Cutremur in Italia
Raspunsuri - Pagina 5
karligutza spune:
a fost la un cumnat din partea sotului ei, in noaptea de marti spre miercuri insa nu a putut inchide un ochi nici acolo... e marcata rau; nu stiu cu ce sa o ajutam, si noi de aici o chemam acasa dar nu vrea sa se mute pt.ca ar pierde legatura cu "el" si vrea ca sa le arate fetelor cand vor creste mai mari unde e tati... caci acum e acolo cu luna si stelele... singura consolare ar fi sa stea cineva cu ea, dar ei ii este prea rusine sa nu deranjeze pe nimeni cu toate ca aproape toata ziua fetele se joaca la niste prieteni, tot romani, care n-au copii si stau un etaj mai sus in aceeasi casa. Eu i-am spus sa apeleze la ei, sa doarma la ei sau ei la ea si nu vrea sa ii deranjeze... macar am stat eu cu ea az'noapte asa virtual... ce sa mai zic, sper sa nu mai fie cutremure caci de sambata ajunge si sora mea mai mica la ea acolo si poate o sa mai capete curaj fiind inca cu cineva in casa.
multumesc oricum pentru gandurile bune!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ana68 spune:
karligutza...condoleante surorii tale!Draga de ea...e cumplit sa fi singur intr-o lume straina.Doamne ajuta sa scape cu bine din cosmarul asta cu cutremurul si drum bun surorii voastra,sa ajunga cu bine la ea si s-o sustina cat poate!
Sora mea locuieste la vreo 20 km de Roma,in localitatea Torvaianica...marti am sunat-o disperata,nu raspundea nicicum,pe nici unul din telefoane.Insa dupa-amiaza am reusit sa vorbesc si eu cu ea si mi-a spus ca la ei nu s-a simtit sau,citez "cred ca am fost eu nesimtita".Banuiala ei a fost,nu stiu cat e de veridic,faptul ca stau pe malul marii,cica nisipul atenueaza din miscarea pamantului...si poate de aceea nu s-a simtit la ei.Am intrebat-o daca la soacra ei,la Roma ,s-a simtit ceva si spunea ca socrii nu simtisera nimic...
In fine,m-am bucurat mult ca sunt bine cu totii.
Si sora mea povestea ca mai mult dintre cladiri istorice s-a prabusit...ca a vazut pe stiri cum se chinuiau sa-i scoata pe cei prinsi de sub daramaturi.Spunea ca i se lua interviu unei doamne ce nascuse si doamna aceea povestea cum era in timpul nasterii,incepuse cutremurul si medicul tipa la ea sa impinga si sa se grabeasca sa iasa copilul,caci incepea sa cada din tavaul salii de nasteri....si ca in final au luat-o pe sus si au iesit fugind din spitalul care incepea sa se prabuseasca....
Doamne apara si pazeste de asa nenorociri!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
karligutza spune:
ia uitati-va putin aici: http://geofon.gfz-potsdam.de/db/eqinfo.php .... dupa cum va spuneam, 4 cutremure numai az'noapte..... brrrr!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
multumesc Ana! cine stie cum si unde s-a simtit mai bine, fiecare cum a fost treaz si pe faza.... in schimb sora-mea mi-a zis ca au murit in localitatea L'Aquila multi studenti cu varste intre 20 si 27 ani... pentru ca acolo e si centru universitar.... si in plus s-au daramat case de la vechi de sute de ani la case recent construite! in 16 localitati... stii cum sunt oraselele, comunele in provinciile din jurul Romei... asta e ce mi-a zis ea... infricosator!
sa dea Dumnezeu sa se termine odata cu framantarile astea in subteran!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ana68 spune:
Doamne ajuta-i pe bietii oameni!
Eu una,acum poate ca sunt off topic,cand am mai auzit ce a spus la stiri ca a scos pe gura Berlusconi ala al lor....ca sa mearga cu corturile la mare si ca de ce se tot plang ca nu le lipseste nimic....am ramas interzisa...ce suflet are omul ala in el?Oare el nu se poate pune in situatia unui din cei sinistrati?Doamne ce om!?
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
alinutza00 spune:
karligutza, ce bine ca cineva din familie ii va fi alaturi in curand.
(ti am trimis un MP)
Ana, intr adevar, Berlusconi este un mare idiot, incredibil ce "perle" poate scoate exact in momente dificile. Evident, cand ai sute de milioane in cont nu poti intelegi disperarea unor oameni ce au pierdut aproape totul in nenorocirea asta.
Mindy spune:
La pagina 2 am dat copiat un e-mail care l-am primit recent despre salvare in caz de cutremur.
Am editat si acel mesaj ca sa nu se creeze confuzii.
Se pare ca informatiile acelea nu sunt valide.. va rog sa considerati acele sfaturi de salvare in caz de cutremur ca fiind eronate.
aici mai multe despre 'validitatea' lui Doug Copp si acel mesaj destul de circulat peste tot in lume..
http://www.earthquakecountry.info/dropcoverholdon/Petal_on_Copp.pdf
Sorry pt confuzie!
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza00 Ana, intr adevar, Berlusconi este un mare idiot, incredibil ce "perle" poate scoate exact in momente dificile. Evident, cand ai sute de milioane in cont nu poti intelegi disperarea unor oameni ce au pierdut aproape totul in nenorocirea asta. alina david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007) http://community.webshots.com/user/alinutzza77 |
Un idiot,parerea mea...si imi mentin gandul:toate pe lumea asta au un rost...si viata e ca o roata,o data esti sus,altadata esti jos...
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri