Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitz78 spune:
neatza tuturor.
o
aburinda pentru toata lumea.
gabi - te iert daca faci si livrari la domiciliu.![]()

carpatina - sa stapaniti sanatosi noua casa.

roxana - pentru tine 
...
yaia - wall-e e preferatul lui....avem o colectie intreaga.![]()
ana - 
veveritilor.sa fie cuminti sa poti sa-ti rezolvi treburile.
hai ca va lasa acum baba....ma duc la trebile mele...![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bikmaria spune:
buna dimineata gashca
Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,a avut un picut de rosu'n gat am fost saptamana trecuta la medic i-a dat un antibiotic si nurofen,dar de sambata nu manca mai nimic ,plangea din orice,cand m-am uitat in gurita ei am vazut ca avea o multime de bubite,am fost din nou la medic,ne-a schimbat antibioticul( Augmentin),ne-a prescris Tantum verde si apa cu bicarbonat de sodiu pt ai curata limbuta,dar e durere mare ,nu vrea sa stea,nu deschide gurita sub nici o forma,abia,abia ia siropul
De mancat abia mananca ,doar lichide si alea cu greu
,a slabit mai mult de o juma de kil si e tare bleguta,imi e asa de mila de ea,imi cere sa o iau in brate, pune caputul pe umarul meu ,scoate limba si zice "mami buba"si face un botic
,iti vine sa o papi nu alta .
va las o cafeluta aburinda...
bikmaria spune:
Buna dimineata Gabitz, bine ca ai lasat tu cafeluta fierbinte la fete pana am trimis eu mesajul s-a racit si mama ei de cafea ,iar am probleme cu netul
mihailescu teodora spune:
Mmmmm,ce aroma de 
-ici tuturor mamicilor si puiutilor!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Erina,eu am corespondat cu fetele de la Mosaic de pe adresa de mail de la job.De pe yahoo n-am incercat ,sincera sa fiu!
Cumatra,inca o data multumim pt ziua de duminica
Ne-am simtit minunat,Mihnea a fost in mare forma!Voi sunteti niste gazde perfecte
Andrei e un dulce
,face o multime de lucruri!Bataitza daca te mai aud ca-l balacaresti pe bietul copil!
Sa n-o mai credeti pe Roxana cand se plange ca mananca mult.Vrajeala.....
E ca un tzar si mananca 2 frunze,3 surcele
,spre deosebire de mine

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria buna dimineata gashca Si eu sunt franta,franta,Teodora trage saracuta cu niste afte,a avut un picut de rosu'n gat am fost saptamana trecuta la medic i-a dat un antibiotic si nurofen,dar de sambata nu manca mai nimic ,plangea din orice,cand m-am uitat in gurita ei am vazut ca avea o multime de bubite,am fost din nou la medic,ne-a schimbat antibioticul( Augmentin),ne-a prescris Tantum verde si apa cu bicarbonat de sodiu pt ai curata limbuta,dar e durere mare ,nu vrea sa stea,nu deschide gurita sub nici o forma,abia,abia ia siropul ![]() De mancat abia mananca ,doar lichide si alea cu greu ,a slabit mai mult de o juma de kil si e tare bleguta,imi e asa de mila de ea,imi cere sa o iau in brate, pune caputul pe umarul meu ,scoate limba si zice "mami buba"si face un botic ,iti vine sa o papi nu alta .va las o cafeluta aburinda... BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |

nora iubita!Biata de ea,ce neplacut trebuie sa fie cu gurita plina de afte!Glicerina boraxata n-ati incercat?
si mamica obosita!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Fetelor,eu nu ma voi stresa cu curatenia de Pasti.Fac saptamanal curatenie ,,la sange'',asa ca de Pasti voi spala doar perdeaua si draperiile de la dormitor.Atat!
Mancare nici atat nu prestez,pentru ca ma duc la mama
si se lasa cu multe bunataturi

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
gabitz78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Fetelor,eu nu ma voi stresa cu curatenia de Pasti.Fac saptamanal curatenie ,,la sange'',asa ca de Pasti voi spala doar perdeaua si draperiile de la dormitor.Atat! Mancare nici atat nu prestez,pentru ca ma duc la mama ![]() ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
si noua ce ne aduci de la mama ta?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Buna dimineata!
Danuta, Gabriela, Ana multumim.
Danuta, eu am tot spus ca Daria asa s-a nascut cu capusorul mare si falcute. E lunga dar nu e grasa deloc...Uite ce a mincat ieri: 30g fructe, 165 g cereale cu lapte, o felie piine cu almette, vreo 100g orez simplu, 240 lapte cu 4 linguri cereale. Insirat asa pare mult dar nu este. Nu a vrut sa puna gura nici pe legumele cu carne nici pe paste nici pe ciorbita. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Are zile in care vrea doar lactate spre exemplu...
Ana, sunt saten deschis exact ca atunci la Quatro Stagioni. La camera iese mult mai inchis.
Pupici lui Vladut cataratorul.
Roxana, trebuie ca a fost super la gratar. E grozav cind puiutii socializeaza si misuna peste tot. O saptamina usora la job!!! Uite aici pozele de la inaugurare; http://picasaweb.google.com/Dragoilola/PozeInaugurare#
Gabitz, Maria multumim pentru cafeluta!
Eu imi beau shake-ul proteic. Am zis sa o incerc si pe asta...
Ieri m-am necajit ca mi-am dat seama ca mi-am uitat pantofii sport pentru sala la Piatra Neamt. Am dat aseara o fuga in mall dar fie nu au 35 fie sunt aiurea si costa in jur de 400. Asa ca visul meu de a merge la sala s-a spulberat...deocamdata.
www.youtube.com/watch?v=qkaKXqCPyS4&feature=related" target="_blank">Gigliola Cinquetti-Dio comme ti amo
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Teodora multumesc pentru raspuns. Chiar acum sun la ea.
Maria si la Daria functiona cu glicerina boraxata cind era mica. Mi-ai dat o idee sa ma uit mai cu atentie la Daria in gurita, poate de asta nu maninca desi eu banuiesc caninii. Pupici Teodorei.
O zi frumoasa tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)