Burtici fericite de septembrie-octombrie (38)
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
uve_got_mail, cred ca iti pot raspunde la intrebare : in urma unui dublu test cu rezultate proaste, am mers la dl dr Iosup, care mi-a spus ca ar vedea clar la echo eventualele nereguli.
Eu am incredere in dansul, nu o sa mai fac TT ,pentru ca nu are niciun sens, din moment ce amnio nu este o optiune pt mine. Am doar foarte multa credinta si incredere, mi-am vazut puiutul foarte ok, aleg sa ma linistesc si sa zambesc in fiecare clipa.
Legat de programare la dansul, pe 2 aprilie m-am programat pt 15 mai (atunci voi avea 20 sapt) dar avea locuri libere si in zilele dinainte.
Eu zic sa mergeti cu incredere la dansul.
Raluca, happy de
miha74 spune:
gata: papat, facut ordine, iesit la plimbarica de seara, culcat bb Matei si acum pe forumeala
dragele mele- multumesc pentru urari si gandurile bune. intr-adevar suntem foarte fericiti! sa speram ca nu ii creste cuculet la eco de 20 de saptamani
happy_uka - bine ai venit in gasca noastra. eu zic sa nu iti faci probleme cu greutatea...depinde de site-ul unde ai citit, si apoi se aplica o formula pentru aflarea greutatii (banuiesc)...si eu nu m-as baza pe chestia asta.
gegea- ...probabil habar nu am, cert este ca nu am facut acest lucru pentru a primi ceva in schimb...ci doar ne-am mai dorit un copil, iar Matei pe aceasta cale a decis sa intre in familia noastra.
cat despre Laura si calculatorul, tot asa a inceput si ea cu coloratul on line si ii place sa se joace si in paint... nu i-am interzis niciodata, drept uramare acum are unul pentru ea pe birou. Cand era mititca era foarte ocupata, in sensul ca noi o luam de la gradi la 18.00 iar la 20.30 era in pat, asta pana la 7 ani, apoi cu scoala si programul de dupa amiaza...nu prea avea timp. Cred ca ideea este sa aiba alte activitati.
liliac- sanatate multa, iar eu cred ca fetele nu se vor supara..aici povestim si bune si rele
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 17+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
santorini, biaz - mutumesc frumos.sper sa se termine pe 16 ca sa scapam de o grija.
moni-iulia- tensiometru am vazut ieri la auchan militari, parca vreo 50 lei
anaconda- felicitari pentru ...si poate cine stie isi ascunde oo-le pana la urma, a se vedea Monica
biaz- bafta multa maine la medic, si poate fi cu caruciorul colorat. Multumim de sfaturi, faorte bine venite.
marianaa- si eu ti-as sugera s apui deja utrogestan, nu are ce sa faca rau si neaparat nospa si reapus...cat se paote
uve_got_mail- hai ca pe asta nu am mai auzit-o...poate ar trebui sa mai intrebi si alt medic. cat despre intrebarea ta, cred ca s-ar putea vede problemutele la un ecografist bun.
unombun- ca sa nu te mai stresezi inutil, si eu zic ca ar trebui sa o declari. si eu astazi am fost pe la job si m-am fatatit tare mandra de burtica mea
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 17+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
doro- hai cu vestile
se vede treaba ca sunteti frante si v-ati bagat la nani...asa ca va voi urma si eu, mai ales ca maine ma scol mai devreme sa duc o prietena la aeroport.
somn usor!
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 17+ de
katteryna spune:
uve_got_mail eu zic sa te linistesti si sa nu te mai stresezi din cauza stupizeniei de DT. Daca vrei un om patit:eu am avut risc trisomie 21 1/24. La eco mi-a zis ca nu are nicio problema bebe insa am facut amnio sa ma linistesc si sa constat ca am cheltuit bani aiurea si m-am stresat degeaba cand bebelina mea e perfect sanatoasa! Doamne, astia nu mai stiu cum sa scoata bani! Mergi la eco sa te linistesti, dar totul este bine, ai sa vezi!
18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
adela2006 spune:
azi se pare ca dau eu cafeaua ( ceai laptic ce vrea fiecare , sunt darnica )
ma bag la citit ca am lipsit ieri ca am avut mult de lucru
apoi o zi oribila , o sa va pove mai incolo
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare
19+ cu razvan - andrei
baietelul lui mama
monikus spune:
neata tuturor,
Eu am anuntat la 10 saptamani ca sunt insarcinata la personal. Cu toate astea nu imi da nimeni liber sa ma duc la doctor. Trebuie sa imi iau concediu si asta e. Se poate rezolva totusi cu cate o invoire de la sef. Oricum, parerea mea ar fi ca nu e bine sa te feresti la munca sa anunti mai ales daca iti e foarte rau si abia te tarai la munca.
Azi am facut 11 sapt si maine sunt programata la control. Sper sa imi zica dr. ca e totul ok pt ca nu am mai fost la ecograf din sapt a 6.
Multa sanatate tuturor si o zi excelenta.
11+
Ellenuta spune:
neata burticutse,
monica cat de dulce e bebicul tau!!! ce fatuca are .. cred ca o sa fie o frumusete de copilas! pana la urma are oo?
iuliapapusa ar trebui sa mergi urgent la medic sa vada daca e varicela sau nu? tu nu ai facut in copilarie?
anaconda sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
miha e clar .. ma las de "mama omida" .. sa fie sanatoasa fetita si sa stea la mami in burtica pana la 40s fix!
unombun eu sunt de parare sa-i anunti oficial .. asa poti beneficia si de program redus si de concedii medicale.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burtici!
Azi o sa fie frumos afara....soare...cald....uraaaa...
Si azi merg la dr. pt TT (eco +luat sange)si apoi la dr. de familie sa ma inscriu.
Azi imi vad bebele....sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine:)
Si poate ne lamurim si ce este bebe :)
Am emotii
Fetelor, intrebare. Merg sa ma inscriu la dr. de familie (m-am mutat de la un dr. la altul, vechiul fiind in provincie acum). Cu ce sama duc...ce sa-i duc (flori...cadou..???...bani..? cat?). Cum se procedeaza?
Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
unombun, si eu sunt de parare sa anunti sarcina oficial la "scarbici".
monikus, ai incercat sa ceri astea 16 ore? De obicei angajatorii prefera sa mearga pe burta si iti dau doar daca ceri.
monica, super bebita! Abia astept sa-l vad si eu o sa aiba tot 16 sapt.
miha74, o sa incerc sa caut si eu in auchan titan ca mi-e mai la indemana , dar mi-e groaza de aglomeratie.
Astazi am ramas un pic socata cand colega mea mi-a spus ca trebuie sa ma gandesc din timp la un pediatru. Voi stiti unul bun la Policlinica Vitan?
Iulia 12+