Mamici si burtici din BAIA MARE (25)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:

Stefania & Dragos 

Paste fericit si un
darnic celor care sarbatoresc maine 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Ilinca_M. spune:
Sarbatori fericite tuturor! Noi tinem ambele Paste asa ca azi am tras un shopping de-ala masiv, la Kaufland. Cand am iesit am vazut-o pe ancaurn dar avea asa o coada mare de clienti ca mi-a fost jena s-o deranjez. Am vrut sa te salut, ancaurn, si sa-ti spun ca daaa, ne trebuie paturica, dar nu stiu zau daca apucam sa facem "tranzactia" pana nasc; in orice caz la prima iesire cu Sopheephee, vrem sa intram in posesia ei
.
Amu cred ca-s pregatita de nascare, am luat de la farmacia de la K. paturici de-alea Seni (Doamne, cat am cautat pana acum, peste tot in afara de acolo:))), sapun si sampon pentru copii de la Klorane, ceva servetele umede, tampoane de sani...numa pompa n-am inca dar am zis ca dupa ce nasc rezolv si aia.
Totusi sper ca rezist macar pana in 16! A, m-am programat la Sasa pe luni si a intrebat asistenta in cate sapt. is. Cand i-am zis, a zis cam sadic:"DACA APUCATZI!". I-auzi...lasa ca-i arat io ca apuc:)))
38+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
AdrianaSM spune:

Stefania & Dragos

Un paste fericit celor care sarbatoresc maine iar celorlalti o duminica de florii cu muuult soare!daca sunteti careva cu nume de flori va uram de pe-acum La multi ani!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Ilinca, transmitem pupici printesei din burtica sa stea la caldurica pana....vrea mama
iti doresc o nastere usoara si o bebica sanatasa si mancacioasa!
Apropo, sa nu-ti fie frica de nastere..si pe mine m-au tot infricat tot felul de femei...ca uneori nu puteam dormi noaptea cu gandul la cum o sa fie...si a fost mult mai simplu decat m-am ganidt...nu spun ca nu doare,dar daca te gandesti tot timpul al bebe din burtica o sa treci peste toate...si dupa aia vine bucuria cea mare!!!!!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
carmenbudea spune:
La multi ani STEFANIA!
La multi ani DRAGOS!
Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi iar la punga grosi. Pupici!
Eu is franta am bagat azi ca si negri pe plantatie: covoare, gresie, faianta, geamuri. Sper ca il aud pe Ianis la noapte cand se trezeste.
carmenbudea spune:
Sarbatori frumoase celor ce maine tin Pastele.
Iar ceilalti o Duminica de Florii insorita.
La multi ani pt cei cu nume de floare.
Pupici la toata lumea. Si o noapte linistita.
carmenbudea spune:
Sarbatori frumoase celor ce maine tin Pastele.
Iar ceilalti o Duminica de Florii insorita.
La multi ani pt cei cu nume de floare.
Pupici la toata lumea. Si o noapte linistita.
Malinka spune:
seara buna fetelor..
nu stiu cine a urmarit povestea ei, eu am mai citit uneori...o fetita care s-a luptat cativa ani cu cancerul a murit ieri...emma, o vedeti pe toate paginile...pe mine m-a dat peste cap vestea...si multimea de oameni ce sunt alaturi de parinti ei e impresionanta...offf, ce-i si viata asta, oare cum se poate trece peste asa ceva? emma, sa te odihnesti in pace, ingeras mic...
toata ziua am avut o stare aiurea din cauza asta...si ma tot uitam la marc si nici nu indrazneam sa ma enervez pe el...ce mai conteaza ca a vomitat si ieri si azi tot ce a mancat, din cauza ca si-a facut greata...sau ce mai conteaza ca a fost foarte agitat azi noapte si de-abia am dormit cateva ore scurte...doamne, multumesc ca e sanatos, in rest, ce mai conteaza? as vrea doar sa-l pot strange in brate si sa-l ocrotesc de tot ce-ar putea sa ii faca rau...
dragos si stefania, pupici multi pentru voi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa ii faceti fericiti pe mami si pe tati...
sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, toti cei care sarbatoriti pastele acum, sa vina un iepuras darnic la copiii cuminti...duminica frumoasa tuturor...

Malinka spune:
ilinca...mai e asa putin, gandeste-te ca indiferent de starea pe care o ai, tot acolo ajungi...noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine...hai ca o sa fie toate bine, nici n-ai sa iti dai seama cand a si trecut si ai pitica cu tine...