Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)
Raspunsuri - Pagina 6
carpatina spune:
Vad ca daca diwana nu mai intra raman pozele in inbox neghicite...
Imi incerc eu norocul cu numarul 39.. Vlad de moldoveanca?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
pentru numarul 38 sunt tentata sa zic Miruna de prisi...da' am ceva indoieli... ceva indicatii ajutatoare? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna mari si mici!!!
Celia
!
Danuta credeam ca o sa vad o tunsulici-tunsulici ca Daria mea. Cind colo o mica domnisoara tare eleganta cu cheile de la masina in minuta.
Gabriela, Sara e o dulceata expresiva. Si Daria adora nisipul, azi si l-a pus si in cap
iar cind ne-am intors am constat ca ii intrase pina in pampers. Poze pun la sfirsitul mesajului.
Cit despre tortul acela...m-am uitat numai o fractiune de secunda...

Emma, cred ca a fost super la curte.
si numai bine.
Carpatina, bine ca v-ati insanatosit. Numai zimbete si fericire in casa noua!!!
Yaia, Prisi si eu la fel cu oboseala si nici macar nu merg la job. Ma solicita Daria foarte mult pentru ca de fiecare data cind vorbeste vine si se uita in ochii mei, ma ia de mina sa ii dau ceva, aduce jucarii sa ne jucam impreuna, ma mai "lupt" cu ea sa mainince mai mult...
Cu pregatirile de Paste la fel si eu reusesc sa ma prost dispun in avans cind ma gindesc cum vreau sa smotruiesc si ce bunatati sa fac...Noroc ca ma mai tempereaza sotul.
Prisi super ideea de petrecere. Apropo de asta cred ca stii blogul acesta: http://www.igu.ro/latrecut/?cat=30
Astazi am stat afara de la 10.30-14. Ne-am bucurat de vremea buna si mirosul pomilor infloriti. Aproape nu am mai observat praful si smogul.
Pun si eu citeva poze mai noi cu Daria. De aici
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Multumesc tuturor pentru urari, sunteti super dragute

Multa sanatate bolnaviorilor
Noi suntem bine, putin agitati, am petrecut fffff mult timp afara zilele astea, iar Cristi a fost super incantat, azi chiar ne-am intalnit in IOR cu reporterii PROtv, care cica faceau un reportaj despre parc....locuri de joaca,iar Cristi a vrut sa le i-a camera.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
gabriela -
pai poze d-astea ne arati tu noua?n-ai pic de mila pentru pofticiosi!
sara e o dulce.
si elizei ii place la nisip, dar mai mult la pietris.![]()
si daria e frumoasa foc...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Gabitz multumim!
Daria e iar in ziua de refuzat carne si oua. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...
Ramasesem datoare cu un raspuns. Ana o saptamina usoara cu puiutii scumpi. Daca de ceva astept raspuns.
Prisi am inteles, eu fara tati pot inainte de 18. Dupa 18 sunt cu el. De joi incolo e mai liber si el.
Teodora, yahoo imi respinge adresa de e-mail a Ioanei Sfarlea. ai avut si tu probleme. Noi facem cercetari pe doua fronturi. Am sa o sun miine pe mobil sa ii reamintesc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
AYUMI spune:
Am reusit si eu sa intru cateva minute ca sunt rupta.Copiii mei dorm numai separat.Naoki adoarme la 9.30-10 seara,iar Ryuji numai dupa 11 seara.Naoki se trezeste la 1.30-2 noaptea si sta la joaca pana de dimineata la ora 5.Eu trebuie sa stau cu el,bineneles.La ora 8 se trezeste Ryuji cand eu de-abia mi-am facut o ora-doua de somn.O fi fusul orar,nu zic nu,dar macar de-ar dormi amandoi odata sa am timp sa dorm si eu.

Azi am reusit sa iesim si noi cam o ora afara sa vedem sakura(floarea de cires)Ca de cand am venit din Romania,nu am iesit deloc din casa decat la controlul de la doctor ca in rest,ai mei gemeni au dormit tot separat si la somnul de amiaza.
Roxana_G spune:
Buna seara. Sunt franta dupa ziua la birou. Noroc ca l-am livrat pe Andrei la culcare. Alex e la bunici, e racita. Maine o ducem iar la dr sa vedem ce e cu tusea. Febra nu face. Andrei vad ca e ok, desi azi a facut scaune mai moi (cumatra, Mihnea cum e? au facut schimb de ceva intre ei?
).
Weekendul a fost plin si super. Ieri m-am simtit excelent, ne-au venit toti finii, cumetrii si chiar si prieteni. Au ars baietii gratarul, noi am facut cartofii cam uscati, dar au mers cu multa bere si vin. Si cu dulciuri, evident.
Copiii au hoinarit, Andrei umbla peste tot, pe la toti vecinii si la locul de joaca. A socializat frumos, aseara a executat si comenzi spre bucuria mea. Ii prind bine vizitele. Alex si-a facut de cap, ceea ce nu a fost prea bine pentru tusea ei. Iar MIhnutu a fost delicios. Un frumos, un cuminte si un haios foc. Si el si-a facut de cap, ca doar nu vine la nasa-sa ca sa ii impuna reguli.
Ma duc sa vad ca parca aud plansete de la Andrei. Revin.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Vad ca s-a chefuit in weekend. Unii la mare, altii la petrecere tip Sandy Bell si la curte. Tii ce vremuri cu Sandy Bell asta...ce tanara si ce slaba eram! ![]()
Vad ca a fost distractie maxima si la Gabitz si la Andries, unii pe la mall-uri, altii pe la tara. Frumoasa vreme in weekendul asta!
Aolica sa nu uit, Andries, ti-am dat sms acusica cu ce ramasesem datoare. 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Carpatina, bine ati revenit, ma bucur ca totul e ok acum si ca ati reusit sa va si mutati. Va pupam tare.
Ayumi, cred ca e tare greu cu 2 pui, normal sa fii obosita.
Erina, am recuperat azi la greu cu pozele. Am vazut-o pe Daria cea scumpa, dar rochita ta tot nu am reusit sa o vad. Sunt groaznica, offf. Dar mor de ciuda ca nu am vazut-o.
Yaia,
sa stii ca mailul merge, chiar daca sunt prea ocupata sa raspund. ![]()
![]()
![]()
Celia, un copil e bine, un copil e asa si asa. Sper eu sa fie ok amandoi, multumim de grija. La voi ce se mai aude?
Gabriela, ce freza haioasa in pozele cu Sara Ciufulici! E asa scumpica in toate pozele. Cu bunatatile alea in poze ce e?
Singura75, sanatate baiatului, sper sa nu fie altceva decat dintii. Sa stii ca si Andrei face mereu ceara in urechi, suntem mereu clienti la ORL.
Danuta, draga de Miru, cred ca o cam mananca bubitele. Incearca mixtura mentolata ca ajuta si la mancarimi si usuca repede.
Rox , mamica