noastra!
Roli la multi ani pt tatic de Andrei si Marc. Anul asta apartamentul e cadoul vostru cel mai de pret.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii
Shose spune:
Mai fetelor ia sa va spun de Iulia,
de cateva zile ii tot arata Bui icoanele si o pregatestept cand merge la impartasit sa fie sociabila cu preotul.
Arata la maica Domnului si ii place mult icoana cu Isus mic.
Intr'o zi striga de mama focului Mama Nana. La ea multe cuvinte au na-na la sfarsit, cred cand nu mai poate sa zica continuarea o da pe na-na.
Noi nu stiam cine e Mama Nana si am rugat'o sa ne arate. Direct ma Maica Domnului arata. Am pus'o apoi pe mai multe icoane si e clar, i'a ramas MamaNana.
Mai nou cere toata ziua 'ou' si 'co-nana' (cozonac)
Ou am inceput sa ii dau sambata si miercurea. Adica 2 oua pe saptamana. E prea mult?? Cere in fiecare dimineata. E patimasa rau fetita asta a mea. Cand ii place ceva...nu'i mai iese din gura.
Culca pe bblusul ei cu 'na-ni, nan-ni pui, pui', si azi a vrut sa stea sa o plimb in carutul lui bb. Nu va spun ce chitita sta in el, dar ii place.
Ii place pisica ('pi-ti-ca') si ar sta toata ziua dupa fundul ei.
E intr'o perioada cu diminutivele acum: eu sunt mami, taica'su e tati si papa e pa-pi
Numai noi trei beneficiem de alint.
In fiecare seara ii numar masurile de lapte cand ii fac biberonul, mai mult pt mine sa nu ma incurc....asa ca aude fara sa vrea 1,2,33...7. Si acum cateva zile ma trezesc cu ea: una, doi. Si tace.
Eu ma uit la ea si zic: trei
Iar ea: "pa-tu, tzin" 
A invatat ca pe poezie. La 'tzin'(cred ca e cinci) s'a oprit.
Va jur ca nu va mint, pe mine m'a uimit.
La a mea se dezvolta limbarnitza si piciorusele raman pe loc.[:)))]
macar cu atat sa ma incante si pe mine, daca 1 an si 2 luni o prinde fara sa mearga singurica.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Shose eu te cred
, cunosc bine modelul asta vorbaret
pup pisica mica.
Si nu te mai stresa cu mersul. Ea s-a concentrat pe dezvoltarea limbajului, vine si dezvoltarea motrica imediat. Ei au tendinta sa se dezvolte pe paliere .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kalosalina
Offf, ce durere!!! ![]() Am urmarit si eu povestea Emmei dar nu am avut niciodata puterea sa scriu ceva la subiect ![]() ![]() Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Pe mine m-a lovit plansul vazand poza Emmei in stanga sus a ecranului
, apoi am citit de nenorocire la subiectul dedicat.Off...cat e de nedrept

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ven spune:
Doamne, cata nedreptate pe lumea asta, cum s-a stins sufletel mic de Emma......

Stiam povestea ei, recunosc ca nu citeam constant, pt ca ma durea sufletul toata ziua citind de chinurile lor, al ei si al Aidei, dar azi cand am deschis pag. si am vazut poza sus am tras un plans.....
Doamne da-ne sanatate si minte sa apreciem ceea ce avem clipa de clipa, si da-le Doamne acelor parinti puteri supraomenesti sa poata trece peste asa o durere.....
Dumnezeu s-o odihneasca in pace intre ingerasi!
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Shose eu te cred pup pisica mica.Si nu te mai stresa cu mersul. Ea s-a concentrat pe dezvoltarea limbajului, vine si dezvoltarea motrica imediat. Ei au tendinta sa se dezvolte pe paliere . O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Sunt de acord cu palierele...confirmam si noi

O dulce Iulica
aurel_cris spune:
GRATI bine spus ca toate sunt nimicuri pe langa asa ceva.Doamne ce greu trebuie sa le fie parintilor,of,of
VERA asa este recompenta data de ea este mai presus de orice.
GUGU ma bucur ca bebe sta acolo bine cuibarit la caldurica,o sa fie tare greu cu statul in pat,despre cuc ce sa zic nu ma pricep ca noi avem fetita.
LAURA_IOANA am vazut ca ne-ai strigat acum cateva zile
,aici preotul impartaseste copii pana la 7 ani chiar daca papa,doar ca biserica romaneasca este destul de departe facem o ora cu masina.Am incercat sa vad caruciorul si nu imi apare nimic.
ALINA La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau,of recesiunea asta ne da tuturor bataie de cap.
ROLI La multi ani si sotiorului tau.
SHOSE bubu meu merge dar la vorba tare slabut,sigur o sa isi dea drumul la mers in curand,nu te stresa.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu