Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Clau, scrie-mi te rog unde trebuie sa ajung in 17? sa-i dau ocupatie neamtzului . Numai prajituri are in cap

Eu am ales marul

Miki

Mergi la inceput

O Pissi adevarata se uita la Big Brother?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Aloo Monik da tu de unde ai burduf,mai fetelor au inventat-o nemtii si io nu stiu

Din Ro , am inghetat-o

Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Doamna Trischa Adina e pe www.dailyhaha.com/_pics/six_pack_tattoo.jpg" target="_blank">gustul tau?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Offf deja face figuri scula asta auzi Miki Dallau-Elztal probabil vii cu ICE pana in Mannheim sau Heidelberg si de acolo iei S1 richtung Osteburken alles klar? auzi da nenea schwein ala nici in cosmarurile mele nu il vreau.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Nenea ala nu era pt tine Era doar pe postul de a tine berile mele pe burta lui

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

destrabalare nu alta e aici.

Miki, asta e reteta de salata de fucte care mi-o dadeai azi?

Clau, din pacate eu nu am gradina asa mare, imi sadesc in jardiniere, buruienile, in gradina am flori si mult gazon.

Eu am tuns sambata gazonul si am semanat altul.Asa de fain mirosea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ioana, e dietetica. sau preferi cu frisca multa?

Miki

Mergi la inceput

Miki nici ptr aia macar,na mi-am bagat si io nasul aiurea in loboda, offff noi anul asta inca nu am tuns iarba si mie imi e dor de mirosul de iarba proaspat taiata imi aduce aminte de copilarie cand mergem cu bunicu la cosit de trifoi ptr animale, noi avem gradina maricica si ptr flori si ptr plante, Simo stie,apropo unde e Simona,hei fata sarbatoriti azi,scoate nasul de prin pahare,ati semnat actili la casa?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Iara ma bag, cu frisca pe dansii da si putina cioco nu strica

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput