Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Buna dimineata,

c-am dat buzana fara sa salut.

Azi o sa am timp de forumit ca nu lucreaza EUROPA si e liniste.

Ma bucur ca Eva este bine.

Miutza, eu n-am pus-o deloc in ham; pediatra mi-a zis ca odata obisnuita cu hamul tare greu se va invata sa-si tina echilibrul (va stii ca dak se lasa, o 'prinde' ceva).

Shose, si eu vreau s-o duc la impartasit duminica asta;
cat despre mersul de manutza, bucura-te! in curand n-o sa mai vrea s-o ti de mana si vezi ce cross o sa faci.
(stiu cum e sa-ti faci griji cu mersul - am fost maestra la adunat piticii pe tema asta)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Unde-i Ven sa-mi spuna (pe buna dreptate) ca de agramata sunt?!; "s-o tii" este corect!

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gatta paste fericit!

Honey, merci de raspuns…mi-ai dat o idee grozava..o sa fac surpriza prirtenei mele care e [gravida]

Miutza l-am scos si cu hamul la inceput, apoi am vazut ca se descurca…mai cade si acum…dar cu tehnica…se arunca fix in c... cat despre ham e inestetic insa ca si tine am preferat sa ii atenuez cazaturile. Inca ceva nu o sa il accepte din prima…intai sa o lasi prin casa cu el, sa se obisnuiasca, apoi s-o ti si de mana si de el simultan…va pricepe repede ca e mai bine sa aiba ambele maini libere. Bafta!

Cristina ce de eforturi ai facut pt Bia…dar se merita, recompenseaza cu varf si indesat bb.

Shose back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUna zuzici. Nu am intrat de mult pe la voi. Am trecut din nou printr-o perioada f nasoala. Sarcina mi-a dat batai de cap cam la fel cum am patit cu Luca, asa ca urmatoarele doua luni voi sta din nou mai mult la pat. Banuiesc ca o fi pomenit ELLENUTA ceva de asta. Sunt bucuroasa ca bebe e bine si nu l-am pierdut. LUca a fost f bolnav si am stat cu el mai mult in brate din cauza asta era sa pierd sarcina. Imediat dupa ce s-a insanatosit, a facut o toxiinfectie alimentara de la un afurisit de ou. A fost groaznic dar am trecut si peste asta.
Acum mai am o belea pe cap si va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu am cum sa ajung pana luni la dr..
Am observat ca putzulica soricelului s-a inrosit si e umflata in zona preputului. De la 6 luni cuculetzul i s-e decalota complet, iar acum abia daca pot sa-l decalotez. Se vede ca il doare. va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti cu ce crema pot sa-l dau dupa ce il spal ca sa-i treaca iritatia.
Sa-mi raspunda cineva ca o iau razna. Carabushul nu a avut probleme de sanatate niciodata pana acum, cand parca ne cad toate una dupa alta in cap.. Va multumesc.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Shose, LauraD, LalaD, va pupic!
Uf nu pot sa dau link cu pozele acum caci am doar net pe tel momentan.

Printre picaturi vad si eu la stiri si sunt ingozita de faprul ca ar putea muri tineri siin Moldova. Doamne ajuta si pazeste! Bunicii mei au originea acolo si avem inca rude in Basarabia, si au sperat incontinuu ca lucrurile se vor schimba in bine acolo...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

HELLO! Neatza trec sa va salut si sa va zic ca va citesc cat de des pot!

Gugu, sper sa nu te sperii, dar eu cred ca e infectie la putza daca zici ca inainte nu erau probleme iar acum nu se mai decaloteaza si il si doare. Sincer iti recomand sa te duci azi cu el la dr. Sa speram ca nu e nimic grav.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata!

Sarbatori frumoase fetelor!(cele care tineti Pastele Catolic)

Gatta sa petreceti frumos sarbatorile si distractie placuta la Cmpulung

Shose pe fii'mea a invatat-o mama sa mearga,adica sa-si dea drumul la mers,ca nu vroia numai tinuta de maini.Iti zic si cum a "prostit-o" ca poate o sa tina si la voi:i-a adus intr-o zi o cutie cu ciocolatele mici,i-a dat cate-o cioco in fiecare mana si apoi a chemat-o dupa ea sa-i mai dea;haplea de fii'mea pt ciocolata face orice,asa ca dusa a fost.A facut in ziua aia cateva ture dintr-o camera in alta.
Daca Iulia nu-i fan cioco,poate tine figura cu altceva,niste jucarii..sau poti s-o chemi sa vada Mu-na-na tinand ceva in ambele maini

Elle ma bucur ca Eva e ok.Ieri era si Iris cu coada de la matura la pescuit rame foto de pe dulap si mi-am amintit de Eva,ca facea si ea ceva de genul asta
Ce bine ca te-ai rasfatat la salon...parca e altfel viata dupa

Gugu,Ceska,Miri multa sanatate!

Noi am folosit HAMUL destul de mult.I-l puneam tot timpul dupa ce a inceput sa mearga singura,mai mult ca sa fiu linistita ca nu poate sa cada, si cand am vazut ca nu se mai dezechilibreaza iar sansele sa pice sunt f mici,am renuntat la el.

Azi am lasat fata fara Pampi si in jumatate de ora a facut pipi de 2 ori si de fiecare data a venit sa-mi arate ce-a facut

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Eu l-am dat cu Biazol crema si i-a trecut repede

Grija mare de samburel!pup

e

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

BUna zuzici. Nu am intrat de mult pe la voi. Am trecut din nou printr-o perioada f nasoala. Sarcina mi-a dat batai de cap cam la fel cum am patit cu Luca, asa ca urmatoarele doua luni voi sta din nou mai mult la pat. Banuiesc ca o fi pomenit ELLENUTA ceva de asta. Sunt bucuroasa ca bebe e bine si nu l-am pierdut. LUca a fost f bolnav si am stat cu el mai mult in brate din cauza asta era sa pierd sarcina. Imediat dupa ce s-a insanatosit, a facut o toxiinfectie alimentara de la un afurisit de ou. A fost groaznic dar am trecut si peste asta.
Acum mai am o belea pe cap si va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu am cum sa ajung pana luni la dr..
Am observat ca putzulica soricelului s-a inrosit si e umflata in zona preputului. De la 6 luni cuculetzul i s-e decalota complet, iar acum abia daca pot sa-l decalotez. Se vede ca il doare. va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti cu ce crema pot sa-l dau dupa ce il spal ca sa-i treaca iritatia.
Sa-mi raspunda cineva ca o iau razna. Carabushul nu a avut probleme de sanatate niciodata pana acum, cand parca ne cad toate una dupa alta in cap.. Va multumesc.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 10+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Iulia m-am spart de ras cu 2 pipi in 1/2 ora Normal ca venea sa-ti arate, ca simtea ca nu-i in regula treaba aia umeda pe ea Ce simpatica! SI la faza cu coada de matura mi-o imaginez serioasa, incercand sa agate ce poate
Shose de ce e problema cu MU-NA-NA acum? Pupam Pipetica cea frumoasa (pe care am vazut-o cu iepurasul). Si noi avem impodobit centrul si unicul nostru parc cu tot felul de ornamente pt Paste, inclusiv iepuroi mari cu oua, iar Theei i-i cam frica de ei (de iepuroi). Face HAA-HAA-HA ca si cum ar rade/ar striga/ar fugi
Gugule zau ca nu ma pricep, dar poate ar trebui sa mergeti la dr. Ma bucur ca bebe mic e inca la purtator si sa stea cumintel acolo pana la termen (ma gandesc ca-i tot baietel, ce zici?)
Si eu o duc pe Thea la impartasit macar o data/luna, uneori mai des, depinde cum se trezeste si daac-i frumos afara, ca sa avem chef de iesit Acum ca vine vara cred ca o voi duce mai des (merg cu masina destul de multisor pana la biserica unde o impartasesc, ptc la biserica de langa noi nu o impartaseste decat daca o duc la 8 dimineata si fara sa fi mancat nimic.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici

Si eu o duc pe Thea la impartasit macar o data/luna, uneori mai des, depinde cum se trezeste si daac-i frumos afara, ca sa avem chef de iesit Acum ca vine vara cred ca o voi duce mai des (merg cu masina destul de multisor pana la biserica unde o impartasesc, ptc la biserica de langa noi nu o impartaseste decat daca o duc la 8 dimineata si fara sa fi mancat nimic.

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Si eu am aceeasi pb; la biserica de langa mine, pana la 9:00 impartaseste si sa nu manance nimik - pai, cred ca dak n-apar cu laptele la ora 8:30 m-ar stii tot cartierul.
Drept pt care o impartasesc doar la 'sarbatorile mari'.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD Shose tricicleta Theei nu are decat centura de siguranta si mi se pare muuult mai buna decat cea cu bara de protectie: am urcat-o si in trici cu bara de protectie si s-a ridicat in picioare pe scaun...mai avea putin si cadea in cap! centurica o tzine fixata si nu imi fac probleme.
Oricum, Shose, e tare frumoasa trici pe care ai pus tu ochii
Vaaai, Elle multi pupici pe cucuiul domnisoarei Eva Bine ca nu s-a lovit serios! Of, bunicile astea si telenovelele lor! Pupam burtica
Nour, deja 24 de sapt Bravo, la cat mai multe! Ce frumusica e Lulua si ce plete are
Roxaniciule ufff, ai buba la dinti? Sanatate multa si sa scapi repede si cu cat mai putina durere si de interventia de marti!
Ce fain, LauraD deja plecati in concediu! Distractie placuta!
Miutza moama, dar ce de cuvinte stie Maya! Ptiu, nu fie de deochi!
Gatta si Thea ma anunta ca a facut caca (zice caca), dar nici ea nu vrea sa stea pe olita si eu nici nu insist! Drum bun si sarbatori fericite!
Ceska Miri sanatate muuuuulta si la mamici si la pitici!
Eliza faina tricleta pe care i-ai luat-o! I-a placut? M-am imbolnavit ce de lucrusoare faine si ieftine sunt pe site-ul ala!
I-am comandat si eu Theei carucior (dupa ce am pierdut ore intregi pe net, 2 seri la rand, de visam noaptea numai carucioare): www.reclama.ro/jucarii/papusi-si-accesorii/set-de-jucarii-pentru-papusi-biemme.html" target="_blank">asta ...e cam scumput, dar pare fain si destul de solid (ca am "auzit" ca va dori sa si stea in el).

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput