Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

si eu am fost la medicover , la unirii unde mi-au descoperit chistul endometriozic , la dr gero vasilika iar pe 22 aprilie am si eu programare la Dr Andrei Cristian pt eco trans (sa vad daca s-a marit sau daca a aparut si in alta parte...). Este bun acest doctor sau... imi este si frica sa ma mai duc , cine stie ce mai vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hionati, sincer nu stiu, eu m-am dus la el doar ca beneficiam de gratuitate si am vrut sa stiu orientativ cum stau lucrurile, nu mi-a inspirat nimnic, a fost common, insa pentru lucruri mai grave cum ar fi un chist endo clar m-as duce la tutu

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

ce semne raman dupa operatie? cat de mari sunt taieturile?

Mergi la inceput

la laparo, ovare stanga - dreapta, cate o gaura cu cate o copca, iar in buric inca una, care aproape ca nu se vede, deci curaj este o nimica toata

Mergi la inceput

multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai, fetelor! V-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare
beatrice ....ma bucur ca in sf ne-ai gasit ...ia spune-ne ce mai faci ? cum te simti ?
criss, luci , hionaty,ana , lili, mada , magditza , ioana si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce sa fac, pana la hotararea de a avea un copil, ii dau inainte cu acupunctura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hi
noi am lipsit motivat sa stiti, am avut ceva problemutze, marti seara au aparut nishte pete maronii, asa ca miercuri am ajuns la tutu disperata, dar din fericire bebe este ok, colul ok, nu stie exact de unde au aparut, dar ca se mai intampla.Eram atat de disperata incat il intrebam incontinuu daca e bine si la un momentdat vine intrebarea minune" vrei sa-ti dau scris ca e bine?" faza la care m-am mai linistit.
Am stat zilele astea la patutz, acum sunt mai bine.

Ioana...pup frumosii tai sa iti traisca, iar finutzul e dulcel rau, sa o pupi si pe mamica lui la fel de frumoasa
Luci... eram in patutz la caldurica ne-am facut si noi un pic de cap ce vrei , fetele saltaretze
Cristy... lasa iubita ecografiile, e normal sa ai endometrul asa mic, esti inca sub efectul tratamentului, relax, profita de ultimile luni, zile fara sa te gandesti la cm, ovulatie,alte alea, baga de placere la greu si nu mai numara, ca nu se prinde cand il urmaresti, bebei sunt timizi le place pe ascuns
Natalia.. printzesa frumoasa
Magditzule... multeeeeeeeeeeee pentru luni

poopici tuturor endofrumoaselor

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

hellooo, fetelor
am luat si eu o mica pauza ca am muncit prea mult azi (m-am dat jos din pat la ora 12)sa va scriu
aditza, ce mai faci? cum te mai simti?
mada, ma bucur ca a fost doar o sperietura si ca bebelinul este bine eu incerc sa ma relaxez si sa ma bucur de primavara asta, oricum cred ca mai am de asteptat pana la cm, daca endometru este atat de mic
beatrice, stii parerea mea: mai intai sanatatea si dupa restul
sunt happy pentru ca mi-a inflorit visinul in curte si azi cand am deschis geamul la bucatarie m-a izbit un miros superb de flori de primavara - visinul este chiar la geamul meu de la bucatarie si bate vantul...este atat de frumos... mi-a facut sotul o poza sa o pun pe desktop la birou antistress, in test ma simt bine, ieri si azi nu m-au mai intepat ovarele deloc, ma simt perfect
mi-a facut soacra mea mancare de stevie, doamne e atat de buna, azi dimineata am mancat o portie si as mai manca inca una acum: sotul imi spune ca mai am putin si imi dau frunzele
sa aveti o primavara superba si un weekend la fel

Mergi la inceput