Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Morgen
miki ,simona asteptam poze de la intalnire .pe cand urmatoarea ?vreau si eu .

puiul11 ,sotu are o verisoara in Aschaffenburg,poate ne intalnim cand avem drum p-acolo.

clau nu ai stiut de hi5 ..de situ asta zici nu?da harnica esti de dimineata meriti o

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miri bati joc la mine reao! m-am apucat si de geamuri sic,sic si fac si un album de poze
Miki distractia faina sa ai? vb deseara
Alex si am aceeasi problema si nu trece nici cu penicilina,niic cu luchtableten,multa sanatate .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Mihaelo sory am facut o confuzie credeam ca ai site culinar ca tocmai a intrat o Mihaela la mine pe site ca leser si eu credeam ca esti tu ba am hi 5 da-l in fras,da-mi al tau sa te waching, tu site-ul ce il ai la id ce e cu el ca zice ca nu e de gasit?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Alex are dreptate sotul tau, aia sunt pantofi de ''birou'' sau restaurant. Daca porti pantofii aia pe strada si le julesti tocul printre pietrele cubice, ia sa vezi ce pumni iti vine sa iti dai. Noi luam numai pantofi cu talpa de piele pt ca sunt mai buni calitativ, dar pentru ca nu am masina la scara, se duce talpa ceva mai repede decat la ceilalti, dar deh! sufera baba la frumusete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

claudio liebe trimite-mi un mesaj cu adresa ta pe hi,sa te bag la prieteni ca altfel nu ma poti vedea ,is nealcose l-am pus pe privat.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Miki ada-le la fetele cu dieta,abdomene &co niste praline belgiene si mie niste waffeln din alea bune

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetelor harnice,
copila mea stranuta intruna si are muci multi,asa ca e acasa cu mine.ma gandesc s-o iau cu mucii taras si sa iesim ca-i tare frumos afara.de treaba nu-mi arde asa ca va doresc voua spor!
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

? Trebuie sa mai astept dupa mandra de prietena

Clau, praline si waffeln zici? ok, deal.
Mihaelo, si tu esti nealcoshe? trimite-mi pe PM adresa de pe hi 5. Acum vrei intalnire?
Miri, sa inteleg ca nu mai stai pe scaun?

O sa pun pozele diseara ( doar alea cu indragostitii si familia Simonei)
Simona, pune si tu poza cu noi spor la treaba de azi

Miki

Mergi la inceput

Miha uite www.hi5.com/friend/displayHomePage.do" target="_blank">aici dar nu prea intru pe acolo,macar trimite einladung sa iit vizionez tie pagina,fugggggggg la treburi .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Concluzia mea , pe care nu a reusit sa o zdruncine nimeni pina acum , este aceea ca -FEmeia Romanca este NEBUNNAAAAAAAAAAA"-de legat!
Cu toate natiile de femei cu care am avut de-a face pina acum , si am vorbit , nici una nu se agita asa ca noi-romanca vrea sa le faca pe toate ;mincare , curatenie , spalat , calcat , grija de copii(si de sot), si cind vin sarbatorile zace saraca , ca nu mai are putere sa se bucure de ceea ce a facut...si macar daca ar aprecia cineva ......da si recunostiinta ...floare rara
Clau , ce faci mama , ai bagat motoarele la turatie maxima?Ti-sa spus-statuia din fata casei va umbri geamurile tale , asa frumos spalate
Lasat-o fetelor , doar un pic mai moale , ca nu se gindeste nimeni la voi cind nu mai puteti!Si va trebui sa puteti in continuare!
Va pupa mama , de fete harnicute ce sinteti!
Ma duc sa spal si eu geamuri dar la mine nu sint nici asa multe si nici mari (nu stiu ce o fi fost in capul celor care le-au proiectat , ca parca esti la puscarie -eram obisnuita cu cele mari , caci unde am stat aveam niste geamuri inalte si late cit casa -si ce bine era!)si o tura cu aspiratorul , ca simbata nu am facut ,).
si ce se mai gaseste(ca se gaseste mereu1)
Dupa munca , va invit la kaffe si Kuchen.
Hai , spor la munca

Mergi la inceput