Mamici in Germania (14) cu gandul la Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

My favorit hit _

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

I-or iesit ochii ca cepele proastei,cred ca era feuerwurst - extra scharf - ptr pitzipoance keep going girls si voi cu ce si cat puteti,macar mai distrati lumea cu IQ vostru minuscul.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Claudia, eu nu am facut prajitura era busit statusul pe mess Astept si eu prajitura din alta parte

Miki

Mergi la inceput

Miki hai sa mergem cu miloaga cu Codruta poate i s-o face mila de noi si ne da un darab,eu am mancat milchreis cu zimmt .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Nu mai vreau nici o praji. Vreau portocale

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mama, ce muzica buna.Imi aduc aminte de copilarie.

Claudia, gata si gradinaritul.Am plantat niste muscate si am sadit buruieni(a se citi verdeturi).Sunt curioasa sa vad ce iese,ca am pus niste marar, patrunjel,leustean, busuios rosu si zitronen basilikum.
Atat de drag imi e sa ma ocup de gradina, abia astept sa rasara tot ce am plantat.

Miki, vine si prajitura,stai sa se "raceasca" la frigi.Desi nu prea imi place cum arata, ma asteptam sa fie ceva altfel.O sa astept de la consort verdictul

Mihaela_specht, cred ca nu stam mai departe de 20 de min una de alta.

Claudia, am vazut ca tu ai deschis cap asta, ma treci si pe mine pe listuta , te rog?
Datele mele sunt :nume real Ioana, Bucuresti, 24.10.1976

Ma duc sa-mi fac exercitiile de seara si mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Si acum imi tresare inima cand ascult melodia asta

Miki

Mergi la inceput

Clau, esti pe receptie, da? vine praji. o impart cu tine

Ioana, in loc sa te relaxezi ai muncit si tu destul azi. cred ca eu sunt cea mai lenesa de aici

Miki

Mergi la inceput

Offff Miki iubito nu-ti pot satisface dorinta ca is iar la jaful de laptop si efectuez deja exercitii de incalzire la aruncat cu oina ,adica laptop scuze,
Ioana iubito eu le deschid pe toate,a nu se intelege ca is sefa pe aici da,sa stabilim asta de la inceput,te trec maine in listuta cu cea mai mare bucurie, de maine am onoarea la jucareaua mea,acu is la aia oldies si noi avem deja plante de rosii,ardei,castravet,incercam anul asta si vinete,avem deja usturoi si ceapa verde ce a mai ramas din toamna in sera.
Merg cu Andi la baie apoi la program de lectura cu puiul mic.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Give me some vitamines

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput